Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Briggs51bc (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  0:25-től az oroszlánok. MTI-hír alapján az Index is beszámolt arról, hogy több száz néző esett pánikba vasárnap késő este egy macedóniai cirkuszelőadáson, amikor az oroszlán egy mutatvány közben kitört a porondot övező biztonsági kerítésen. Az incidens a Szkopjétől…..
Bár másokat sértegetni és bántó megjegyzésekkel illetni nem szép dolog, mindannyiunk érdeke, hogy megtanuljuk mindezt elviselni: a véleménynyilvánítás szabadságának megtartásáért. CSABA Réka írása Kapcsolódó hivatkozások: Rowan Atkinson’s speech at RS5 parliamentary…..
Csatlakozom mai posztunk írójához, én is tisztelem a mentősöket, betegszállítókat és igyekszem segíteni őket. Viszont minden foglalkozásról el lehet mondani, hogy a többségében normális emberek közé időnként bekerülhet egy-egy hülye is. Máté írása alapján sajnos nincs ez…..
A KARD Tarlós-égetés 2012.10.20 06:58:02
Főpolgármester Úr ideges. Van rá oka: nem elég, hogy lehetetlen költségvetési helyzetben van a város; nem elég, hogy az ellenzék nap mint nap számon kéri őt vélt vagy valós tetteiért; nem elég, hogy óriási felháborodás kíséri minden intézkedését; nem elég, hogy a…..
CouchSurfing A francia divat 2012.08.09 14:16:40
Tizennegyedik és tizenötödik vendégem egy testvérpár, Constance (21) és Philippine (25) volt Párizsból. Constance művészeti fotográfiát tanul egy amsterdami egyetemen, mellette egy boltban dolgozik eladóként. Philippine történelmet tanul másoddiplomás képzésen Párizsban,…..
Briggs51bc (törölt) 2012.08.10 11:39:20
@Niurka: ez sajnos pontosan így van, bár ezt is erősen meghatározza a település, honnan való az adott magyar hölgyemény. Pl. el kellene utaznia mindenkinek Gyöngyösre, ott aztán olyan öltözködési kultúra van a fiatal nők körében, hogy Budapesten a kanálisból előmászott utolsó ribanc azokhoz képest egy menyasszonyi ruhába öltözött tündérvirágok.
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..