Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karpati

16 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy lassan az Apple-lel is komolyan kell számolni, ha tévés műsorokról van szó. A tech-óriás már betárazott magának többek között egy Jennifer Aniston és a Reese Witherspoon által vezetett reggeli drámaműsort, de Steven Spielberg és Bryan Fuller is az Apple-nek készítik az Amazing…..
Nem folytatja tovább a Sztárban sztár zsűrizését Hajós András. Hajós a saját Facebook-oldalán jelentette be a döntését – mint fogalmazott, azért, hogy az olvasók ne a bulvársajtó félreértéseiből, hanem tőle értesüljenek a történtekről. Hajós sok sikert kívánt a műsornak és a benne dolgozóknak,…..
11 ember igazol vagy igazolt ezekben a napokban a HírTV-hez, közülük 3 az Origótól – írja a 24.hu.  A HírTV Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik, és a bővítés azt jelzi, hogy a Fidesz egykori támogatója komolyan gondolja most már kormánykritikusabb tévécsatornája fejlesztését. Az érkezők,…..
Rengeteg baja van a közmédiának, szoktunk is ezekkel foglalkozni, de megint sikerült olyat gurítani, amitől a pofánk leszakad. Apróságnak tűnhet, de jellegzetes és fontos jelenségről van szó. Az LMP (egy parlamenti pártról van szó, aminek a véleményét több törvényben rögzített kötelessége…..
karpati 2016.10.05 23:06:35
@jobbdemokrata: természetesen ez nem a kicenzúrázott közlemény.
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
comment:com Állítólag 2014.02.01 18:32:42
Meglepő, konkrétumok nélküli formát választott a Magyar Nemzet vagy a mögötte álló erő a politikai üzengetéshez  közélet tisztaságáért aggódásnak. Állítólag? Képviselő lehet? Feltehetően? Vélhetően? Vethet fel? Egy biztos pont van a cikkben: a vezető szocialista…..
Elsőként a Joób Sanyi blognak sikerült fényképet szerezni Joób Sanyi begipszelt jobb karjáról. Nem is teszünk hozzá semmit, csak azt: gyógyulj meg, Sanyi, fogsz te még balkézzel szájbarágót pötyögtetni. ..
Joób Sándor A mai győztes... 2009.02.25 09:04:00
...Nagy Attila, 9:03. Sanyi, a díj névadója, nincs sehol...
zutyu Pezsgőkultúra 2008.10.01 21:20:00
Mindig is tudtam, hogy vannak baszott jó pezsgők, de valahogy elutazásom előtti hétig nem nagyon adatott alkalom, hogy a legízletesebb pezsgőket kipróbáljam. Egy, a jó dolgokra fogékony barátomnak köszönhetően ittam először például Moet Chandon-t, ez egy elég kellemes ízvilágú…..
karpati 2008.10.02 13:58:07