Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viki49

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Veszprém város polgármestereként keményen dolgoztam azért, hogy a 2010-es választásokon a Fidesz-KDNP pártszövetség kétharmados többséget megszerezze. Nem volt kétséges előttem az, hogy az ország érdeke ezt kívánja. Kormányzásotokban azonban súlyosan csalódtam.…..
Ughy Attila emberei az általános elszegényedés ellenére idén is játszi könnyedséggel felvették a "jól megérdemelt" prémiumukat. A Városgazda két vezetője Banyár László és Péntek Tamás a napokban jutott hozzá a magánszférában már-már elérhetetlennek tűnő…..
Elképesztő mértékben, 76%-kal nőtt év eleje óta burgonya ára, amelynek kilójáért a Lőrinci piacon már 150 forintot is elkérnek. Az árdrágulásért természetesen nem a kerületi kofák a felelősek, hiszen ők is a nagybani piacon vásárolnak, ahol még decemberben…..
viki49 2013.09.13 23:16:25
Küldjön ötleteket Ön is a kattintásszám növeléséért! A méltán népszerű hetilap ismét sajtótörténelmet írt, amikor vasárnap reggel az alábbi címmel jött ki a hírgyűjtő portálokon: Most közölték: Elhunyt Fernando Alonso - az ok még ismeretlen  A Fernando Alonso…..
viki49 2013.07.29 12:33:50
Továbbra is elkerüli a szerencse azokat az ingatlan tulajdonosokat, akik több mint nyolcezren arra várnak, hogy bekössék hozzájuk a csatornát. Az érintettek kedélyét év elején először a vízszámla alapú szippantási díj bevezetése borzolta, amely átlagos háztartásonként…..