Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RuidaRobert

0 bejegyzést írt és 1917 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök este a Juventus hazai pályán, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében hazai pályán fogadta a Salernitana együttesét, s aratott 6:1-es, magabiztos és ólzáporos győzelmet. Vasárnap kora este a két csapat ismét megmérkőzik egymással, ezúttal az olasz bajnokságban, s a helyszín Salerno, az élvonal…..
RuidaRobert 2024.01.07 19:57:04
@Ethan Hunt: Nézőpont kérdése. A középszer keretünk mellett bajnoki címért izgulhatunk.
RuidaRobert 2024.01.07 20:09:15
@Ethan Hunt: @babo0410: Szerintem a jelenelgi keretből maximum 5-6 játekos Juve (kezdő) színvonalú. Igéretes fiatalokban nincs hiány, de nem ilyen keretek szoktak bajnokságokat nyerni.
RuidaRobert 2024.01.07 20:14:23
@JeetTrader: szerintem is az elmúlt évek talan legszerethetőbb csapata az idei, én csak azt állitom, hogy Allegri nem visszahúzza, hanem szinteket emel a keret eredményességén. (A játék más kérdés...)
A Juventusnak még maradt matematikai esélye arra, hogy biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, de a sorsa már nem a saját kezében van, s alapvető minimum, hogy a maradék két mérkőzésén be kell gyűjtenie minden megszerezhető pontot. A vasárnap esti összecsapáson a zebramezesek hazai…..
A vb-szünet előtt a Juventus Maurizio Sarri csapatát fogadja, a tabella szerint pedig lényegében rangadóról van szó, hiszen a házigazdák győzelem esetén megelőzhetik a fővárosi csapatot. A Juventus igencsak jó időszakot él meg a bajnokságban, halmozza a győzelmeket, így a borzasztó szezonkezdet…..
RuidaRobert 2022.11.13 22:40:50
@Zsltrk977: Nyilván utólag könnyű okosnak lennem, de volt egy önbizalomhiányos csatárunk, akit fent hagyott, hátha pozitív szájízzel ér véget számára is a szezon. Igaza lett, Milik is betalált, ráadásul a másik csere, Chiesa gólpasszából.

Lehet nem ez a meccs alatt/után kellene Allegrizni.
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
RuidaRobert 2022.10.25 19:53:47
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
RuidaRobert 2022.09.18 15:38:02
@Del Pybala: nagyon jól mozog be üres területekre, de sajnos egyelőre ennyi. Reménykedjünk benne, hogy csak kapkod és nem technikai hiányosság...

Mindenesetre szerintem Fagioli ügyesebb labdával.
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
A Juventus salernói vendégcsapatot fogadott a vasárnap esti bajnokin, ám az Öreg Hölgy már az első félidőben kétgólos hátrányba került, majd a folytatásban úgy tűnt, hogy a döntetlen is nehezen lesz elérhető. A mérkőzés végén viszont Arkadiusz Milik góljának az érvénytelenítéséig a hazai csapat…..
RuidaRobert 2022.09.12 00:53:44
@JeetTrader: a "lesen" álló játekos zavarta a kapust
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
RuidaRobert 2022.09.06 21:57:42
@Del Pybala: nem értem miért támadják sokan, az a kevés értelmes és váratlan passz tőle jött.
A győztes torinói városi rangadó és a válogatott szünet után a Juventus az AS Roma csapatát fogadhatja az Allianz Stadiumban.  A Juventus keretéből kimaradt a francia válogatottnál pozitív koronavírus-tesztet adó Adrien Rabiot, valamint az egyelőre még lábadozó Paulo Dybala, s végül nem lehet ott a…..
Az AC Milan elleni 1:1-es döntetlennel tovább folytatódott a Juventus nyeretlenségi sorozata a bajnokság idei szezonjában, így a zebramezesek két szerzett pontjukkal a tabella tizennyolcadik helyén állva várják a folytatást. A torinóiak szerda este a Spezia otthonába látogatnak az első győzelem és a…..
RuidaRobert 2021.09.22 18:59:17
A Serie A izgalmas, ám a Juve számára korántsem a kötelező győzelmet hozó első fordulója után a következő ellenfél az Empoli lesz az Öreg Hölgy számára, méghozzá Torinóban.  Massimiliano Allegri csapatából természetesen hiányozni fog a minap távozó Cristiano Ronaldo, azonban ezen kívül nagyjából…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
RuidaRobert 2021.08.26 22:53:37
@Apuleius: őrület, hogy 3 éve több mint a felét fizettük egy 33 éves támadóért, vagy épp anno Higuainért.

22 évesen a világ egyik legjobbja, figyelembe véve az elmúlt évek átigazolásait, szerintem reális ár.
RuidaRobert 2021.08.27 12:51:51
@GodPiero: hát ha Ronaldo nem az utolsó napokban talál magának csapatot, akkor nem lepne meg ha Donnarumma nálunk játszana azóta...
Én boldog lennék a Kean+Locatelli párossal. Nekem fontosabb lenne egy szerethető olasz csapatot nézni, mint egy légiosokkal teli, sikeresebb klubot. Lassan nem marad olasz a kezdőnkben.
A spanyol Diario AS értesülései szerint Cristiano Ronaldo megegyezésre jutott a Manchester City-vel, azonban a Juventus elutasította, hogy Raheem Sterling játékjoga cserealapot jelentsen az egyeztetések során.  A Juventus igazgatói ma találkoztak a portugál klasszis ügynökével, Jorge Mendes-szel,…..
RuidaRobert 2021.08.26 18:16:53
@Tony.: vagy a PSG, mivel egy órája landult Mendes Párizsban.
Tegnap este számos olasz forrás, így például a La Gazzetta dello Sport, a Calciomercato.com és Romeo Agresti megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes megérkezett Caselle repterére. Giovanni Albanese, a La Gazzetta dello Sport munkatársa délutáni érkezésről írt, s az ügynök egyből…..
Miután az Al-Thani család egyik tagja PSG-mezbe montázsolt Cristiano Ronaldót és Lionel Messit tartalmazó képet tett ki a közösségi médiába, a L’Équipe arról számolt be, hogy a portugál klasszis a Cityhez próbálja beajánlani magát Bernardo Silvát is érintő csereügylet keretében. Az Udinese ellen…..
RuidaRobert 2021.08.24 21:34:15
@peti78: 4-3-3-ban szerintem pont hogy Dybala használhatatlan a szélén.
RuidaRobert 2021.08.25 11:09:28
@Woody: véget ért a kölcsönszerződés
A Juventus a már bajnok Inter csapatát fogadja, s nem óvatoskodhat, mert csak és kizárólag a győzelemmel és a három pont begyűjtésével maradhat esélye arra, hogy a legjobb négy csapat között zárja a bajnokságot, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A Sassuolo elleni…..
Miközben Olaszországban, valamint egész Európában háborognak a hullámok a formálódó, majd váratlan módon pillanatok alatt összeomló Szuperliga miatt, folytatódnak a bajnoki küzdelmek, s az Atalanta otthonában vereséget szenvedő Juventus most a kiesőjelölt Parma csapatát fogadja, így jó esélyekkel…..
RuidaRobert 2021.04.21 21:05:35
A gyenge teljesítmények után a Juventus lélektanilag rendkívül fontos győzelmet aratott a Napoli ellen, s a megszerzett három ponttal közelebb került céljához, a Bajnokok Ligája-indulást biztosító helyek egyikéhez. A zebramezesek most egy könnyebbnek ígérkező mérkőzéssel folytatják, hiszen az…..
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
A Juventus a Lazio együttesét fogadja a bajnokság huszonhatodik fordulójában, azt a csapatot, amely az utóbbi évek során több alkalommal is feladta a leckét a zebramezeseknek. A tabellán a rómaiak közvetlenül az élmezőny mögött állnak, s még versenyben vannak az európai kupaindulást biztosító helyek…..
A csoportkörből csoportgyőztesként továbbjutó Juventus a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában folytatja a küzdelmet a régóta áhított európai serlegért, s szerda este a nyolcaddöntő első mérkőzésére az FC Porto otthonába látogat. Andrea Pirlo 22 fős keretében helyet kapott Leonardo Bonucci és a…..
A hosszúra nyúlt válogatott szünetet követően a Juventus hazája bajnokságában folytathatja, s szombat este a Cagliari csapata látogat az Allianz Stadiumba. Andrea Pirlo keretébe visszatérhetett Alex Sandro és a szezonban még pályára sem lépő Matthijs de Ligt, azonban a csapatkapitány Giorgio…..
RuidaRobert 2020.11.21 22:15:33
@pott70: lőtt egy gólt, arról nem tehet h Morata lesen volt, most gyakorlatilag kiosztott egy gólpasszt csak kimaradt, illetve a második gólban is benne volt.

Sztem egész jól játszik (kivételesen).
RuidaRobert 2020.11.21 22:23:58
@pott70: nem neked szántam a kommentet csak balfasz voltam :D Bernát akartam bevédeni
A Juventus győzelemmel és három ponttal tért haza Budapestről, s a bajnokságban folytatja, ahol a Lazio otthonában kell megtalálnia formáját, mely újabb bajnoki cím felé vezetheti. A hétközi Bajnokok Ligája forduló során a Juventus 4:1-es győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként, míg a római…..
A Juventus győzelemmel kezdte az idei Bajnokok Ligája-szezont, s a csoport második játéknapján egy igazi rangadóval folytatja, hiszen szerda este az FC Barcelona látogat Torinóba. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt bizonyosan hiányzik majd Alex Sandro, Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt, míg…..
RuidaRobert 2020.10.28 19:57:49
Andrea Pirlo Juventusa a Dinamo Kijev elleni idegenbeli győzelemmel mutatkozott be az európai színtéren, s jövő szerdán egy igazi rangadó vár a zebramezes csapatra, hiszen az FC Barcelona látogat majd Torinóba. A nagy érdeklődést kiváltó Bajnokok Ligája-megméretés előtt azonban a Juventusnak az…..