Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.louie

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
mr.louie 2013.10.20 15:15:38
@latin szerelő: De ha még senki sem kóstolta, akkor az sem biztos, hogy szar az íze.
Ha úgy érted a szar ízt, mint a citromnál a citromízt, akkor viszont az nem bizonyított, hogy a szar íz önmagában tényleg szar-e? (azaz rossz-e?)
A vékony, lófejű fickó benyúlt a párducmintás szoknya alá és igazított egy kellemeset a zacskón, majd a mellette feszengő műsorvezető mellett elnézve a zsűrire pillantott, és azt mondta, hogy neki túl erős a farka ahhoz, hogy leragasszák. Varga Viktor ekkor már túl volt Amy…..
mr.louie 2013.10.12 10:54:07
@Lezli90: Delhusa pedig idősödő Antonio Banderas.
Mi értelme az ötvenes táblának a három sávos úton? Miért kell hetvennel cammogni az autópálya-bevezetőn? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
mr.louie 2013.07.17 10:17:42
@Zeppeliner: És tényleg így van Győr-BP M1-esen is, nem vagyok én sem gyorshajtó, 140 környékén szoktam menni KM ÓRA szerint, tempomattal, és így is legfeljebb 5-6 autó szokott elmenni mellettem a 100 km-es szakaszon. Én viszont rengeteg másikat lehagyok, sokszor érezhetően nagy sebességkülönbséggel. Ráadásul az is ritka, hogy együtt menjünk mással a hasonló tempó miatt. Drága lett a benzin, hölgyeim és uraim.

Félreértés ne essék, felőlem mehetnek 80-al is a pályán, csak legyen mindig egy szabad sáv annak, aki haladni is szeretne.
mr.louie 2013.07.17 10:20:08
@peti.olah: Padka feltöltve, festés megcsinálva?
Mert bizony amíg ezek nincsenek készen (néhá pár hónappal a befejezés után sem), addig nem mindig veszik le a táblákat, pedig mi anno külön kértük, hogy ugyanmár, hisz kész van az út.
mr.louie 2013.07.17 11:00:13
@svega: Hát ez valóban nagyszerű, és igaz akkor, amikor túrázni megyek, kirándulni, nyaralni.
De mikor munkába megyek, az nem az élvezetről, a bőr illatáról, a tájról szól. Ez kényszer, egy szükség, ami a szabadidőmből vesz el, ergó próbálom minimalizálni az ezzel eltöltött időt amellett, hogy életben is szeretnék maradni (mert hogy ellenben felesleges a szabadidő).

És az nem kifogás, hogy ha nem élvezem a vezetést, menjek busszal/vonattal/bicklivel, ugyanis azok még több időt elvesznek.

Annak, hogy felétek ilyen ráérősek az emberek, biztos meg van az oka, más társadalom, más szokások, más életkörülmények, nem ismerem az angol életet részletesen, így nem tudok arról nyilatkozni.
A Szabad Föld soha a büdös életbe' nem fog kilépni saját árnyékából, legalábbis ha a fotón látható, csodálatos címlapból indulunk ki, ami a mai sajtótermés kétségtelenül legütősebb darabja és visszacsempészte egy letűnt kor ikonjait a szürke hétköznapokba. A cím: Amire…..
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
Aztán elkezdett vizsgálni. Úgy az első 1 percben 3 mozdulat után kinyögte, hogy nekem bizony semmi bajom nincs, csak beképzelem. Nem hagytam, hogy lerázzon , ha már ennyit vártam egy beutalóért,így hamar vita alakult ki köztünk. Szép jó…..
mr.louie 2013.06.21 21:54:33
@karcsibácsi: KÖZPÉNZT? Amit az évek során TB gyanánt befizetett a semmibe? Hagyjuk már... Másik két ellenérvet megértem.
Új formátummal jelentkezik a Totalcar, fogadják szeretettel. Vagy ha nem tetszik, mondják meg nyugodtan, hogy ez ebben a formában hülyeség. Először is hetek óta lógunk egy Égéstérrel. Két órás Égésteret nem akarunk csinálni, mert elég belőle egy óra – hogy a hallgatók azt…..
A Prezi nyitotta a sort a menőzésben: a Merkúr Palotába költöztek nemrégiben. Most a Ustream próbálja meg felvenni velük a ritmust. Mai hírek szerint az Andrássy úti Párizsi Nagyáruház tetejére költözik a száz fős hazai fejlesztőcsapat. Íme pár kép:  (Képek:…..
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ma tette ki a honlapjára az útdíj mértékéről és az útdíjköteles utakról szóló előterjesztést - aki akarja, e-mailban nyugodtan véleményezheti, holnap délig (vajon ez a társadalmi egyeztetés?), de külön kérés, hogy az iktatószám…..
Ezt szajkóztuk évek óta: ne találják fel a kereket a hazai kerttévék, hanem gurítsák bátran előre, ha már helyettük valaki összetákolta és kipróbálta. A magyar tehetségkutatók eddig a monstre műsorokról, az üvöltve tarhált sms-szavazatokról és az énekesekre éjjel-nappal…..
mr.louie 2013.04.27 18:29:54
@Mucmó: Van, azt hívják fókusznak...
Ma volt szerencsém meghallgatni a ThinkDigital ügynökség vezetőjének, Szabó Ákosnak egy előadását a Facebook hirdetési megoldásairól. Amitől ez igazán érdekes volt, hogy az előadás nem kisvállalkozásoknak szólt, nem is egy konferencia keretei között zajlott, hanem olyan…..
A rapper a Facebookon kritizálta a Szombat esti láz zsűrijét, amiért párja, Dundika és Mészáros Máté kiesett a műsorból - írja a Bors. „Az a bosszantó ebben, hogy a zsűrinek semmilyen funkciója nincs. Én megértem, ha valaki aranyos meg mackós, ahogy táncol, de ha…..
mr.louie 2013.03.18 21:38:49
@mr.louie: Ezt minden valószínűség szerint nem ide, hanem Évike képéhez akartam írni :D
A Barátok közt egyik legfontosabb karaktere, Kinga eltűnik a Barátok köztből, az őt alakító Balogh Edina ugyanis babát vár - írja a sorozatwiki.hu. Edina már hetek óta nem forgat, utoljára jövő hétfőn szerepel a sorozatban. Azt még nem tudni, hogy a későbbiekben visszatér-e a…..
mr.louie 2013.03.12 20:27:23
@Rita Szeibert: Ráadásul van olyan sorozat, amiben nem kell mindent komolyan venni. Aztamindenit!
Burger Blog Wienerwald Csirkeburger 2013.03.07 06:00:00
Elvileg még tavaly nyílt a Westendben a címben szereplő egység, valahol félúton Barstow felé a hátsó kajás szekcióban, bár én csak idén találkoztam vele. Pont volt egy kuponos akció nemrég, melynek keretein belül mi is kipróbáltuk a csirkeburgert. Nem árulok el nagy titkot,…..
Testvérblogunkon már olvashattátok, hogyan kezdődött a Restaurant Day, most arra fókuszálunk, hogy miként folytatódott. A Finomító Kantin volt a sok résztvevő közül az egyik kevés, ahol hamburgert is mértek, ráadásul hússal. A Varsányi Irén utcában, egy bepapírozott (na…..
Én utoljára repülő Pulival Izing Róbert könyvében találkoztam (ja nem, mert az Pumi volt, na mindegy). Időközben rájöttem, hogy a Puli a Holdra indul, és piszkosul remélem, hogy egy burgert is fog magával vinni, mert akkor bizony elszabadul a pokol. A kávézót valamiért egy…..
A DTV News értesülései szerint három magyar csatornán is megszűnik a teletext márciustól. Kihasználatlanság és az elavult technológia miatt a Sport1, Sport2 és Minimax csatornáknál kapcsolják le a szolgáltatást, a Chello Central Europe a teletext helyett a csatornák honlapját…..
mr.louie 2013.02.12 21:06:42
@titok84: Ne viccelj, ha minden igaz, te most egy böngészőből kommentelsz. Akkor minek neked Teletext, mikor az internet tele van valós idejű műsorújsággal?

A feliratok kérdése valóban érdekes lesz.
Úgy néz ki, Boglyasfejű VV Éva a legjobb úton halad a BB Éva-i vég felé, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy ő nem tapsolt el pár millát azelőtt, hogy részegen randalírozott volna (illetve nm kúrt a tévében nyuszis papucsban) és kezdett volna ideösszeroppanni,…..
mr.louie 2013.02.11 23:29:27
Pár napja meglehetős kommentözönt okozott az a vitaindító poszt, mely a nemzetgazdasági miniszter félmillió külföldön élő magyar munkavállalóról szóló szavai kapcsán született. Ennek kapcsán érkezett az alábbi írás Ciprusról, László tollából. (A kép…..