Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZeDDy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Vén hazátlan marha 2006.06.14 13:18:00
Tíz éve még azt mondtam volna, Vonnegut egy szégyentelen közhelyvadász, frázispuffogtató, felületes, félművelt, nagypofájú, érzelgős marha. Ma már inkább nem mondok semmit. Elek posztja. A minap valaki megkérdezte Kurt Vonneguttól, hogy ha tíz éve azt mondta, nem ír több…..
Az egyetemek kommunikáció tanszékei tulajdonképpen óvóhelyek a napi rutin elől menekülő újságíróknak: a legtöbb helyen bárki tarthat órát, aki ismer valakit, aki már tart órákat, az egyetlen feltétel, hogy meg tudja mondani, hány karakter is egy flekk. Vagy legalább gyorsan…..
Amíg mi a választással és a tévéműsorok fikázásával voltunk elfoglalva, addig Sebeők János alkotott. Egy ember, aki itt ragadt a 70-es évekből, egy bojtosúszójú maradványhal, egy nemzeti kincs, akire vigyáznunk kell, és akinek ballonkabátjára már most nyugodtan ki lehetne…..
A bekérdező riporternők királynője, és egyben a legszebb bőrű televíziós hölgy. Krizsó Szilvia mellett ő lehetne az esélyes magyar Bond-lány, a szigorú kémnő, aki persze a jó oldalon áll, és ezért össze is jön James Bonddal, de ez most nem ide tartozik. Kemény…..
comment:com Fábrydrive 2006.04.26 00:17:00
A Cadillac drive nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért át is ültették egy későbbi idősávba, hogy ne állja el a napot más, életrevalóbb műsorok elől, és hétfő helyett szerdára helyeződött, ráadásul ezt az egészet megtoldják egy kis reklámkampánnyal, így a…..