Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kkdk

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt, aki azzal érvelt a csendrendelet kitolása ellen, hogy a termálozók többet költenek, mint a bulizó fiatalok; a többség mégis a fiatalkorúak védelmével támasztotta alá igazát az intézményvezetők közül. Erre Oberna Zoltán Jobbikos képviselő előterjesztése miatt volt…..
kkdk 2012.07.24 18:45:53
Én is Üdvözlök mindenkit.

Látom nagyon megfogott mindenkit ez a csend rendelet.
Magam is a harmincon bőven túli korosztályhoz tartozom. Mi is jártunk szórakozni diszkóba is, de ahová mi jártunk név szerint Autós csárda,szintén 2-kor vége volt a bulinak ,és ment mindenki haza szépen. Nem akartunk máshová menni már utána.
Örültünk ,hogy pihenhetünk mert bizony mi egész héten dolgoztunk még akkor is ha iskolába jártunk,mert volt szakmai gyakorlat ,otthoni munka, kapálás stb. A mostani fiatalok ilyen téren nem igen kötik le magukat, ez nem is hiszem,hogy
vita tárgya lenne. Persze kivételek akadnak énis foglalkoztatok fiatalokat és tényleg vannak kivételek. De még egyszer nem hallottam panaszkodni, hogy 2-ig lehet bulizni. A rend megtartása a rendőr dolga---- egyet értek . Csak az a probléma ,hogy nem igazán tehetik azt amit néha kellene nekik. Nem tudom miként működik most a diszkóban van-e kidobó ilyesmi? A mi időnkben volt ,ő bizony a diszkóban rendet tartott ,olyan tekintélye volt ,hogy elég volt ülni neki egész este egy asztalnál. A rendőrök sokszor szintén beültek és tekintélyt parancsoltak a szórakozó fiataloknak, és ami fontos tudtunk mégis szórakozni. Nem törtünk ki fákat nem vertünk meg idős embereket, és mivel biciklivel,vagy vonattal jártunk ,nem okoztunk közlekedési baleseteket.Persze mi sem voltunk szentek be iszogattunk mi is de azért próbáltuk mértékkel mert személy szerint engem de sok koromelit is otthon édesanyánk ébren várt és még 17 évesen és kaptam tőle olyan nyakast ,hogy a fal adta a másikat. Bár még most is kapnák. Na de más idők vannak már azóta is. Én azt mondom lehetne szórakozni tovább is, ha a rendőrség tehetné gond nélkül a dolgát rendes létszámmal. Jelen lennének a szórakozó helyeken és környékein ,ellenőriznének igazoltatnának és fegyelmet tarthatnának. A rendbontókat úgy elég rendesen ˝megbüntetnék˝. Elnézést ha kicsit maradinak tüntem de én a saját tapasztalatomból tudok példát meríteni.