Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Braun A

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúltban éppen ezen a blogon jelent meg egy bejegyzés „Ide nem kell Hollywood” címmel, amely azonban számos ponton támadható, itt csak egy ilyennel foglalkozom. A bejegyzés címbeli állítását így bontja ki a szerző: „Attól (…) tartózkodnia kell a magyar…..
Policity Ide nem kell Hollywood 2012.10.10 21:43:27
2014-ben új választási eljárás alapján zajlanak majd le a választások. A vélemények eddig megoszlanak, de egyre jobban világosan látszik az a folyamat, hogy az előzetes regisztráció – ami két héttel a választások előtt zárulna le – a szavazók számát csökkentené, míg az…..
Policity Európák 2012.09.13 17:59:56
José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke határozott tervekkel nyitotta meg az Európai Parlament őszi ülésszakát. Az európai integráció egyik régi vitája került elő a válságban, a politikus szeretné, hogy ha életbe lépne a nemzetállamok föderációja Európában, ám…..
A Fidesz-KDNP kormánypártok értékelésén és az IMF tárgyalásokon túl a politika iránt (még) érdeklődőeket egyre fokozottabban érdekli a 2014-es választás. A nemrég még esélytelennek kikiáltott és fragmentált baloldal, valamint – az ellenzék szerint – a magát…..