Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fmsteve

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye nem ismeretlen az eset, hogy vannak emberek, akik hiába érnek el eredményeket, így sem kapják meg az őket megillető megbecsülést? Pontosan ebben a helyzetben találja magát Beppe Marotta. Mielőtt az igazgató átvette a Juventus irányítását, a klub mélyponton volt, tetemes…..
fmsteve 2015.03.30 21:01:48
@juve1986: Mondjuk a pénz kérdésében meg kell nézni a jelentéseket abból ki lehet számolni hogy mennyi az annyi. Többet költünk vagy kevesebbet mint amit megtermelünk stb.
A legújabb pletykák szerint a Manchester United továbbra sem tett le a Juventus chilei középpályásának leigazolásáról, s a torinói klub 48 millió eurót, valamint Javier Hernández és Nani játékjogát kéri az angol kérőtől Arturo Vidal játékjogáért cserébe. Csak olajat…..
fmsteve 2014.08.14 13:04:59
@Apuleius: Már ha lesz olyan jó mint a sérülése vagy mint az "én vagyok a legjobb a posztomon" nyilatkozata előtt.
fmsteve 2014.08.14 13:13:03
@Apuleius: Az lehet, de ha még sem lenne igazad akkor neked nem fog annyira fájni az 50-60 millió euró amit bukhat a klub, mint azoknak akik irányítják :)
Kingsley Coman úgy nyilatkozott, hogy új klubjánál, a Juventusnál lehetősége lesz Paul Pogbához hasonló karriert befutni, ami a PSG keretében esélytelen lett volna. A tizennyolc éves játékos a nyáron igazolt át a Juventushoz, miután lejárt szerződése a Paris Saint-Germain…..
fmsteve 2014.08.08 21:00:26
@kg19850508: Aztán ha 5 évente nyernénk egy olasz kupát nem tudom mit szólnál hozzá
Brit lapértesülések szerint az Arsenal vezeti a Juventusban peremember szerepét betöltő Mauricio Isla leigazolásért zajló versenyt. A huszonhatéves középpályásnak nem sikerült beverekednie magát az Öreg Hölgy kezdőcsapatába a Torinóban töltött két éve alatt. A The Daily…..
fmsteve 2014.07.25 17:27:28
@rockitbaby:
NYugodtan vihetik, lehet h több van benne de nálunk egyszerűn ez nem jön ki belőle, legalább is én nem látom. Helyére jött Pereyra.
Az olasz sajtóban szárnyra kelt hírek szerint a Newcastle United komolyan érdeklődik a Juventus chilei játékosa, Mauricio Isla iránt. A chilei válogatottal a brazíliai világbajnokságon kiválóan teljesítő játékos nem számít rendszeres kezdőnek a torinói klubnál, s többnyire…..
Az európai babérokra áhítozó Juventus arra készül, hogy ajánlatot tesz a Chelsea kameruni támadójáért, Samuel Eto'o-ért, amennyiben a londoni klub egykori ikonját, az ingyen igazolható elefántcsontparti Difdier Drogbát végül mégsem sikerülne Torinóba csábítani. A 33…..
fmsteve 2014.05.26 17:04:07
@niccolo: Azért azt vedd figyelembe, hogy folyamatosan kapja a csapat a tőke injekciókat amit itt sokan nem akarnak figyelembe venni, mindig csak azt mondogatják h nem költenek a tulajok. Költenek azok,különben egy egyelőre veszteséget termelő klub nem tudna elérni. Könnyű úgy innen kritizálni, hogy egyetlen centtel sem járnak hozzá a szurkolók a klub működéséhez (tisztelet a kivételnek).
A Juventus kijelölte keretét a Cagliari elleni hazai bajnoki találkozója, s a pályára már bajnokként kifutó zebramezes csapat előtt nem maradt más feladat, mint, hogy egy újabb győzelemmel megőrizze százszázalékos hazai mérlegét, s megdöntse az előző fordulóban saját maga…..
fmsteve 2014.05.18 17:58:04
Antonio Conte egyértelműen úgy gondolja, hogy a bajnoki címért folyó harc még mindig nem dőlt el, és arra kérte a hétfő esti meccset követő interjúban a szurkolókat, hogy segítsék a csapatot a Lyon elleni összecsapásban. Az Öreg Hölgy a hétfő esti hazai győzelemmel…..
fmsteve 2014.04.08 16:05:28
@pedronegro: Jövőre kiderül, hogy a Róma tudja-e ugyanazt nyújtani a bajnokságban, ha heti két meccset játszik, igazából akkor lehet majd összemérni a két csapatot.
Az Olympique Lyon elleni Európa Liga találkozót megelőzően, a Juventus igazgatója, Beppe Marotta nyilatkozott a sajtó képviselőinek, s ennek során szót ejtett arról az eufóriáról is, amelyet a Napoli ellenében elveszített hazai rangadó okozott a déli városban. "Egy kicsit…..
fmsteve 2014.04.05 19:24:24
@Juventus FC 15:
A matekon múlik legfőképp minden. Ennyi pénzből sokkal jobb keretet nehéz lenne összehozni, figyelembe véve azt is h a P betűsök Conte szerelmei.
A Juventus apró csatára, Sebastian Giovinco több ajánlatot is kapott a januári átigazolási időszakban, ennek ellenére maradt Torinóban. A Goal.com értesülései szerint azonban nyáron biztosan távozni fog, méghozzá az Arsenal csapatánál köthet ki. A 27 éves játékos nem kap…..
fmsteve 2014.02.06 17:34:18
@venember83: Azért ezt a számot árnyalja h ezen meccsek túlnyomó részen nem volt kezdő es szerintem lényegesen kevesebbet volt ajatekban mint amennyit a padon végig nézett belőle.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus rendkívüli tehetséggel megáldott középpályásának, Paul Pogbának az ára tovább növekedhet, s a Paris Saint-Germain 70 millió eurós ajánlatot tehet érte az Öreg Hölgynek. Pogba egyre gyakrabban válik az átigazolási pletykák…..
fmsteve 2014.01.23 20:28:40
@Drughi Di Bianconeri:
Azért annyira tehetségtelennek nem biztos h nevezném Kobretit, főleg ha az h a bagóért (vagy ingyen) jött Pogbát majdnem klubrekordért adná el...

ezzel az üzlettel az lenne a baj h utána meg minket akarna mindenki lenyúlni és drágán eladni, mert tudnák h van zsozsó
Morgan De Sanctis figyelmezteti a Juventus csapatát a vasárnapi rangadó előtt. A hálóőr szerint a Farkasok nem kis nehézségeket fognak okozni a Zebráknak. "Azért megyünk Torinóba, hogy megnehezítsük az életüket. Formában vagyunk, meglátjuk, mi fog történni. Nem lesz egyszerű…..
Az elképesztő módon összeroppanó Juventus mestere, Antonio Conte úgy véli, hogy a tíz perces rövidzárlattól eltekintve, csapata uralta a Fiorentina elleni mérkőzést. A Juve, komoly európai csapattól elfogadhatatlan módon, egy lényegben megnyert találkozón szenvedett súlyos,…..
fmsteve 2013.10.21 18:39:05
@epaska: Szerintem nem nyereséges a club, úgyhogy nem nagyon állja meg a helyét, h csak kiveszik belőle a pénzt. Éppen fordítva van.
fmsteve 2013.10.21 20:09:20
@epaska: Akkor te is tudod h valaki finanszírozza a veszteséget, ami azért elég jelentős volt összességében az elmúlt néhány évben.
A Juventus a válogatott szünet után jó hangulatban készülhetett a vasárnap kora délutáni meccsre az ellen a Fiorentina ellen, amelyet tavaly szeptemberben Firenzében pontvesztésre kényszerített, illetve amelyet februárban Torinóban 2-0 arányban legyőzött. A bajnokcsapat mellett…..
fmsteve 2013.10.20 15:35:43
@MdewC: Eddig jobbak vagyunk mint az elmúlt pár meccsen szerintem, de semmi különös. Döntetlen szaga van eddig a meccsnek.
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus és a Livorno mintegy 21 millió eurót köteles megtéríteni a Chelseanek Adrian Mutu 2005-ös leigazolása miatt.  Mint ismeretes, a román labdarúgó ingyen érkezett Olaszországba, azt követően, hogy a Premier Leagueben…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2013.10.04 16:00:00
Az Antonio Conte által irányított Juventus tavaly, egy veretlenül elhódított bajnoki címet követően, tért vissza a Bajnokok Ligájába, majd egészen a kiírás negyeddöntőjéig menetelt, s csak a későbbi győztes Bayern München állította meg. Ugyan a határozott kijelentésektől…..
A horvát válogatott és a Bayern München támadója, Mario Mandžukić elárulta, hogy tavaly a Juventus célpontjainak egyike volt. „A Juventus le akart igazolni 2012-ben” - nyilatkozta a játékos az Extra Time munkatársainak. “Büszkévé tett érdeklődésük, mivel élcsapatról…..
fmsteve 2013.09.24 16:11:04
@bfeco: Nyilván nem kellene nekünk olyan csatár aki minden második meccsén gólt lő, az túl jó ide :D
Mirko Vučinić és Andrea Barzagli sérülése után újabb rossz hírek keltek szárnyra a Juventus háza táján, ugyanis a hírek szerint Martín Cáceres is megsérült, s porcgyűrű leválás gyanúja merült fel a zebramezesek uruguayi védőjátékosának térdével…..
A Juventus megállapodásra jutott Paul Pogbával, s ennek értelmében az ifjú francia középpályás az elkövetkező hetek során új, 2018 nyaráig szóló szerződést ír majd alá a torinói klubbal. Pogba jelenlegi szerződése 2016 júniusáig él, azonban a Juventus mindenképpen…..
fmsteve 2013.08.06 16:02:38
A TuttoJuve.com értesülései szerint a Juventus ajánlatot tehet a PSV fiatal tehetségéért, Jetro Willemsért.  A rotterdami születésű Willemset korábban már a Tottenham, az Arsenal és a Manchester City csapataival is szóba hozták, és most úgy tűnik, a Zebrák is felfigyeltek…..
fmsteve 2013.07.26 15:15:18
@Christian Ceba:
Ha megvennénk játszana mert a felnőtt válogatottban játszott már és kb 2 szezonra való első osztályos gyakorlata van. A mi fiataljainknak ez még nincs meg. Az már más kérdés, hogy 2. osztályba adjuk oda őket aki meg itt marad az keveset játszik.
Antonio Conte meggyőződése, hogy a tegnapi TIM Kupán, nem az „igazi” Juventust láthattuk játszani. Állítása szerint a csapat kimerült az edzőtáborban, így meg sem lepődött azon, hogy a játékosai nehezen mozogtak a pályán. Az Öreg Hölgy mindkét negyvenöt perces…..
fmsteve 2013.07.24 22:48:36
@Ádám2000: Ez pusztán mellébeszélés. Majd biztos eladnák azt a játékost alóla, aki iránt feltétlenül ragaszkodik. Ha sok mindenben nem, de abban biztos vagyok, hogy ez nem így megy.
A Galatasaray csapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy 3.75 millió euró ellenében leigazolta a Juventus brazil középpályását Felipe Melót. Ez az összeg további félmillió euróval növekedhet a játékos, valamint a klub jövőbeli szereplésének függvényében. A 30…..
A hírek szerint a Juventus és a Napoli közel áll ahhoz, hogy megkezdjék az egyezkedést, amely során Alessandro Matri és Juan Camilo Zúñiga csapatot cserélne. A Paris Saint-Germain csapatába tartó Edinson Cavani távozása miatt a Napoli új edzője, Rafael Benítez egy középső…..
fmsteve 2013.07.16 17:06:25
@Tomi Répási: A Sky előfizetőknek lesz, úgyhogy MAgyarorságon szerintem ne nagyon várjuk.