Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Dorottya

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alt-J - An Awesome Wave(Infectious) Bizarr férfihang, zenészek a művészeti egyetemről, hipszterháromszög – nem kis hátránnyal indult 2012-ben az Alt-J nevezetű brit formáció. Pláne nálunk, ebben a szerencsétlenül konzervatív közízléssel megáldott országban, ahol még a…..
Tame Imapala - Lonerism(Modular Recordings) Hiába a sok baljós előjel, azaz rengeteg pozitív kritika és közösségi éljenzés, a fene se gondolta volna, hogy a neopszichedelikus rock ausztrál úttörője, a Tame Impala második albuma ilyen markánsan kiemelkedik az elmaradhatatlan év…..
Cat Power - Sun (Matador) A Cat Power azoknak való, akik szeretnek egyedül teázni otthon éjjel, vagy szívesen ücsörögnek józanul valami félig kihalt bárban. Mindig ez jut eszembe a macskás néven alkotó Chan Marshall zenéjéről, és mivel nálam egyik tevékenység sem gyakori…..
 Ariel Pink's Haunted Graffiti - Mature Themes(4AD) Azt mondják, Ariel Pink a lo-fi hálószobapop apja, R. Stevie Moore pedig a nagyapja. Én nem tudhatom, nem voltam ott a születésnél, pláne nem a fogantatásnál. Az új Ariel Pink's Haunted Graffiti-lemezt hallgatva ez utóbbit…..
Twin Shadow - Confess4AD A Twin Shadow név mögött rejlő, barbadosi születésű, de Miamiban felnőtt George Lewis, Jr. 2010 novemberében debütált Forget című albumával. A leginkább a chillwave/dreampop kategóriába sorolható lemez semmi újat nem nyújtott: tökéletesen…..