Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huffnágel Pista

0 bejegyzést írt és 597 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Lesznek tüntetések. Lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek" A fiatalabb olvasóim kedvéért: ezt Gyurcsány Ferenc mondta közel 13 évvel ezelőtt miniszterelnökként, amikor megszorító intézkedéseket (vagy ahogy ő akkor nevezte őket: reformokat) terveztek…..
Huffnágel Pista 2019.03.17 10:16:35
Alább van kérem szépen egy cikk, miszerint lesz pelenkázó a FÉRFI vécékben is. New Yorkban. Mi vajon mikor jutunk el oda, itt, Európa szívében, hogy legyen a női vécékben pelenkázó? Nem vagyok telhetetlen, ne legyen mindegyikben, csak néhányban. Mondjuk a vendéglátó helyek felében. Egyelőre. Olyan…..
Huffnágel Pista 2019.02.24 18:08:17
@Ellenzéki Tüntető:

JAPÁNBAN MÁR NEM DIVAT A PINA - MÁSODIK, BEFEJEZŐ RÉSZ

www.huffnagelpista.com/japanban-mar-nem-divat-a-pina---masodik-befejezo-resz.html

JAPÁNBAN MÁR NEM DIVAT A PINA

www.huffnagelpista.com/japanban-mar-nem-divat-a-pina.html

Szivesen!
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
Huffnágel Pista 2019.02.17 01:01:34
@Gato666: @MAXVAL bircaman közíró:

Szegény, szegény Blankának ciszheteróként idén nincs könnyú sorsa, ráadásul nem is kizsákmányolt szexmunkás. Rajta még egy összegröndolt "Év Legbátrabb Embere" dij sem segitene.

+A kontextus röviden az, hogy a feminizmusra kapható pénzek most a travi és a szexmunka szervezetekhez mennek, és ez sok embernek nem tetszik, érthető okokból, de közben ezer szállal kapcsolódnak egymáshoz, ezek bonyolult hálózatok. Ezért is örültek, hogy akad két valaki (itt egy másik beszámoló) aki felveszi a kesztyűt, mivel ők túlságosan féltették a saját bőrüket."
A magyar pasik jók (ha adnak magukra). Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legvonzóbb kanapészörfös magyar férfiak 2018-ban. Ez nem egy szépségverseny, nem kell szavazni, kizárólag az én izlésemet tükrözi. Legutoljára 2014-ben készítettem el a listát, ami igen sikeres lett. Nem…..
Huffnágel Pista 2018.09.14 21:14:35
@tohonyagenny:
Nagyon röhögök. Elképzelni nem tudtam, mitől ez a fenenagy érdeklődés.

Köszönöm, testvérem!
A szexualitás terén soha nem volt akkora lazaság, mint most. Mégis a legfrissebb kutatások szerint a mai fiatalok nemi aktivitása alul marad az évtizedekkel ezelőtti adatokhoz képest...
Huffnágel Pista 2018.02.14 07:33:21
@karandash: @a nemzet fogatlan provokátora: @gyalogbaka: @laci_52:

SEXODUS - ELSŐ RÉSZ: A FÉRFIAK HÁTAT FORDÍTANAK A NŐKNEK ÉS A TÁRSADALMI ELVÁRÁSOKNAK
www.huffnagelpista.com/sexodus---elso-resz-a-ferfiak-hatat-forditanak-a-noknek-es-a-tarsadalmi-elvarasoknak.html

SEXODUS - MÁSODIK RÉSZ: A FEMINISTÁK ÁRMÁNYKODÁSA MIATT NEKED NEM LESZ SE PASID, SE FÉRJED, SE GYEREKED
www.huffnagelpista.com/sexodus---masodik-resz-a-feministak-armanykodasa-miatt-neked-nem-lesz-se-pasid-se-ferjed-se-gyereked.html

Enyi.
  A következő beszélgetés jó példa arra, hogy egy olyan családapát is meg lehet vádolni hamis vádakkal, és meg lehet próbálni börtönbe juttatni, akit a gyerekei szeretnek, akit a felesége is szeret, hiszen itt azt írják: "várom a nagy találkozást","szeretünk", "jó apuka", stb. Már most is…..
Geiger A libsi-profil 2017.12.27 06:03:35
Egy szociológus barátommal beszélgettem arról, hogy a Facebook az ő szakmai szemszögéből mennyire használható, mit árul el a mai társadalomról. Szerinte egy kincsesbánya. Szociológusok, politikusok és pszichológusok rengeteg információt nyerhetnek ki abból, hogy ki-mit-hogyan oszt meg magáról a…..
Van most ez a facebookos #metoo kampány, ezt a hashtaget posztolva felhívni a figyelmet a nők szexuális bántalmazására/zaklatására, vagyis hogy mindenki, akivel előfordult ilyesmi, ezt posztolja. Bár egy „apu gyeden” blogban lehet, hogy furcsán mutat, de lányos apaként, főleg azután, hogy a két…..
Huffnágel Pista 2017.10.31 11:33:10
Kedves Apuka!

Jó hirem van! Mire az Ön kislánya ivarérett lesz, már a kutyát sem fogja érdekelni, ha már most ilyen alternativ megoldások léteznek, csaxólok.

www.dailymail.co.uk/news/article-5027573/The-sex-robot-troubling-reality.html

Last week The Mail on Sunday became the first newspaper to experience Harmony 2.1, the latest version of a sex robot McMullen has been working on since 2014 and which we can exclusively reveal will go on sale to the public in January for between £7,600 to £15,200, depending on customisation.

Harmony has 30 different faces to choose from, 16 body types, customisable breasts from AA to triple F, 19 different nipple types from ‘perky’ to ‘puffy’, and 11 different types of genitalia.
Huffnágel Pista 2017.12.21 18:34:59
@appuuu: Boldog Karácsonyt!

Szexelt már robottal? Hamarosan Budapesten is megteheti

www.blikk.hu/aktualis/vilag-titkai/szexelt-mar-robottal-hamarosan-budapesten-is-megteheti/xyn32zx

Enyi. :)
Ezt se a Fideszben vagy valamelyik közpénzből felfújt háttér-intézményében találta ki valaki, hanem egy Kreml-barát nyugati újságíró és az orosz propagandagépezet hozta össze – derítette ki az Átlátszó. ..
  Ahogy évtizedekbe tellett a társadalomnak elhinnie a dohányzás káros mivoltját bizonyító tudományos eredményeket, úgy hasonló leckét kell megtanuljunk mai életünkben arról, hogy a pornó mennyire is káros. ..
Japánban nagyjából a 40 éven aluliak harmadának semmilyen romantikus kapcsolata sem volt. Egyre többen csak a kibervilágban, kitalált szereplők láttán éreznek szexuális ingert. A fiatal japánok egyszerűen elzárkóznak a kapcsolatoktól, és nem vállalják a vele való problémákat. Ezzel együtt Japán…..
Huffnágel Pista 2017.11.27 04:49:15
@midnightcoder2:

"Shinzo Abe japán miniszterelnök és a többi, szintén a pina bűvöletében élő mangina politikus nem hajlandó észrevenni, hogy a japán gazdaság mélyrepülésének a valódi a nők indokolatlan támogatása, a feminizmus térhódítása volt. Ahogy a háború utáni japán társadalmat is a Férfiak munkabírása és ragyogó elméje tette naggyá, a mostani válságból sem a nők fogják kicincálni az országot. Pont ellenkezőleg: a nők további támogatása csak tovább fog rontani az ország helyezetén. A egyedüli megoldást a Férfiak helyzetbehozása jelenti és semmi más. "

JAPÁNBAN MÁR NEM DIVAT A PINA - MÁSODIK, BEFEJEZŐ RÉSZ

www.huffnagelpista.com/japanban-mar-nem-divat-a-pina---masodik-befejezo-resz.html
A SlutWalkot a radikálfeministák fejlesztették ki a jogos áldozathibáztatás, a "nemi erőszak kultúrája" és a józan ész ellen, tehát az egész szervezetet, meg a hozzátartozó tüntikézéseket kizárólag a megrögzött hazudozás, a kínzó unalom, az erőltetett polgárpukkasztás, a deviancia, valamint a jóléti…..
Huffnágel Pista 2017.11.23 06:53:21
TRUE STORY!!!

www.huffnagelpista.com/huffnagel-ribiszepsegverseny-2013-budapest.html

A cikk végén van egy csomó link további ribancséta elemzésekkel. Ajánlott olvasmány mind.
Nyisd ki a szemed Szexi vagy nem? 2017.11.12 23:55:58
2017-et írunk. Ömlenek a nyakunkba a furcsábbnál furcsább trendek, beautyvloggerek árasztják el az Intsagram-ot és a YouTube-ot, mindenki vegán és az egészséges életmód körül forog minden. Gyönyörű, vékony, darázsderekú lányok tárják bikinis képeiket a világ elé, vagy épp végignézhetjük hogyan kell…..
Az eddigi írásaimból egyértelművé válhatott, hogy a szexuális elégedettség – ami szorosan összefügg a testi-lelki jólléttel, egészséggel, hosszabb és boldogabb élettel – számos egyéni és kapcsolati tényező által befolyásolt. Összefüggést mutat az egyén személyiségével, önértékelésével és testi…..
Huffnágel Pista 2017.10.30 19:05:30
@Dworkyll: LOL!!!

Nősülj csak barátom, ha te abban a hitben élsz, hogy ezek közül a mai, modern, emancipált nők közül ki tudsz kukázni magadnak egyet, aki majd fogja a kezedet.

www.youtube.com/watch?v=4-x-8vt4T2Q

Őszintén kívánom, hogy sikerüljön!
Huffnágel Pista 2017.10.30 22:17:06
@Dworkyll:

A MGTOW mozgalom robbanásszerűen növekszik. A Férfihang a világon mindenütt hallgatókra talált és ha lassan is, de a világ reagálni kezd rá.

Bár a MGTOW egy soha nem megpihenő és fáradhatalan mozgalom, aminek eredményeképp egyre több Férfi ébred rá arra, hogy kik is ezek a nők, akik nap mint nap körülvesznek minket és arra is, hogy mikre nem képesek, ha hagyjuk nekik. Hatására még jó pár nő is csatlakozik a mozgamunkhoz, nem mint ha szükségünk lenne rájuk, de az ember ne legyen válogatós.

A klasszikus Férfijogi mozgalomhoz (MRM) képest a MGTOW még csak óvodás korú, hisz alig telt el 5 év az indulása óta, de már most többet értek el vele a Férfiak, mint ezidáig összesen a Férfijogi mozgalomnak köszönhetően. Ennek az az oka, hogy a nagyjából 15 éves Férfijogi mozgalommal szemben a MGTOW nem csak könyörtelen őszinteséggel beszél a mai nőkről, de egyúttal ugyanabban a csomagban kínálja a velük szemben alkalmazandó megfelelő válaszcsapást és stratégiát is.

Azzal, hogy a MGTOW visszaállítja a Férfiak megtépázott méltóságát, miközben leleplezi a nők valódi értékét, az alapjáig fogja visszabontani a Gynocentrikus birodalmat és a mélybe taszitja a nőket arról a piedesztálról, amelyet ők valójában soha nem érdemeltek ki.
Huffnágel Pista 2017.10.31 13:02:14
@Dworkyll:

"a nők ugyanazért a melóért a férfifizetés 70%-át kapják" - Igen, én is el tudom képzelni, amikor mondjuk a Google az évvégi zárszámadó gyűlésen bejelenti a részvényeseknek, hogy idén a profit "egymillió" lett volna, de dolgozik nálunk egy csomó Férfi, akiknek "péniszpótlékot" kell fizetnünk igy idén csak érjék be "ötszázzal". Te nem vagy véletlenül pinás, komolyan kérdezem. :D :D :D

www.ferfihang.hu/2013/12/21/berkulonbseg-a-kiirthatatlan-feminista-hazugsag/

"ráfogod egy vak komondorra" - valahoyh nem, tudjátok elengedni azt a komondoros egyszeri, elszigetelt esetet, miözben napjainkban a metoo kapcsán minden a perverz zsidó producerek és szinházigazgatók áldozatairól beszél, ébresztő

A Nemzetközi FÉRFI Nap minden év november 19-én van, de te ezt manginaként honnan is tudnád, nem?

A szanalmas.hu már vagy 10 éve bezárt.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?
A családon belüli erőszak (a párkapcsolati erőszak kifejezés nem fedi le sem a gyermekek, sem az idősek, sem a családhoz tartozó nem társ szerepben lévő személyek bántalmazását) értelmezése és kezelése komoly problémákba ütközik hazánkban. Ehhez nagyban hozzájárul a valós ismeretek hiánya, az…..
Huffnágel Pista 2017.10.31 08:14:33
@A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT: @Frick László Intézet: @Colonel H. Stinkmeaner: @Singerkém: @B55: @icipicicsipa: @Prognozuoti Blasio: @GabikA: @Mr. Waszabi:

Gratulálok Uraim. Egy szerencsétlen femináci/mangina küzd a Red Pill hadsereggel. Mi történt, pár éve még csak én nyomasztottam a femináci blogokban, akkor tele volt a blog.hu feministákkal meg fehér lovag manginákkal, de mostanra úgy látszik, megfordult a helyzet.

Csak igy tovább, Uraim, és soha ne felejtsék el, hogy a feminizmus = FÉRFIHOLOKAUSZT. Tegyünk a Gyülölet ellen. Együtt egymásért a Nőerőszak, Nőbűnözés ellen.
Szerző: szabomarton A Fidesz-közeli Pesti Srácok szúrta ki Sárközi Zoltán kommentjét. A szombathelyi DK elnökségi tagja egy olyan poszt alá írt megjegyzést, amely arról szól, hogy a 87 éves Soros György világuralomra tört. Nem hogy annak örülne a vén buzik, hogy még nem döglött meg! A helyébe…..
Huffnágel Pista 2017.10.30 16:19:59
Senki sem néz pornót - ez köztudott és nyilvánvaló -, ám mégis, ez a mostohán kezelt iparág a bevételeket tekintve az egyik legjobban jövedelmező terület. Készült is néhány óvatos felmérés annak kapcsán, mely fajtáira lenne a legnagyobb igény, mely tartalmakra keresnek rá a hölgyek, illetve az…..
Update (2017.10.20. 07:41): Alig több mint 12 órája van fent a poszt, de már kapom azokat a kommenteket, üzeneteket, hogy miért nem kúrtam le a zaklatókat. Itt felteszem a kérdést, hogy egy nőnek, akit zaklattak szexuálisan, fel mernék tenni ugyanezt a kérdést? Hát mér' nem hagytad, hogy megkúrjon,…..
Huffnágel Pista 2017.10.19 23:40:07
Mikor hazaérek, nincsen otthon senki. A gyerekek még iskolában vannak, a feleségem vásárolni ment. „Ah, ez jó! Egy kis csend és nyugalom, enyém a lakás!” Persze ilyenkor semmi nem jut az eszembe, ami szuper lenne a nem várt kikapcsolódásra. Már csak azért sem, mert tudom, hogy…..
Huffnágel Pista 2017.09.28 13:25:48
Vannak e három izmusnak érdekes módon közös pontjai, és a rajongóik között is nagy az átfedés. Érdemes átgondolni, hogy mik ezek a közös pontok és miért alakulhattak ki. A legjellegzetesebb közös pontot abban látom, hogy mindhárom izmus egy hátrányos helyzetű, áldozat-szerepben feltüntetett…..
Huffnágel Pista 2017.09.19 21:27:10
Nem akármilyen büntetést kapott egy brit nő, aki sorozatosan azt állította, hogy megerőszakolták. Csakhogy kiderült, hogy ilyesmiről szó sem volt, így végül Jemma Beale állt bíróság elé. Maradjunk annyiban, lesz ideje gondolkozni a történtekről...
Huffnágel Pista 2017.08.28 21:25:00
@Sequoyah: @christophe: @Kovacs Nocraft Jozsefne: @Helyszíni zsemle: @qwertzu: @Drednaught: @Bobby Newmark: @CoolKoon: @calen: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Karipapa01:

Mindannyian úgy csináltok, mint ha nálunk ez nem történhetne meg. Damu Rolandot annak idején Vajnáné bemondására itélték hét évre, a vádnak semmilyen bizonyitéka nem volt, ellenben a NANE meg a Patent hetekig tüntetett a bíróság előtt.

De pont ugyanez volt a Zsanett-ügy is, ott ugyan nem sikerült elitélni a megvádolt rendőröket.

Vagy a Szepesi Nikolett könyv, ami után megvádolták a masszőrt...

Nálunk is rengeteg FÉRFI!!!-it itéltek már el hamis vád miatt. Az ilyen hirek azért károsak, mert azt gondolja mindenki, ilyesmi csak az angolszász országokban történhet meg.
Huffnágel Pista 2017.08.28 21:42:21
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Bizonyítékom, ami alapján fel lehetne menteni őket, természetesen nekem sincs. Ezrét inkább úgy fogalmaznék, hogy minden, a média ingerküszöbét elért nemi erőszak vád, ahol feminista szervezetek nyomulnak gyanús, és alaposabban kellene ezeket kivizsgálni.
Huffnágel Pista 2017.08.28 21:51:54
@CoolKoon: Ez a cikk még minidg nem a nemi erőszakrl, hanem a hamis nemi erőszak vádról szól. Csak te nem tudod elengedni ezeket a beteg fantazmagóriáidat.
Aki a neten, társaságban manapság antifeminista nézeteket hangoztat, azt a leggyakoribb kritikát kapja (elsősorban a nőktől, de sok férfitől is), hogy nőgyűlölő. (A 2. helyen szerepel az impotens, a 3. helyen a kis péniszű, míg a 4. helyre futott be az anyuci pici fia eposzi jelző) A valóság…..
Huffnágel Pista 2017.08.17 14:21:00
@MutánsJane: Hazudsz, a jó kurva anyád kuncsorgott, az.

Csak hogy tudják, a kis csicskagyász bibsi bértollnokok, Beposztoltam a saját insta profilomat, mert én már akkor is adtam az arcomat a véleményem mellé, amikor az még nem volt divat. Emiatt vált belőlem legenda, mert rám nem tudtátok azt mondani, hogy ennek nem jut nő.

Csak hogy tudják, kivel beszélgetnek és kiröhögtem azokat az állitólagos rendkivül sikeres, gyermeküket egyedül nevelö anyukákat, akik azt hazudták, hogy ök csinálják a feminfot.

A mai napig büszke vagyok, hogy tevékenységemnek köszönhetően onnan már akkor kibaszták őket, amikor még a lipsik kezében volt az oldal, ami egyébként most a 444.hu-n is behalt. Érdeklődés hiányában.

Érdekes módon egy anyuka neve sem volt felsorolva a Sorosblog impresszumában.

Most megmondom, hogy te is vagy egy siklóvállú momentumos buzigyerek vagy, vagy egy rétibálna, de cáfolj meg. Mutasd azt a szelfit, amire azóta várunk töled.