Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szűcs_P

47 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Slipknot tegnapi koncertjét végignézve azon gondolkodtam, milyen döntések alapján rakja össze a setlistet egy akkora zenekar? Mert tegnap bőven többségben voltak az aprítós, darálós dalok a nagyívű refrénesekhez képest. Bizonyítani akarnak, hogy „mi még mindig true-k vagyunk!”, „nem fog rajtunk az…..
Tim Reynolds a Dave Matthews Band gitárosa, de karrierjét még a zenekar megalapítása előtt, a 80-as években kezdte. Az idén 25 éves Dave Matthews Band épp a jubileumi turnéja közepén jár, melynek egy Maine szabadnapján beszélgettünk a gitárossal, Tim Reynoldszal...
Történhet 2016 nyarán „A labda gömbölyű...” (Ősi futballokos mondás) Először is elnézést kell kérnem Kedves Olvasóimtól. Önök megszokhatták az utóbbi hónapban, hogy minden nap jelentkezem a csapat körüli hírekkel innen Párizsból, most pedig már három napja semmi…..
KosárBlog Feltör az Olaj 2013.02.25 14:47:00
Szigorúan a sportszakmánál maradva - mert sajnos történtek magyar és azon belül Olaj szurkoló ellenes események is a Tiszaligetben - káprázatos hetet tud maga mögött a Szolnoki Olaj csapata. Előbb a patinás szlovén Olimpija Ljubljanát verték simán Báderék, majd az…..
Parádézik, egyre másra nyeri a bajnoki meccseit a TOP-COP Jászberényi KSE együttese. A Földi-fiúk zsinórban 7 bajnoki mérkőzést nyertek, szédületes sorozatot futnak. Elsősorban azért, mert különösebb ügyek nélkül szépen csendben szerényen dolgoznak, készülnek a…..
Több jókora meglepetés is született a férfi élvonal legutóbbi fordulójában. Fejre állt az éllovas Fehérvár Jászberényben, nagy verést kapott a Sopron Szegeden a Körmend pedig a sereghajtó Factum otthonában kapott ki. Egyre markánsabb csapat alakul Jászberényben, és ahogy a…..
KosárBlog A négyes döntő a tét 2013.02.06 16:19:00
Hat A- és két B-csoportos csapat harcol a legjobb négy közé, azaz a négyes döntőbe jutásért a Magyar Kupában. Régebben a Magar Kupa óriási kiugrási lehetőség volt az NB I B-s csapatoknak - egészen addig, amíg az élcsapatok nyomására el nem törölték azt a szabályt, hogy…..
Az elmúlt években megszokott gáláktól eltérően idén igazán rendhagyó gálamérkőzést rendez a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége február 3-án Székesfehérváron. A délutáni programot nyitó nyílt edzésen a gyerekek együtt gyakorolhatnak majd a magyar válogatottból…..
Vasárnap junior All Star gálát rendeznek Székesfehérváron. A nagyszabású rendezvényen az U18-as korosztály legjobbjai mutathatják be tudásukat a nagyközönségnek. Aki csupán a felnőtt profi kosárlabdát, a fégfi NB I-et követi figyelemmel, és nem nagyon néz lejjebb - NB I…..
2013. január 31-február 3. között egy talán soha nem látott erősségű nemzetközi U-16-os kosárlabdatornát rendez Székesfehérváron a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia és az Alba Regia SC. Az esemény rangját emeli, hogy a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a hazai…..
Két csapat teljesítménye, eredményessége is látványosan visszaesett az új esztendő első heteiben az előző évihez képest. A 2013-as esztendőt két új játékossal kezdő Szombathely még nyeretlen idén, az ősz meglepetéscsqpata, a Kaposvár pedig csupán egyetlen meccset nyert meg…..
A Győrből Kublina és Shegog után Nagy-Bujdosó Nóra is távozik. A 2012-ben az Év Játékosa címet elnyerő válogatott játékos Pécsett folytatja pályafutását. A Győr szétesése tovább folytatódik. Nagy-Bujdosó Nóra mától a PEAC-PÉCS csapatát erősíti, amely alaposan…..
Jó volt látni a Szolnok-Gravelines EuroChallenge meccs után a szolnoki játékosokat, köztük a múltkor, a Siroki elleni Adria Liga meccs után a Tiszaligetből verbálisan jó pár szurkoló által eltanácsolt montenegrói hátvédet, Szead Sehovicsot pacsizni a hosszabbítás után kivívott…..
Az elmúlt években megszokott gáláktól eltérően idén igazán rendhagyó gálamérkőzést rendez a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége február 3-án Székesfehérváron. Az esemény célja a magyar utánpótlás szerepének hangsúlyozása, amely a magyar kosárlabda…..
Nagy érdeklődéssel várták Szombathelyen a két a napokban igazolt új légiós, az amerikai bedobó, Janou Rubin és a palánk alatti szlovén kosaras, Zeljko Zagorac bemutatkozását. Nos, ők ketten ugyan jól debütáltak szombathelyi színekben, a csapat mégis kikapott a Pécstől Túl a…..
Fájó hazai vereséget szenvedett a Szolnoki Olaj az Adria Ligában. A bajnok és kupagyőztes együttes a Tiszaligetben maradt alul a fordulót megelőzően idegenben nyeretlen Siroki együttesével szemben Ha nyer, elmozdul a sereghajtó pozícióból az Olaj. Ahogy Neno Asceric együttese úgy…..
Baszkföldre, a második számú európai kupasorozatban, az EuroCuo-ban szereplő Bilbaóba hivják a Manresa csapatától az egyik legjobb, legigéretesebb jövő előtt álló magyar kosarast, Hanga Ádámot. A baszk klub az eurohoops.net nevű portál információi szerint kivásárolná Hangát…..
Az ünnepek alatt sem tétlenkedtek a SZOVA trend Optika Kft. vezetői. A nagy ünnepi (v)étkezések között teljes erőbedobással dolgoztak a szombathelyi klubvezetők. Hogy meglesz-e az eredménye, azt majd a jövő dönti el. Két, pontosabban 32 fix pontjától és csaknem 13…..
Idehaza a tavasz egyértelműen a Szolnoki Olaj csapatáról szólt. A magyar szinten a legerősebb kerettel rendelkező, akkor még Pór Péter dirigálta legénység mindent vitt, bajnok és kupagyőztes lett. A legtöbben talán a szezont a korábbi és jelenlegi magyar válogatottak (Ferencz,…..
Nem vagyunk könnyű helyzetben, amikor az év játékosával kapcsolatban kell döntést hoznunk. Amikor erre - minden elfogultság nélkül - kísérletet teszünk, legjobb férfi játékosainkat a klubcsapataikban, valamint a válogatottban mutatott játékukat együttesen mérlegre téve…..
Köszönet a videóért a Sportklubnak. ..
A kép forrása Érdekes hétközi fordulón van túl a férfi NB I mezőnye. Megszakadt a Kaposvár hosszú és szép sikersorozata, és a Factum vesztő szériája. Az Alba kiütötte a Sopront, a Nyíregyíháza pedig a Szeged legyőzésével edzőt buktatott Pakson sima 21 pontos vereségbe…..
A bajnokság 14. fordulójának legnagyobb rangadóján a PEAC-PÉCS drámai meccsen 64-63-ra nyert a Bácsbasket Kft. ellen, az első olyan találkozón a kosártörténelemben, ahol Iványi Dalma ellenfélként lépett pályára a Lauberben. Az előző baranyai meccs óta, ahol kiütéses…..
Kép forrása: szolnokiolaj.hu Ez a szerb származású osztrák úr,ez a Neno Ascserics azért tudhat valamit. Ezt másodszor bizonyította a kosárlabdázás barátainak. Először bánatunkra, most örömünkre. Pár hónapja, szeptember 5-én az általa irányított és itthon…..