Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ketszeri

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lentiekben Molnár Rita (Couchsurfing blog) vendégposztját olvashatjátok arról, hogyan kezdett el futni és milyen problémákkal került szembe. - - - Május óta futok. 3 km-rel kezdtem, 5 perc kocogás, 5 perc gyaloglás felváltva. Nyár végére eljutottam oda, hogy 12-16 kilometereket…..
Ketszeri 2014.12.01 11:57:08
Szia Rita!

A keringés és az izomzat sokkal gyorsabban hozzászokik a növekvő terheléshez, mint ahogyan az izületek és csontok adaptálódni tudnak (forrás
www.amazon.com/Lore-Running-Edition-Timothy-Noakes/dp/0873229592)

Te és a dokid tudjátok eldönteni, hogy mennyi a pont jó mennyiség amivel fejlődsz de nem terheled túl a csípőd/gerinced. Ami szerintem fontos, hogy ne csak mennyiséget (egyre több kilométer) hanem minőséget (pl. gyorsító edzések) vigyél bele. A kilométerek könnyebben érthetőek és nagyon vonzó célok, de egy 65 perces 10Km-ről felfejlődni 50-55-ösre ugyanakkora vagy még nagyobb kihívás, mint lefutni a félmarathont 2:15 alatt.
Évek óta október első hétvégéje, vagyis a Budapest Maraton időpontja messze az ősz legmelegebb, szinte nyári hőmérsékletét produkálja. Megy is a sírás-rívás, hogy így a meleg, meg hogy nem készültem erre! Ez részben jogos lehet, hiszen évek óta a hetekig hűvös időt…..
eLzsÉ tegnap éjjel nagyon jól fogalmazta meg a problémát, ezért hozzászólását most teljes terjedelmében kiemelném ide: A köszönés érdekes dolog, én is mindig morfondírozok rajta. Amíg a Szigetre jártam, ott eszembe sem jutott köszönni, annyian jöttek szembe, hogy semmi…..
Onlinemarketing blog Pályáztunk 2013.07.15 15:31:07
Beadtunk ma egy pályázatot Facebook és Google AdWords kampányok végrehajtására. Nem volt túl bonyolult a dolog, és tényleg egyszerű, alig egy órányi feladat volt elkészíteni, vagyis nem jelentett olyan fölösleges időtöltést, amit ne érte volna meg belefektetni. De a…..
Futóblog Edzés a nyaralás alatt? 2013.07.01 09:08:58
Sajnos az ablakon kitekintve ez nem mindig ennyire egyértelmű, de a naptárra pillantva láthatjuk, hogy itt a nyár, aki még esetleg eddig nem tette meg, az is lassan hosszú tömött sorokban a Balaton, vagy valami kafa kis tengerpart felé veszi az irányt. Akár a saját ütemünkben, saját…..
Futóblog Nike Free A-Z 2013.05.03 09:38:35
Tényleg minden, amit a Nike új Free futócipőiről tudni kell egy kompakt, 6 megás PDF-ben. Nike Free A-tól a Z-ig. Az edző Bowerman számára a legfontosabb mindig is a sportoló volt. A Nike társalapítójaként a szemlélete minden terméknél megjelent. Korát megelőzve sajátos…..
Az utóbbi napokban többször is felmerült, hogy ha valaki online marketinggel foglalkozik, akkor ahhoz előbb-utóbb kelleni fog az alap html ismeret. Nem lehet megúszni e nélkül, na. A kérdés csak az, milyen mélységig kell beleásni magát az embernek? Mert az nem cél, hogy programozni…..
Nem szoktam ilyen postokat írni, meg nem is kapcsolódik nagyon szervesen a Webisztán tematikájához, de sokan kérték, hogy írjam meg tapasztalataimat a Tesco online bevásárlós szolgáltatásáról, úgyhogy íme. Nagyobb bevásárlást intéztünk, nagyjából 40 ezer forint értékben.…..
Mivel Józsi nem akarja összefoglalni, hogy mit várhatunk idén az Apple-től, mégiscsak összekerestem pár linket. Bár sokkal okosabb nem lettem tőle.  Olcsó iPhone? Hibrid készülékek, új touch metodika? Spotifyosodik az iTunes? Valódi vezeték nélküli…..
Ketszeri 2013.03.08 17:41:03
Nem olyan régen írtam a QR kódról, de most eszembe jutott egy olyan felhasználása, ami nekem itthon iszonyúan hasznos lenne. És ezt az ötletet egy kicsit ki is terjesztettem... Ez az egész elsőre nem annyira online marketing, de még azt a kapcsolódást is megtaláltam hozzá. Tehát az…..
Sokszor előfordult már velem, hogy valakivel a futásról beszélgettem. Igazándiból elég szürke, hétköznapi fickó vagyok, nem is nagyon lehet engem semmi másról megismerni, csak arról, hogy valakivel a futásról beszélek. Ez különböztet meg másoktól a munkahelyen, a színházban,…..
Évek óta nem volt ilyen problémám, de most megint belefutottam. Egy nekem elküldött anyagban jeleztem, hogy én biza azt a lila színt nem szeretem, mire azt a választ kaptam, hogy az a lila bizony kék, kalibráljam újra a monitoromat. Régről ismert gond ez, az igazi problémát ugye…..
Nem futok nagyon régóta, és főleg nem járok futóversenyekre régóta, de ez a kis idő is elég volt ahhoz, hogy lássam, a budapesti futórendezvényekkel kapcsolatban számos kérdés, és ezzel kapcsolatos feltételezés kering a futótársadalomban. Magunk között szólva én is…..
Futóblog Téli gumi vagy hólánc? 2012.12.20 10:20:51
Biztosan ti sem vagytok papírkutyák és csodás edzéseitek vannak még ebben a hideg időben is a szabadban. Ha így van, akkor bizonyára ti is szembesültetek már azzal, hogy mennyi probléma van a nyári futócipőkkel a téli futások alkalmával. Az egyik, hogy bár nyáron aránylag jó…..
Onlinemarketing blog Spam Elek 2012.10.29 19:47:18
Miért vannak spam-ek, vagyis kéretlen levelek? Na? Szabad a gazda? Azért, mert hatékonyak! Egész egyszerűen működik a dolog. Ha kiküldesz több tíz- vagy százezer címre kéretlen levelet, akkor az egész küldés költsége elmarad attól a haszontól, amit végső soron keresni lehet.…..
Kevesebb, mint két hét múlva Budapestre látogat a Nike meghívásából Carl Lewis többszörös olimpiai és világbajnok amerikai atléta. Az augusztus 29-i, szerdai Futóklubban is részt vesz, bemelegítést tart, aznap pedig ingyenes öltözési lehetőséget is biztosítunk. Figyelem,…..
Ketszeri 2012.08.17 20:14:04
Sok ismerősömtől hallom, hogy az eszük ágában sincs beregisztrálni a Facebookra, mert annál személytelenebb és lélekölőbb helyet el sem tudnának képzelni. Mások kipróbálták, de vagy nem fogta meg őket a dolog, vagy épp ellenkezőleg, elriasztotta őket az az irány, amibe a…..
Ketszeri 2012.04.06 16:27:43
@TH: csak a saját környezetemet látom, abban erősen csökkent a felhasználása. Akikkel skype-on szoktam tartani a kapcsolatot, azokkal mára szinte kivétel nélkül FB-n. A kivételekkel Twitteren vagy Google chaten. Engem mlékeztet arra a folyamatra, ahogyan az ICQ eltűnt a "nem tudok létezni nélküle" alkalmazások közül.

Ettől még nem temetem, de a marketingnél többre lesz szükségük.
Onlinemarketing blog Twitterre! 2012.03.06 10:10:00
Tanuld meg a Twittert használni, ha céged van. És gyere, segíts a Twitterre terelni minél több embert idehaza is. Tudod miért?A Facebook jól láthatóan abba az irányba fejlődik, hogy a céges megjelenés pénzbe kerüljön. Egyre több korábban jól működő megoldást "vett…..
Az elmúlt hetekben nem nagyon volt időm a bloggal foglalkozni (na jó, egyáltalán nem): remek időzítéssel sikerült hazaköltözni Magyarországra, most pedig csak kapkodom a fejemet. Na, de hátha segít egy új poszt, ki tudja? Eddig szinte kizárólag az utasokkal és a gépek…..
Ketszeri 2012.01.27 17:03:45
Tapasztalt-e valaki magán már izomlázat egy-egy erősebb futás, esetleg verseny után? Vagy fordítsuk meg a kérdést. Mit kell ahhoz tenni, hogy egy borzasztóan erős futás után ne legyen izomlázunk? Szombaton komoly meccset vívott a fejem a testem ellen. Hajtottam. Az első 4 órában…..
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..