Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]

0 bejegyzést írt és 440 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új divat terjed Csehországban a romák közt: egyre több video kerül fel a megosztókra, amelyen kisebb-nagyobb csoportok ököllel, botokkal, rúgásokkal egymásnak esnek. A rendőrség egyelőre tehetetlen, de a jelenség már évek óta jelen van fiatal futballhuligánok között is. A…..
Szeretett hálátlan népem, kedves félázsiai csürhe! A felháborodástól kitágult orrlyukakkal, de a mélységes csalódástól elcsukló hangon szólok most hozzátok. Ti nem gondoljátok, hogy elég már? Nektek nem lehet megfelelni? Nem lehet olyat mondani a baltás gyilkos…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.13 20:22:12
@Fabius:

Hadd tegyek fel egy kérdést. Mit ér a bocsánatkérés, ha a bocsánatkérő nem érez bűntudatot?

A hatalmi pozícióból kikényszerített bocsánatkérés csak a bocsánatkérő szorongatott helyzetből történő gyors menekülését szolgálja.

Hát legyen... Meghajlok az akaratod és a hatalmad előtt.

BOCSÁNAT!
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.13 20:57:37
@Fabius:

Úgy érzem most magam, mint a kínpadra kötözött Winston Smith, akit O'Brien kegyetlen testi-lelki kínzásokkal próbál rávenni arra, hogy "diadalt arasson önmaga fölött" és őszintén szeresse Nagy Testvért.

Fabius, drágám! A bűnbánat olyan, mint a szeretet: nem lehet kikényszeríteni.

Azért a biztonság kedvéért leírom: bocsánat...
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.13 21:14:26
@aritus:

Te marha, nekem nincsenek kamunickjeim, és nem fűz semmiféle kapcsolat ezekhez a görényekhez. Én örülnék a legjobban, ha Fabius végre kicsapná őket a fenébe.
Wifi-elérhetőség, klíma, előre biztosított ülőhelyek? Mindez lehet a jövő, egyelőre a városi tömegközlekedésen van mit javítani, Közép-Európában is. Izgalmas akció veszi kezdetét Pozsonyban: szeptember 13-tól 23-ig, tíz napig tart a Mobilitási hét a szlovák fővárosban,…..
“Bezzeg akkor nem tiltakoztok, amikor kirabolták az öreg nénit a cigányok!” “A magyarellenes szlovák nyelvtörvény ügyében miért nem szólaltatok meg?” “Hol volt a TASZ 2006-ban, amikor a rendőrök kilőtték az emberek szemét?” Ilyen és ehhez hasonló kommentek, kérdések…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.13 10:21:47
Fénylő Csillagunkra rájár a rúd. Pedig ő csak egy szerény multitalentum, aki egyszerre olvas ki IMF levélből armageddont, és dönt egymaga mindenki ellenében a baltás azeri kiadásáról. Utóbbi ugyanis szerinte morális és erkölcsös eljárás, mert egy rasszista gyilkos mégse…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.11 17:02:49
@Penivaldes:

Hozzánk jöhet napszámba kapálni, tengerit (városi patkányok kedvéért: kukoricát) törni,
juhot nyírni (a juhnyíró ollót mi biztosítjuk), továbbá a feladatkörébe tatozna még a jószágok etetése-itatása-nevelése (borjú, malac, ruca, liba, pulyka, juh, kecske, ló) gyümölcsfametszés, a túlérett, lehullott gyümölcsök összeszedése, gereblyézés, udvarseprés, és ha úgy kívánom, márpedig sokszor úgy fogom kívánni, finom láb- és talpmasszázst kell végrehajtania rajtam.

Naponta háromszor kapna meleg ételt, és melegvizes tisztálkodási lehetőséget biztosítanánk számára.
Feri éhezik. Értünk. Ő nem Orbánt kívánja meggyőzni hanem minket felrázni. Mert apátia van és és és Orbán fatorlaszt keveri a latorfasszal, és és és erre legjobb megoldás, ha Feri kiül a sátorba nyilvánosan sanyarogni. Elementáris erővel. De lehet az a hatás amit kivált,…..
A mai napon Gyurcsány Ferenc egyhetes éhségsztrájkba kezdett a Kossuth téren. A politikai akció azonban nyilvánvalóan súlytalan, mert Gyurcsány Ferenc a maga szűk rajongótáborán kívül, pillanatnyilag, senkit nem tud megszólítani. A nyilvános éhezés mégsem teljesen ostoba…..
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
Hétfőn folytatja országromboló tevékenységét a Magyar Országgyűlés kétharmados többsége. Nyílt levél a Fidesz és a KDNP képviselőihez.Tisztelt kormánypárti képviselők!Néhány percre kérem a figyelmüket levelemmel. Tisztelettel kérem, hogy a hétfői parlamenti…..
Megelevenedett a Haction, lemászott a képernyőről és életre kelt. Az kibernyomozók nyomoztak, a rendőrség lecsapott, ráadásul az élet írta epizódban Oroszlán Szonjának és Hujber Fecónak nem kellett dugást sem imitálni, a kiberbűnözők mégis megkapják a megérdemelt…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.08 19:17:02
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Na, most lelepleződtél. Lencsés István...
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.08 21:43:22
@Fabius:

Most engem akarsz kitiltani? Te nem vagy normális... Undorító és elfogadhatatlan lépés lenne, ha mások bűneiért engem büntetnél.

Igazad van, nagyon unalmas ez az egész, de tiltsd ki azokat, akik szórakoznak...

Te meg tudod nézni, hogy kik azok, akik hamis nickek mögé bújva csináljál a műsort. Pontos ismeretekkel rendelkezel a trollnickek tulajdonosairól...

Azt is pontosan tudod, hogy egyik sem én vagyok.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.08 21:44:08
@Fabius:

Most engem akarsz kitiltani? Te nem vagy normális... Undorító és elfogadhatatlan lépés lenne, ha mások bűneiért engem büntetnél.

Igazad van, nagyon unalmas ez az egész, de tiltsd ki azokat, akik szórakoznak...

Te meg tudod nézni, hogy kik azok, akik hamis nickek mögé bújva csináljál a műsort. Pontos ismeretekkel rendelkezel a trollnickek tulajdonosairól...

Azt is pontosan tudod, hogy egyik sem én vagyok.
"neked adom a lányom kezét, meg a fele királyságom" - Orbán Viktor Ángyán József újra borít. Egy előadáson, ahol a földpályázatokról beszélt, egyenesen a miniszterelnök szűk családi köréről állított dolgokat. Nézzük sorjában, mi történt.Fejér megyében három nagyobb…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.08 00:38:20
@billy reed:

Igen, de erre az "állítóragra" épül fel az egész gyűlöletcikk, és ezáltal az egész történet szerkezetét kényelmetlenül labilissá, bizonytalanná teszi. Egyébként pedig hol van az megírva, hogy Orbán Ráhel udvarlója nem nyerhet földet? Tilos? Törvénytelen? Nem azt kell nézni, hogy ki nyert, hanem hogy törvényes volt-e az eljárás. Orbánék vidéki emberek, a vidéki ember lételembe a föld. Tudom, hogy ezt nehéz feldolgozni és megérteni a belpesti-belbudai liberális kávéházakból, de azért próbáljátok meg...

Ez az egész dolog az Orbán ellen irányuló balliberális gyűlöletpropaganda része, amelybe most gyomorforgató módon belekevertek egy ártatlan lányt, aki ráadásul nem is közszereplő, és egy-két politikától független nyilatkozatot leszámítva tudatosan kerüli a nyilvánosságot.

Gratulálok.

Gratulálok.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.08 00:39:36
@billy reed:

Igen, de erre az "állítóragra" épül fel az egész gyűlöletcikk, és ezáltal az egész történet szerkezete kényelmetlenül labilissá, bizonytalanná válik. Egyébként pedig hol van az megírva, hogy Orbán Ráhel udvarlója nem nyerhet földet? Tilos? Törvénytelen? Nem azt kell nézni, hogy ki nyert, hanem hogy törvényes volt-e az eljárás. Orbánék vidéki emberek, a vidéki ember lételembe a föld. Tudom, hogy ezt nehéz feldolgozni és megérteni a belpesti-belbudai liberális kávéházakból, de azért próbáljátok meg...

Ez az egész dolog az Orbán ellen irányuló balliberális gyűlöletpropaganda része, amelybe most gyomorforgató módon belekevertek egy ártatlan lányt, aki ráadásul nem is közszereplő, és egy-két politikától független nyilatkozatot leszámítva tudatosan kerüli a nyilvánosságot.

Gratulálok.

Gratulálok.
Csak akkor hazudok, ha úgy van, és általában úgy van, itt a Fidesz klubban. Mert nekem bejön ez a szitu,a sok kamu sztori rólam, hazudtam most olyat, amit megbánunk majd holnap.  Választó, ou, szia, helló! Az IMF egy rohadt szemét genyó! Na figyu már, mondom mi a…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.07 21:09:27
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem, de az emberben van egy általános érzék a szép iránt, mellyel felismeri és élvezi a szépet.

Lévai Anikó szép.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.07 22:14:17
@Hermusi:

Tévedsz. Én lány vagyok, ő takony.
Viktor, aranypám, lassan ugyanazért jársz te is ide, mint viccbeli vadász az erdőbe. A baltás gyilkos ügyének teteme még ki sem hűlt, ti állítólag belefordultatok a kampányidőszakba, innen meg úgy látszik, hogy két akkora sallerba fordultál bele megint, hogy Sárváron legfeljebb…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.06 17:47:09
@Fabius:

Hallottál már a rendezett visszavonulásról, fitymajancsi? Ez egy háborús stratégia, melyet a hadvezérek már az ókor óta nagy szeretettel alkalmaznak abban az esetben, ha felismerik, hogy legyűrhetetlen túlerővel állnak szemben és a csatából nem kerülhetnek ki győztesen. Erich von Manstein vezértábornagy, a második világháború legnagyobb katonai lángelméje összetett kézzel könyörgött Hitlernek, hogy a német csapatokat azonnal rendeljék vissza keleti fronton kialakult húsdarálóból, hogy az arcvonal előretolódása a szovjet utánpótlási vonalak meghosszabbodását eredményezze, amelyeket így a németek könnyebben el tudtak volna vágni.

Értsd meg, hogy velem szemben nyílt vitában nem győzhetsz. Vonulj vissza, ahogy azt von Manstein vezértábornagy is tenné ebben a helyzetben.

Egyégként pedig engeded meg, fitymajancsi, hogy egyetlen jól irányzott intellektuális csapással szétzúzzam az általad felsorakoztatott "érveket", és halálosan megsebezzelek, mint Imre herceget a feltüzelt vadkan. A kormány hosszú napokon keresztül tárgyalt az IMF-fel, ezalatt valószínűleg több ezer oldal dokumentum született. Szerinted az IMF összes követelése ráfér egyetlen rohadt papírocskára? Az a papír, amit az Index megszerezett a frakciótagoknak készült, és nem tartalmaz konkrétumot, következésképpen csak az Orbán Viktor által elmondott részletekre támaszkodhatunk.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.06 17:56:35
@Stöckhardt-ék normálisabb lánykája:

Menj már a fenébe, te szarzsák. Tudom, hogy a Boli vagy...

Nem vicces.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.06 18:17:05
@kirsten:

Vén? 24 éves vagyok, te görény.

Abban a korban vagyok, amikor az ember még nem nő és már nem lány. Ezt a férfiak nem érthetik, mert nálatok ez ez a csodálatos lebegés, ez a különleges köztes állapot nem létezik. Ti testi értelemben már az első magömlés után férfiak vagytok, ami pedig a szellemi fejlettségeteket illet...nos...a férfiak sosem nőnek fel, örökké gyermekek maradnak.
Évek óta azt hallani, hogy Budapest elvesztette egykori fontos szerepét a régióban, Bécset, Prága, Varsó, de még Pozsony (!) is fontosabb célpontjává vált a külföldieknek. Nos, a legfrissebb, e tekintetben igencsak mértékadó globális ranglista nem mindenben támasztja alá ezt az…..
Legjobb védekezés a futás. Ezt az alapvetést minden önvédelmi tanfolyam első óráján a delikvensek fejébe erőltetik valahogy. Addig a képzelt ellenség sem kezd fojtogatni, nem támadnak meg egyik oldalról sem fabicskával amíg ezt nem tudod. Ez lehet az alapelv a politikai önvédelmi…..
Na de micsoda vircsaft ez, mélyen tisztelt azeri barátaim? Hát hogy lehet ilyet csinálni, hogy Szeretett Vezetőnk aprólékosan kidolgozott, száz csellel kombinált üzleti tervét felborítjátok? Ez itt mifelénk nem szokás, kérem szépen! Baltanyelet…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.05 00:47:06
Most már tudjuk, hazánk nem az azeri kötvényekért adta ki a baltás gyilkost. Mert az augusztusban remélt 3 milliárd euró egyelőre nem fog megérkezni: "A magyar államkötvények vásárlására vonatkozó hírekre reagálva az Azerbajdzsáni Köztársaság Állami Olajalapja…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.04 20:25:47
@No_Fidesz_No_Problem:

Márai, te vén ringyó, takarodj vissza a Wordpressre!
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.04 20:26:28
Miénk a  gyilkos, tiéd a gyász, Tiéd a számla, miénk a gáz, Miénk a vigyor, miénk a vár, Miénk a haszon és tiéd a kár!  Nevetek mindig, ha rád gondolok, Remélem, látszik, hogy boldog vagyok! Ugye látszik? Oh, igen! Ugye látszik? Oh, igen! (via) Aki hétfőre…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.04 13:56:41
@a szív fészkei:

Én kislány korom óra rettegek a menyétféléktől.

Még egészen pici gyerek voltam, amikor egy erdőszéli barangolás alatt észrevettem egy mozdulatlan, szelídnek látszó menyétet (vagy nyestet).

Meg akartam simogatni, mert akkor még nem tudtam, hogy ha megfogjuk, dühbe jön, s a legkétségbeesettebb mozdulatokkal próbál megmenekülni, és kegyetlenül harap.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.04 14:09:31
@Penivaldes:

Tévedsz, a menyét egy rosszindulatú élőlény, sajnálatos módon sokan tévesen azt feltételeik róla, hogy kedves kis mókusszerű valami, de valójában egy igazi fenevadról van szó. Erőteljes, ügyes, fürge, okos, ravasz és alattomos állat. Erős fogaival csontig hatoló sebet ejthet.

Nem hallottad még azt a kifejezést, hogy sunyi menyét? Az angol ajkú népek a sunyi embereket szoktál "weaselnek" nevezni.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.04 15:24:43
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Jesszus Mária! Valaki azonnal riadóztassa a Moszadot!
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
Egyenköpennyel frusztrálná az iskolásokat Hoffmann Rózsa, aki már nemcsak a tananyag tartalmát, hanem a diákok viseletét is meghatározná. Lakatos Márk helyében elkezdenék rettegni: Hoffmann Rózsa már stylist-babérokra is vágyik. Idén sem kezdődhetett el az iskola politikusi agymenés nélkül –…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.04 12:16:41
Most már hivatalos: az azerbajdzsániaknak eszükben sincs magyar állampapírt vásárolni. Ha a magyar kormány arra bazírozott, hogy a baltás gyilkosért cserébe majd kapunk pénzt, hát nagyot tévedett. Egy egyébként is szégyenletes történet irtózatosan ciki vége.kép:napi.hu A…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.04 11:58:36
@Alf:

Egy szétdrogozott agyú LMP-s hippitől ne várj hibátlan helyesírást.
Gyakran megszólják a liberális bloggereket a szélsőjobbon: miért csak az Eu zászló égetése kapcsán jajgattok, írjátok a károgó posztok tucatjait? Ahogy akkor, most is felemeljük szavunk: az örmény és a magyar demokraták majd rendbe teszik a zászlóégető hülyegyerekeket, addig…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.03 19:59:27
Megy a durci-murci, hogy minket csak ne oktassanak ki az örmények, miért kérjünk bocsánatot egy gyilkos néptől? Hát tényleg nem értitek? Nem az örmények miatt kell bocsánatot kérni, hanem saját magunk miatt. Mert besározták Magyarország nevét, mert a kormányunk - ha csak…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.03 18:05:14
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.03 18:17:26
@félázsiai 2llkedő:

Stefi = evangélikus sváb parasztlány
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.03 18:24:05
@félázsiai 2llkedő:

náci = nemzetiszocialista

Stefi ≠ nemzetiszocialista

Stefi = etnonacionalista

félázsiai 2llkedő = pöcshuszár
Új test, régi lélek. Nagyjából ennyivel foglalható össze a hódmezővásárhelyi lázárutódlási kérdés. A város polgármesterét Almási Istvánnak hívják, de ez többé kevésbé teljesen lényegtelen. Ennyi erővel lehetne Jóska Pista Béla is, ha Lázár egykori alattvalójáról…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.03 12:49:08
@a szív fészkei:

Tévedtem, amikor azt feltételeztem, hogy tegnap még az alacsony intellektuális képességekkel megáldott fórumozók agyáig is lejutott a hír, hogy ez a Kurt nevű pöcsfej nem a bátyám, ő csak egy szánalmas troll. Elhiszem, hogy tegnap Kurt otromba, faragatlan stílusban beszélt veled és ezzel felkarcolta érzékeny lelkecskéd hártyavékony, selyempapírszerű felületét, de ez nem ad neked erkölcsi felhatalmazást arra, hogy velem ebben az megbocsáthatatlanul durva stílusban beszélj.

Saját hozzászólásaimért és a bennük foglalt gondolatokért teljes mértékben vállalom a felelősséget, de mások megnyilvánulásaiért és cselekedeteiért nem tartozom elszámolással.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.03 12:57:33
@a szív fészkei:

Semmi közöm hozzá.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.03 13:20:01
@belekotty:

Ha másból nem, az égbekiáltó nyelvtani hanyagságokból és a röhejes helyesírási hibákból is bőven meggyőződhettél volna arról, hogy semmi közöm hozzá.

Kérdezd meg Fabiust, ő állítólag tudja, hogy kit rejtőzik Kurt repedező álarca mögött.

Nekem nincsenek kamunickjeim.
Hej, szegény Selmecziki Gabriella hiába mondta tegnap délben, hogy: mámma' már mámma' van már, igaz tennap' eladtunk egy baltás gyilkost, de mámma'má mámma' van, úgyhogy le van ez már zárva, mert a piac bezárt, Orbánnak csak nem sikerült a szopórollerről lekászálódni. Pedig…..
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.02 20:46:29
@Fabius:

Nemcsak germán őseimtől örökölt jéghideg büszkeségem nem teszi lehetővé, hogy nyílt, mindenki számára látható módon és vállveregető stílusban dicséretben részesítselek, de otthoni neveltetésem protestáns vallásosságot és puritán erkölcsiséget oltott belém, és mifelénk egy lánynak nem szabad elgyengülnie egy idegen férfi előtt.

Nemcsak germán őseimtől örökölt jéghideg büszkeségem nem teszi lehetővé, hogy nyílt, mindenki számára látható módon és vállveregető stílusban dicséretben részesítselek, de otthoni neveltetésem protestáns vallásosságot és puritán erkölcsiséget oltott belém, és mifelénk egy lánynak nem szabad elgyengülnie egy idegen férfi előtt. Még a legfelfokozottabb szenvedély pillanataiban is hűvös távolságot kell tartania az idegen férfiaktól.

Azt azonban meg kell hagyni, hogy mostanra már kialakult egy törzsközönség, és ellentétben a többi bloggal, itt legtöbbször egész nap telt ház van. Nekem az Öreglány a kedvencem. Bolit viszont mindennél jobban rühellem.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.02 20:53:08
@Penivaldes:

Valami hiba van a böngészőmmel (vagy a blogmotorral), mert elküldés után lefagy az egész, nem frissül az oldal, és néha még az is előfordul, hogy teljesen kiléptet.

Ezért mindig készítek egy biztonsági másolatot az elküldeni kívánt hozzászólásomról.

Ezért szoktam duplázni...