Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Jody, a feleségem

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsz éve leköltözött vidékre, de továbbra is hordja a bőrdzsekijét a Beatrice idén 67 éves énekese, aki szerint a magyar rockzenészek megérdemlik a sorsukat, és nem sajnálja, hogy nem az ő együttese lett az új Ramones. Milyen veszélyt látott a Beatrice közönségében az…..
Az Jody, a feleségem 2013.03.17 11:29:48
Gyerekkorunk kedvenc bunyósa nem csak az önéletrajzi kötetét dedikálgatta az elmúlt években, de 2010-ben leforgatott egy főcsőzkézős-nyomozgatós tévésorozatot, az I delitti del cuocót is, amit a büntető Nincs kettő séf nélkül címmel (kényszeres szóviccelő…..
Alapvetően amint a 60-as, 70-es évek fordulóján kialakult az autós üldözés eleme az akciófilmekben, rögtön népszerűvé vált, és egyből megjelent rengeteg elengedhetetlen kelléke, amelyektől többnyire azóta sem tudott megválni. Rendre az alapfelállásnak megfelelően két autó…..
Az Jody, a feleségem 2013.03.02 18:21:51
Cristiano Ronaldo csodálatosan szép barátnője, a fürdőruha és fehérnemű modell Irirna Shayk is szerepel a Sports Illustrated magazin fürdőruha témájú számában, amelynek címlapján Kate Upton látható kabátban és bugyiban. Irina gyönyörű és szexi akár fürdőruhát visel,…..
Az Jody, a feleségem 2013.02.15 23:23:31
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
A kétszeres Oscar-jelölt színész két éve vette meg a London északi elitnegyedében fekvő házát, ám most szabadulni akar tőle. Ráadásul alig több, mint az akkor ár feléért. Maida Vaile London egyik eltinegyedének számít, hiszen Jude Law-n kívül a Highgate nevű környéken…..
Az Jody, a feleségem 2013.02.02 10:34:11
Világszerte hatalmas hype övezi a HRC-t, bár ezt én a mai napig nem értem, csakúgy, mint mondjuk a Starbucksot sem, de ez már maradjon az én problémám. Az biztos, hogy az új év első tesztjeként ellátogattunk a Vörösmarty térre, hogy megnézzük mit is tud a hamburger, mely többek…..
Az Jody, a feleségem 2013.01.23 08:37:53
@tbazsi83: Del Frisco's, Wolfgang's, Primehouse, Ben and Jack's pl.
Az Jody, a feleségem 2013.01.23 08:46:50
@horrorpornó bábszínház: lehet, de a kommentben Manhattan legjobb helyeiről volt szó. Az nem egyenlő egy átlagos amerikai hellyel.
Az Jody, a feleségem 2013.01.23 09:51:55
@tbazsi83: ebben nincs vita köztünk. Persze a pogácsa mérete is meghatározó az árban. A Ben and Jacks-ben 32 dollár egy burger, igaz ott a hús 1 lb.
A HRC burger talán 10 oz. De, ismétlem, az előbbi kommented nagy részével teljesen egyetértek.
Nem vagyok nagy rajongója Ronaldónak, de azt elismerem, hogy kampányarcnak jobb mint Messi. Jobban áll neki ez a szerep, ha marketingről van szó, Messi a nyomába sem érhet. A legújabb rá épített termék és a hozzá kapcsolódó reklámfilm is elég faszára sikeredett. Az alapötlet…..
Az első három film apróbb témavariációi után örökös "magányos rendőrünk" következő dobása már az abszolút profizmusról és a nagyfokú műfajtudatosságról árulkodik. A '91-es Törvényre törve tökéletes egységbe forrasztja az addigi erősségeket, és egy laza…..
Az Jody, a feleségem 2012.12.24 22:39:29
Számos rémtörténetet hallani stopposokról, de rengeteg pozitív példa is kering. Gondolom nem vagyok magam azzal, hogy éveken át közlekedtem kezemet felemelve, egy kedves autósra várva a főutak padkáján. Máig gyakran felveszem azokat, akik fuvarra várnak – igaz, a hátizsákos…..
A tegnapi Voice végén úgy álltam fel a tévé elől, hogy nem fogok róla írni semmit, mert minek, nagyjából minden pont úgy történt, ahogy eddig, Malek kényszeresen heherészett, Mező Miska üvöltözött, Somló néha bealudt és elfelejtett hozzászólni a látottakhoz, Caramel meg…..
A héten nem törték túlságosan össze magukat a zenekarok, hogy igazán különleges videókat készítsenek, legalábbis az eheti klipmegosztásban mintha valamivel kevesebb lenne az igazán kreatív ötlet. A belga Triggerfinger mozifilmes videót csinált, a Tankcsapda pedig mozifilmes…..
Az Jody, a feleségem 2012.11.12 07:16:06
@Terlis: nem mondanám fikázásnak, csak nem erre számítottam. tény, hogy én is öregszem, és korral vélhetően kritikusabb is vagyok. emiatt és a nosztalgia miatt is kicsit csalódott voltam
Az 1951-ben született Robert Polidori kanadai fotográfust elsősorban építészeti és városi fényképészeti munkásságáról ismerhetjük. A The New Yorker magazin fotográfusa felvételeihez nagy-formátumú egyedi-készítésű Kipp Wettstein fényképezőgépet használ. Fényképeit…..
Az Jody, a feleségem 2012.11.04 12:33:11
Régen volt már poszt ebben a témában, azért arra gondoltam, itt az idő, hogy benézzünk valakihíreshez megint.   A választásom arra a hölgyre esett, aki már többször bizonyította, hogy több alkalommal is sokra képes. Bár nem tartozik a legkedvencebb színészeim közé,…..
Az Jody, a feleségem 2012.10.28 18:41:08
Képzelje magát oda, Burbankbe, Jay Leno garázsába, és engedje meg, hogy mi adjuk hozzá a képet, a hangot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az Jody, a feleségem 2012.10.13 08:30:43
Annie Leibovitz (eredeti nevén Anna-Lou Leibovitz) fotográfus, 1949. október 2.-án született az amerikai Westportban. Leibovitz 13 éven át (1970–1983) volt a Rolling Stone zenei magazin fotósa, ez idő alatt lett világszerte ismert. 1975-ben hivatalos fotósként kísérte világkörüli…..
Az Jody, a feleségem 2012.10.02 11:55:50
A DopeManTéVében nem mémek, hanem rémek vannak. Egy szó szerint mély interjú. Imádom a csávót!     ..
Az Jody, a feleségem 2012.09.23 23:33:21
A világ egyik legdrágább focistája nem csak a pályán népszerű. Reklám és szponzori szerződéseivel elég pénze van ahhoz, hogy hódolhasson hobbijának, a luxusautó-gyűjtésnek. Megmutatjuk, mit tudott eddig összegyűjteni Cristiano Ronaldo. A portugál válogatott…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Fura dolog ez a hamburger, az ember hozzá van szokva, hogy megkapja kis noname bodékban, gyorséttermekben, bevásárlóközpontokban, marhából, sertésből, patkányból, csalamádéval. Nem is feltétlen az illusztris szakmák csúcsa burgerbloggernek lenni. De akkor, amikor egy 98 éve…..
Az Jody, a feleségem 2012.08.23 13:55:30
A Filmvilág júliusi számában olvasható, Dumaszínpad című cikkemben leírtakat szeretném illusztrálni néhány YouTube-os videóval az ott megjelent korszakolás szerint. A videók angol nyelvűek, a megértésükhöz elengedhetetlen az angol nyelv ismerete. 1. KezdetekA televízió…..