Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peti78

0 bejegyzést írt és 1038 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
Nemrégiben felmerült a Juventus eladásának a lehetősége, ám az Il Giornale értesüléseit szinte azonnal cáfolta az Exor szóvivője. A Juventus elmúlt féléves jelentése komoly mínuszról számolt be, a Tuttosport viszont arról számolt be, hogy John Elkann nem kíván újabb tőkeemelést végrehajtani a…..
Az elmúlt napokban természetesen a Juve lehetséges kiszemeltjeit illetően is rengeteg hír jelent meg az olasz médiában, ezek egy részének alapján pedig a klub kénytelen lesz más célpontok felé fordulni bizonyos posztok szempontjából, mivel Alfredo Pedullà és Gianluca Di Marzio egyaránt arról…..
Az elmúlt órákban valószínűleg szinte minden Juve-drukker figyelme az európai sztárokat klubjaiktól elrabló szaúd-arábiai klubok felé irányult, ugyanis a jelek szerint a közel-keleti ország bajnokságának egyik legtehetősebb csapata igen komoly ajánlatot tett az Öreg Hölgy mesterének, Massimiliano…..
peti78 2023.06.11 22:18:43
A Juventus vezérigazgatója, Maurizio Scanavino nemrég exkluzív interjút adott a Sky Sport Italia munkatársának, melyben számos témáról szót ejtve beszélt az UEFA-val való kapcsolatról, a Szuperligából való kilépési szándékról, Cristiano Giuntoli levegőben lógó kinevezéséről, valamint arról is, hogy…..
Az ismert olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio a tegnap éjjeli órákban ismét fontos hírekről számolt be a Juventus átigazolási terveivel kapcsolatban, melynek keretében kijelentette, hogy az Öreg Hölgy vezetőségének tagjai tegnap konkrét tárgyalásokba bocsátkoztak Davide Frattesi ügyében a…..
A spanyol Relovo nevű lap megbízhatónak tartott újságírója, Sergio Fernández bennfentes forrásokra hivatkozva arról írt az elmúlt fél órában, hogy a Juventus vezetősége végérvényesen eldöntötte, hogy kilép az úgynevezett Szuperliga-projektből, annak ellenére, hogy az Andrea Agnelli és a korábbi…..
Tegnap este hivatalosan is véget ért a 2022/2023-as szezon a Juventus számára, az évad lezárását megelőző napokban azonban így is számos hír látott napvilágot az alig egy hónapon belül megkezdődő mercatóval kapcsolatban, melyek szemrevételezése talán adhat némi támpontot egyes játékosok jövőjét…..
Az ismert olasz transzferguru, Fabrizio Romano a tegnap kora délutáni órákban kijelentette, hogy az Olympique Marseille mestere, a több más forrás szerint a Juventus által is figyelt Igor Tudor személyes döntéséből fakadóan el fogja hagyni a francia klubot, ami egyébként szerette volna megtartani…..
peti78 2023.06.02 09:48:04
A Juventus ügyeit illetően általában hiteles információkkal bíró újságíró, Romeo Agresti a minap újabb híreket tett közzé Massimiliano Allegri helyzetével kapcsolatban, ugyanis mint ismert, a livornói születésű tréner jövője továbbra sem biztos a torinóiaknál, lévén, hogy a vezetőség a rossz…..
A Juventusnál továbbra is rendkívül forró témát jelent Massimiliano Allegri helyzete és a szakvezető esetleges menesztésének kérdése, mivel több olasz forrás tudomása alapján többé már a Bianconeri vezetősége sem elégedett a mester munkásságával, akinek kapcsolata bizonyos játékosokkal is…..
peti78 2023.05.30 13:58:06
peti78 2023.05.30 15:24:45
@rockitbaby: szerintem is feküdne a keretnek a 4321 csak a szélső védő mind a 2 oldal na az hiányzik
Az ismert olasz transzferguru, Fabrizio Romano a tegnapi nap folyamán kijelentette, hogy Leandro Paredes mellett a Juventus keretének másik világbajnok argentin játékosa, Ángel Di María is el fogja hagyni az Öreg Hölgyet a szezon végén, mivel a torinóiak biztosan nem fogják kiváltani a középpályás…..
Az elmúlt napokban számos pletyka és hír látott napvilágot a Juventus vezetőedzőjének, Massimiliano Allegrinek jövőjével kapcsolatban, melyek többsége arról  értekezett, hogy a mester biztosan maradni fog a torinóiak kispadján, azonban a tegnap este során számos olyan értesülés érkezett, melyek…..
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
peti78 2023.05.18 23:39:35
@Direct_01: nyáron nagytakarítás
peti78 2023.05.19 00:06:56
@Zsltrk977: teljesen igaz
Volt szép 100 éves címerünk
Szép zebra mezünk
Történelmünk
Szép játékunk
Agnelli széthuggyozta az egésszet
Higuain pjaca arthur ronaldo teljesen feleslegessen kidobott 300 milleur... megindúltunk a lejtőn és 2016 óta ülünk a szopórolleren...
A Juventus tartja harmadik helyét az olasz bajnoki tabellán, s az előtte egy ponttal álló Lazio beelőzésére készül. Erre meg is van a lehetősége, mivel a római együttes szombaton 2:0-ás vereséget szenvedett az AC Milan otthonában. Mindeközben a mögötte álló csapatokra is figyelnie kell, mindkét…..
peti78 2023.05.07 13:16:50
A szezon véget sem ért, de a pletykák természetesen folyamatosan keringenek a nyári érkezőkről és távozókról, és természetesen sok az ismerős név, a TuttoMercatoWeb szerint például a Juventus szeretné leigazolni a szerződése utolsó évébe lépő Sergej Milinković-Savićot, akiért 25 millió eurót plusz…..
A Juventus számára az idei szezon számos viharfelhőt hozott, s nagyon úgy tűnik, még egyáltalán nincs vége a kellemetlen eseménysorozatoknak. A Tuttosport újságírója, Adriano Del Monte cikke szerint Federico Chiesa egyre inkább távolodik a Juventustól, mivel nem találja a helyét a számos esetben…..
A Juventus sorozatos vereségek után a Bologna ellen térhet vissza a helyes útra, Thiago Motta csapata egész jó szezont fut, hiszen a rossoblu együttes a tabella nyolcadik helyén tanyázik. A Juventus számára a Bologna még hónap elején a könnyebb ellenfelek közé tartozott, mivel az Öreg Hölgy ebben a…..
peti78 2023.04.30 21:01:01
peti78 2023.04.30 22:05:30
@Juvebest: menni is fog júniusban és jön Conte
A Juventus egygólos előny birtokában lép pályára a Europa-Park Stadion gyepén, ám az Öreg Hölgynek mindenképpen maximális figyelemmel kell kezelnie a német pontvadászat 5. helyezettje elleni meccset. A torinóiak csapat keretében a legvékonyabb a védősor, a mester nem számíthat Alex Sandróra és…..
peti78 2023.03.16 17:08:03
A Nantes elleni két EL-meccs között a Juventus vasárnap a Spezia otthonába látogat, s az alsóházi csapat ellen kizárólag a győzelem lehet elfogadható eredmény. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul Pogba, Kaio Jorge, Arkadiusz Milik és Fabio Miretti, azonban Leonardo Bonucci…..
peti78 2023.02.20 11:31:47
@delpi0823: scsesnyi, rugani , sandro, desciglio, rabiot, paredes, dimaria, cuadrado,kean, allegri mindenképpen távozik a nyáron
Hamarosan lezárulhat a távozás küszöbén álló Weston McKennie ügye, a Sky Sport Italia értesülései szerint a Leeds United 28 millió eurós kezdő ajánlatot tett a Juventusnak, s már csak a két klubnak kell közös nevezőre jutnia egymással, mivel az angolok személyes megegyezésre jutottak az amerikai…..
peti78 2023.01.26 20:41:26
@Rikoo: szcsesnyi
Danilo bremer gatti sandro
Loca fagioli
Chiesa pogba dimaria
Vlahovic
Péntek este megrázó hírt kaptak a Juventus munkatársai és szurkolói, mivel a Prisma vizsgálat keretében a bíróság újranyitotta a tőkenyereségek ügyét, amelyben a Juventus is érintett (volt). Az ügyész az Öreg Hölgy munkatársainak lehallgatását is tartalmazó fellebbezéssel állt a bíróság elé, hogy…..
Massimiliano Allegri hamarosan teljes kerettel rendelkezhet, miután tegnap úgy Dušan Vlahović, mint Paul Pogba a kerettel edzett. A bianconero csapatot komoly sérüléshullám sújtotta az év során, és nemrégiben tért vissza a kezdőcsapatba szinte egyéves kihagyás után Federico Chiesa. Paul Pogba…..
peti78 2023.01.17 13:16:39
@venember83: ez jó hír
Lehet elkezdődik a támadófoci időszaka?
Engem 1 dolog érdekel, az a középső 3mas az kivel és milyen lesz...
peti78 2023.01.17 19:46:13
@GabeTR: ez kicsit torinóikatalán stílus lenne... de még működhet is
A Juventus új vezérigazgatója, Maurizio Scanavino feladata a költségek alacsony szinten tartása, miközben a keret versenyképességének a fenntartása is fontos szempont, számol be a fejleményekről a La Gazzetta dello Sport mai száma. A januári átigazolási időszak visszafogottnak ígérkezik, az…..
peti78 2023.01.16 15:42:01
@MGB75: a szczesny sandro cuadrado rabiot paredes rugani kean arthur mckennie éves bérterhe 62mill eur...
Ezt min 40ből ki lehet hozni
Ingyen távozók és eladás zakariást is ideszámolva 80mill eur
Ez máris +100 mill eur
Nem mondom hogy nyáron meg fogjuk váltani a világot de kiindulásnak nem rossz
peti78 2023.01.16 17:33:23
@Gaben Smith: felét mi felét a pool
6,4 a teljes bruttó keresete