Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukovics VAnita

98 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a zene! Igen, a zene mindig, mindenütt ott van. Háttérnek, főszereplőnek, vidámságnak, szomorúságnak, pihenésnek, vadulásnak... mindennek és mindenkinek megvan a maga zenéje.  Nikolaj Lund-nak csellója van ugyan, de ha megnézzük a zenéhez kapcsolódóan készített pár…..
A legtöbb gyakorló szülőnek rémálma minden játék-reklám és játékbolt, ahol is a jól megtervezett, profitorientált marketingfogással „átgondolt” horror árú, teljesen fölösleges, értelmetlen, csicsás, irtó trendi kacatokat lehet lelni. És persze, amiért a gyerek meg van…..
Viszonylag szokatlan képkészítési technikát mutat be Moreno De Turco és Mirco Pagano, akik olyan nagyszerű zenész legendák, mint Bob Marley, Jimi Hendrix, Freddie Mercury, Elvis Presley, James Brown, Jim Morrison és Michael Jackson, saját, eredeti CD-iből formázták meg magát az…..
Ablakfülke. Kíváncsi vagyok, hogy a megkérdezettek hány százalékának jut eszébe az, ami nekem: egy világos, pihe puha, jól  kipárnázott kis kuckó, ahová kortól és nemtől függetlenül bárki bevetheti magát. (Szerző: L-VAnita) Olvasgatni, kávézni, lesni az utcát vagy a…..
Néhány színes Lego kocka, és előtted áll kedvenc csőrös kis állatkád! Ezt tette Thomas Poulsom is, aki imádja a színes, trópusi madarakat, no és persze a LEGO-t is, úgyhogy adott volt számára a téma és a "kivitelezési mód" is. Egyediek, színesek, mint a nyár, és nagy…..
Számtalan fórumon hirdetnek fotózást. Kihagyhatatlan akcióban, nagyon kedvező áron, mini sorozatot cuki megoldással, műteremben, kint a réten, stb. Kifizeted, megnézed, tök jó, megérte, és van pár aktuális, szép fotó anyáról, apáról, gyerekről, macskáról. Nem így, ha…..
Jógázni kellemes, hasznos, megnyugtató, kikapcsolódást nagyban elősegítő időtöltés. Jógázni jó dolog. Vallja ezt Rob Osborne is, aki ugyan se nem jógaoktató, se nem a külvilágtól elvonult remete, mégis úgy gondolja, a szuperhősökre is ráfér az effajta tréning, hogy mindig,…..
Sakir Gögcebag török származású fotós. A pihent fajtából való. Van egy rossz tulajdonsága: játszik az étellel, pontosabban a gyümölccsel. Vág, szeletel, rakosgat, s addig pakol, míg összeáll a geometriai íz-orgia. Photoshop nélkül komponálja a képeket, amik egyszerűen tök…..
Mielőtt a testi bántalmazás vagy agresszió jutna eszedbe a nadrágszíj kapcsán, elárulom, hogy csupán egy kis újrahasznosításról lesz szó! (Szerző: L-VAnita) Nadrágszíjjal biztos sokan jártak már pórul, történetesen, hogy elszakadt, tönkrement, használhatatlanná vált. S…..
Bizonyos helyzetekben az ember úgy érezheti magát, mintha lebegne, mintha nem is a földön járna. Jól tudjuk, ez részegítően jó is lehet, de lelki érzetről van szó csupán, melynek fizikai megtapasztalása csak antigravitációs közegben valósulhat meg.   Többek között igazi…..
A különféle drogok hatásairól megannyi forrás, szakirodalom, esetleg tapasztalat áll rendelkezésre. Mindannyian tudjuk azonban, hogy egyes „termékek” használata, birtoklása illegális, a fizikai, mentális szempontból is romboló hatásaikról nem is beszélve. Most az egyes a…..
Kézügyesség, türelem, némi jártasság, no és egy kis pénz. Csupán ennyi kell a „moneygami” néven ismert hobbihoz. Papírpénz hajtogatás művészi módon. Ennyi az egész. (Szerző: Lukovics-VAnita)     Források: 1, 2, 3..
Nincs két egyforma várandósság, és nincs két egyforma kismama. Van aki igyekszik takargatni egyre gömbölyödő kis puttonyát, viszont van, aki épp ellenkezőleg és igyekszik mindent jól megmutatni. Mary Helen Bowers, a bellerina bizony nem takargat, s valljuk be őszintén, nincs is neki…..
Gyerekekről, babákról készíteni fotót egyszerűen telitalálat. Ez a téma sosem megy ki a divatból, mindig aktuális, mindig van közönsége, mindig szép, mindig van benne valami új.  A másik hálás dolog a feladatban, hogy a kicsikről valahogy nem lehet rossz képeket csinálni. Még…..
Fiókban, kabátzsebben, táska mélyén előkerül olykor egy névjegykártya, amit kaptunk, kértünk, vagy csak úgy adták egyszer...Egy részük unalmas, szokványos, ósdi, klasszikus, de van néhány ötletes, mi több: telitalálat is! Mutatnék pár ötletes, igazán egyedi névjegykártya…..
Igazán tavaszváró DIY-ötletet hoztam mára. Színpompás, jókedvre derítő. Kifejezetten tavaszi. Igazán vidám foltja lehet bármilyen alkalom terített asztalának pár ilyen színes poháralátét, melyet Te magad is könnyen elkészíthetsz, hiszen komoly varrótudományt nem igényel.…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fehér szoba. Fehér volt a fal, a padló, még a bútorok is. Kezdetnek nem is hangzik rosszul. Jobban belegondolva, akár itt is lehetne a vége. De nem. A java még csak eztán jön. (Szerző: Lukovics-VAnita) A queenslandi Gallery of Modern Art…..
Bolondok napja van! Ilyenkor megengedett egy kis tréfa, ugratás.  Néhány külföldi zenész hagyta magát,  Wes Naman pedig élt a lehetőséggel, és azon nyomban bolondot is csinált belőlük. Legalábbis látszólag. Mi tagadás, egyik-másik nemcsak bizarr, hanem ijesztőnek…..
Hajgumit mindannyian láttunk már. Általában hajban hordják (ahogy azt találó neve is elárulja). Előfordul, hogy csuklóra kerül pihenni…, de az is előfordulhat, hogy Te ülsz rá pihenni. Margarida Valente ugyanis fotel-, és pihenőszékhuzatot is készít belőle. Íme egy tipp a…..
Itthon, Magyarországon a gulyás. Olaszországban a pizza és/vagy tészta, Görögországban olíva és feta...számos országban jellemző a tányérra való; illetve van olyan nemzeti étel, az adott nemzetre jellemző konyha, amit legalább egyszer meg kell kóstolnia az idegenből arra…..
Egyszerre idős és boldog…Néha elég lehetetlen elképzelni, hogy egyszerre tud teljesülni e két állapot, azt most talán nem részletezném, hogy miért, mert erről van fogalma valamennyiünknek. Persze nagyrészt csupán a hozzáállásunk kérdése, mennyire hagyjuk hogy elsodorjon az…..
A jó idő beköszöntével egyre többen pattannak nyeregbe. Van, aki lóra, van, aki motorra, kerékpárra. És milyen jól is teszik! Jó levegő, testmozgás, utazás… Erről jut eszembe: aki négy keréken utazik, és épp megérkezik (tehát nem teker) hova teszi mondjuk a bringáját?…..
A orvosi kutatások terén elért fejlődés és a legmodernebb technikák ellenére sem kell rendelőben várakozni, ha kíváncsi vagy tested legbelső „berendezéseire”.  Az anatómiában nem kevésbé jártas Lisa Nilsson papírból hajtogatott munkáival mutatja be  az emberi test…..
Naptár szerint tél van ugyan, azonban velem együtt biztosan sokan várják már a tavaszt, amit csak jobban erősíthet az esős, borongós napokat szó szerint megszínesítő, olykor egész napra is fel-felbukkanó Nap az égen...Persze a tél szerelmeseinek ez nem túl jó hír. A…..
Valentin nap közeledtével már biztosan tisztul a kép azt illetően, mivel lepjük meg párunkat. Legalábbis azok számára, akik ünneplik, és valamilyen formában megemlékeznek e napon. Biztosan nagy meglepetést okozna az ötlet, hogy szépen felruházod jobbik feled, majd szépen le is…..