Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SANTANTICA

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, elnézést a hosszabb hallgatásért. Ma rakok ki új fordításokat, addig is egy kis érdekesség. (Megjegyzés: A montázs készítője alaposan megvizsgál minden egyes, az összefoglalóban szereplő videót, kielemzi őket és utána jár annak, mennyiben lehetnek valósak…..
Kedves Olvasók, nem sok mindent szeretnék hozzáfűzni ehhez az interjú részlethez, adósotok voltam még vele, valamiért elfelejtődött, hogy van egy befejező része is ennek. Van még egy interjú, amit - habár nagyon hosszú - hamarosan lefordítok, mert nagyon értékesnek…..
SANTANTICA 2012.08.20 00:20:01
köszönet a fordításért és a bele fektetett munkát!!!

de sajnos a "jól bevált" hoztam is meg nem is a hitedre van bízva, hogy elhiszed vagy nem, 0 konkrétum.
(na jó replikátor...foglyuk rá: Ő is nézi a Star Trekket...)

hitrendszer van már a Földön elég, bár akinek ez segít, hogy a növekvő háttérhatalom (MERT JELENLEG A HATALMA NÖVEKSZIK!!)által az egyszeri ember számára egyre kilátástalanabb mindennapokat túl élje ez is egy jó "kapaszkodó" lehet.

az interjúban bármikor konkrétum vagy bizonyítási kérdés merül fel mindig az a válasz:

"nem beszélnek róla"
"de erről nem beszélhetek"
"nem beszélhetek róla"
"Plejádiak nem beszélnek erről"
"nem beszélnék jelenleg"

így marad a hit, mert jelenleg ez így ebben a formában nem több mint egy Xenu féle történet (gyk. szcientológia, lásd google)

félre értés ne essék, azok között vagyok akik epekedve várják a változást és a mindennapjaimban próbálok is mind cselekedetekben mind gondolkodásban nem a TV által zombi agyú embereket követni, de ahhoz meg túl realista vagyok, hogy ne lássam azt a nap mint nap egyre jobban kinyíló ollót ami a "csatornázók" leírása/elmondása és az igazi valóság közötti távolodást jelképezi.

nekem konkrétumok azok pl., hogy sorban nyírják ki a nemzetállamok szabadságát, függetlenségét és ezt növekvő ütembe egyre gátlástalanabb formában a szemünk előtt teszik soha nem látott könnyedséggel.
meg az, hogy a szemünk előtt "puhítják" a közvéleményt egy Irán elleni háborúra, és 100%-os sikerrel.
már cinikusan (vagy cionikusan?) ott tartanak, hogy szegény Izraelt kell sajnálni, mert intézkedéseket kell, hogy hozzanak, hogy ha Irán "visszaüt" mit kell majd elszenvedniük....

szóval továbbra is azt tudom mondani, hogy kéne üzenni Cobrának, hogy ha NINCS KONKRÉTUM, akkor az emberiség ébredező része (ami még igen igen csak a kisebbség sajnos) nem lesz képes elindítani azt a folyamatot ami ahhoz kell, hogy le tudjuk rázni a szellemet/testet/energiákat/lelket megfojtó béklyót!

igen a rendszerük agonizál és szétesik, de ez nem azt jelenti, hogy átveszi a helyét a "fény oldala" NEM! SŐT! változni fog de a még rosszabb irányba és ennek első jele az igazi világkormány napról napra közelebb kerülő színre lépése, majd a bechipelt rabszolgák teljes kontrollja (már azoké akik esetleg túlélték)

ne legyen igazam...
Kedves Olvasók, remélem mindenkinek kellemesen telik a nyár. A csatornázott üzenetekről szóló írást nem felejtettem el, idővel kész lesz.  FV  A Terv és mit tehetsz Te a változásért Írta: Cobra Fordította: BenedictusForrás:…..
SANTANTICA 2012.08.11 20:28:41
@Mátrix:

leírtam....

ilyen alapon miért nem 12:12:12 a "nagy dátum" ?
mert nézd meg pl a Maja naptárakat! (van vagy 5 féle)
külön használtak naptárt ami a Földdel volt szinkronban (mezőgazdasági, évszakokhoz igazodott) és külön ami az univerzummal van szinkronban (és ebben év milliárdokban számolgattak, mint az indiaiak is)

a mi Gergely naptárunk nélkülöz minden szinkronicitást a természettel, egyetlen egy "látványos" számmisztika sem követ semmi természeti változást...
ezért mondom hogy ilyenek mint 11:11:11 a lehető legnagyobb becsapás és félrevezetés, de tény pszihológiailag látványos és arra jó, hogy babonázza az embereket.
SANTANTICA 2012.08.12 10:43:23
@NJC:

javaslom ne éld bele magad az októberbe....
hatalmas pusztítást végzett ez a bedobott dátum!

egy apróságra azért felfigyeltem!

még azok is akik még csak nem is hallottak ébredésről és csak élik mindennapi tudatlan "életüket" azok között is látszott, hogy a gúnyos megjegyzés és vigyor alatt felcsillant a remény a szemükben mikor eljutott a hír hozzájuk.

ez azt jelzi, hogy mindenki érzi, hogy gáz van és várja a változást és nem csak mint "gazdasági" megváltásként.

de tény, hogy nem csak ezen emberek, hanem olyanoknál is akik már kezdtek hallani az ébredésről, sőt talán már nem csak azt nézték hogy Zorbán vagy nem Zorbán, hanem hajlandóak voltak beleolvasni a LUGÁNIÓ TANULMÁNY kivonatos részébe és szemléletükben GLOBÁLISAN kezdték már figyelni az eseményeket, most nagyon nagyon visszavetették ezt a folyamatot ezzel a tudatos félrevezetéssel! :(
SANTANTICA 2012.08.12 14:35:12
@elyshia:

ó ha tudnám....azon kívül, mint itt mindenki próbál tenni!

amire a "kritikáimmal" rá szeretnék világítani pont ez a kulcs dolog az!

Azaz hogy az emberiség "látó" %-a semmi komolyat nem fog tudni elérni, hogy változzon a világban uralkodó gátlástalan elit napról-napra növekvő uralma! (lehet "fényt" küldeni a galaxis túloldaláról vagy a szomszéd szobából jelenleg kevésnek tűnik ez)

Tehát, ha tetszik, ha nem, ha nem lesz KONKRÉT külső segítség (pl megjelenik egy UFO a fehér ház felett CNN egyenes adásban vagy hasonló 1000 más dolog), akkor itt nem hogy októberben de miután mi meghaltunk sem lesz semmi olyan változás ami ki tudná billenteni az elit pusztító tervét.

Teszem azt valami csoda folytán az emberek 50%-a megérti mi folyik itt és kukát meg botot ragadva kirohan az utcára és tombolva követeli a bankárok és politikusok felelősségre vonását, úgy hogy azonnal "lámpavas". (nem pedig évekig bíróságot játszani, majd hawaiira menekülni élvezni a lopott milliárdokat)

Na ezt a folyamatot várja az elit főleg USA-ban!
A törvények és táborok és eszközök a kezükben van és végre "hivatalosan" nagy számban kezdhetik meg kivégezni az embereket!

Jelenleg ez egy elégé egyoldalú játszmának tűnik....olyan mint hátra kötött kézzel egy box meccset elvállalni. (mi küldjük a pozitív szeretetet, meg a fényt ők meg tankokkal és törvényekkel eltaposnak minket)

Amúgy lehet én már türelmetlen vagyok vagy csak realista, de komolyan érdekelne, hogy Ti meddig bíztok a változásban...mondjuk október után jön majd egy márciusi dátum...utána majd jön egy júniusi...aztán meg egy novemberi...aztán majd 2025 lesz a tuti...aztán meg....stb stb...
szóval hol a határ?
Kedves Olvasók, elsőre lehet, hogy kicsit tömény olvasmány következik, Miczo gondolatait azért raktam Cobra frissítése elé, hogy így esetleg az egész érthetőbb legyen. Remélem nem kontraproduktív a megoldás. Sokkal hosszabb frissítést szántam, de túl sok lenne az anyag, a…..
SANTANTICA 2012.08.03 10:00:50
@elyshia:

tudom, hogy igazad van, csak valahogy úgy érzem, hogy szépen lepereg életünk minden jelentősebb változás nélkül...

mintha a tompító köd egyre erősebb lenne ahelyett, hogy tisztulna a kép...

lassan vége az évnek is....csak szólok, hogy abból a kevés 1%-ból (vagy több, mindegy mert kisebbség) hatalmas része fog hátat fordítani kiábrándultan, mert bíztak/bíznak abban, hogy megkapja az emberiség azt a külső "kis" plusz lökést ami ahhoz kell, hogy tényleg tömegesen ébredjenek az emberek ami már tényleg visszafordíthatatlan változásokat idézne elő!

kár lenne jövő márciusban is ilyeneket olvasni:

"Tájékoztatni fogok részletesen erről a műveletrő,l amikor bizonyos feltételek adottak lesznek."

szerintem az emberiség megérett a konkrétumokra, illetve csak abból fog észhez kapni!
Kedves Olvasók, rengeteg minden történt az elmúlt napokban, szépen lassan dől össze a kolosszális kártyavár, a LIBOR-botrány, amelyről az ezelőtti cikkben írtam:http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_ev_bankbotranya_kerdesek_es_valaszok_az_ugy_hattererol.170253.html  nagyon…..