Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaius.baltar

60 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Rendkívül káros és veszélyes, amikor összekeverik a sportot a politikával, történelmi tapasztalatok azt mutatják, hogy ez rossz.” – mondta népünk két lábon járó kakaduja, beszélő angry birds-e Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Luxembourgban, az európai uniós tagországok…..
Régóta motoszkál a fejemben a gondolat, hogy a „népvezír” Orbán Viktor személyéről, személyiségének változásáról írjak egy kis „eszmefuttatást”. Ugyanis hajdan, a kezdetekben, pontosan ellentettje volt jelen önmagának, mondhatnám úgy is, hogy a fiatal Orbán [aki akkoriban még a „nép fia” volt, és…..
Káprázatos, sziporkázó ... ez az a szellemes humor, ami a túloldalt nem jellemzi. Forrás: youtube ..
Veszem a bátorságot, és ennyi évértékelő után én is nekiveselkedem megírni a saját évértékelőmet. Lassan ugyanis vége felé közeledik (kevesebb, mint 2 hónap) a második Orbán kormány uralmának negyedik éve. Sajátos módon (habár ha az idei évértékelőket tekintjük, akkor…..
A felsorolásban szereplő személyek miniszterelnöki megbízottak, biztosok és miniszterelnökségi megrendeléssel rendelkezők kiemelt havi jövedelmeit szeretném feltüntetni: 2 150 000 Ft – Fellegi Tamás volt fejlesztési miniszter, egykori IMF-főtárgyaló 997 000 Ft…..
Elnézést kérek a címadásért, de ennél visszafogottabb és kevésbé utalóbb címet nem igazán tudtam találni.A kiváltó ok, a tények magukért beszélnek: "Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság polgári védelmi főfelügyelője szerint a katasztrófák ellni…..
Deutsch Tamás cinizmusa tökéletesen tükrözi az Orbán-rezsim hozzáállását a demokráciához, a jogállamisághoz, a szólásszabadsághoz és úgy nagyjából mindenhez. A szokásos, már-már elcsépelt taktikát dobja be ismét Deutsh Tomi: eltúlozni az egyet nem értők…..
Készítette: Soha többé Fidesz (Facebook-csoport) Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció, 28 új adó, 27 százalékos áfa, Dörner nyilas színháza, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi…..
„Zavarjuk haza a multikat!” – harsogott 2 évig a magyar médiában a Jobbik és a kormányzat részéről a finoman szólva is meglehetősen demagóg mondat.  Majd 2 év múltán, a semmiből jőve villámcsapásként jött az irányváltás a kormány részéről: „Vannak jó és…..
„Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról hogy hülyítik Őket.” – Mark Twain..
Szeretném leszögezni, hogy... a szocialista politikai gondolkodás és gyakorlati politika számunkra nem az ördögtől való... A kommunisták utódpártja, az MSZP esetében... az eltelt másfél év alatt... odáig fejlődtek a dolgok, hogy talán már a következő választási ciklusban…..
Itt állok Önök előtt, mert elérkezett a kiállás ideje! Mert már nem elég a közlemények és sajtótájékoztatók visszafogott hűvössége, ha – ahogy a nácizmus borzalmát dermesztő élességgel megidéző Pilinszky mondja – azt mondják nekünk: »Táblára írva nyakadba…..
Idén is közzétették a minisztériumok illetve a háttérintézményeik azokat a listákat, amelyek az idei évi költéseikről szólnak.  Úgy gondolom, senkit sem lep meg, hogy nem egy érdekes tételre bukkanhatunk, ezek közül szemeztem ki párat (a teljesség igénye…..
Szokás mondani, hogy a politikai emlékezet Magyarországon 3-6 hónap … Rogán Antal úgy látszik erről elfelejtkezett, és bízott benne, hogy ez a szám nem tesz ki többet 2-3 napnál …  Ugyanis amit művelt Kálmán Olga Egyenes Beszéd c. műsorában az ennek ékes mintája. A…..
Egészen arcpirító „bullshit” hadjáratot indított a kormány a Kossuth Rádió Krónikájában ifj. Lomnici Zoltán és az MTVA Hírközpont segítségével: állításuk szerint a középiskolásokat nem illeti meg a szólásszabadság. A bohóc „média-alkotmányjogász” okfejtése…..
"Kormánypárti képviselőket arról faggattunk, hogy tudják-e követni a kormány felsőoktatási reformját. A többség persze igen, ám akadt bizonytalan honatya, és többen is, akik inkább percekig nézték a csukott liftajtót, de csak azért sem válaszoltak." - forrás: nol.hu…..
A „gránitszilárd, ezeréves” alaptörvényről ez, és ehhez hasonló szellemes kifigurázó „rovatokat” találhatunk a neten. Valljuk be őszintén ... ilyen felsorolás után eszünkbe juthat egyáltalán más "mű"?..
918 órát üléseztek a képviselők, 225 törvényt fogadtak el, de a 133 ellenzéki törvényjavaslat közül egyet sem. A 225 törvény közül 71 új jogszabály, 154 pedig korábbit módosító.  Emellett 250 000 Ft (rekord) büntetést kapott Ángyán József, mivel a…..
„Van néhány fiatal, aki élvezi, hogy a rendőrség kísérgeti a városban fel és alá. Az adófizetők pénzén, teszem hozzá" - kommentálta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a diáktüntetést a Hír TV esti műsorában. "Az adófizetők pénzén" - mondja ezt Rogán Antal, aki 1…..
A Hallgatói Hálózat aktivistái és más egyetemisták még aznap megküldték válaszvideójukat Orbán Viktor  miniszterelnöknek. ..