Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clau_Dia

18 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erborian 2015.11.09 13:16:15
  Új Bambuszos Erborian termékcsalád Már kaphatók a Marionnaud üzletekben a legújabb -bambuszos Erborian termékek!   A bambusz Ázsiában őshonos növény, sokan azt hiszik, hogy fa, de valójában egy fűféle, ami naponta 70-80 cm-t is képes nőni. Szabályozza a levegő…..
Sziasztok! Itt a tavasz, kisütött a Nap.Kényeztessétek magatokat ebben a szép időben is Erborian kozmetikumokkal. Új termékek jelentek meg a boltokban, amelyeket mindenkinek sok szeretettel ajánlok. A BB Sleeping maszk, vagy alvó maszk éjszaka, alvás közben fejti ki jótékony…..
Erborian Tavasz közeleg 2013.02.20 08:41:03
Közeleg a tavasz, rövidülnek az éjszakák, többet süt a Nap, enyhül az idő. A zord téli után ilyenkor sokaknak az átlagosnál szárazabb, megviseltebb a bőre. Használjátok tavasszal is kényeztető balzsamként az Erborian krémeket. A Yuzu és a Ginseng valóságos elixír…..
2 hét és itt az év legszebb ünnepe.Kellemes, várakozással teli hangulat lengi be a boltokat. Ajándékozzatok szeretteiteknek karácsonyra is Erborian kozmetikumokat. A yuzu masszázsgyertya is egy kiváló választás. Gyújtsátok meg. Az így nyert folyékony…..
Mindenkit várunk szeretettel holnap 14h-tól a Campona Marionnaud-ban, ahol minden kedves érdeklődőnek ingyenes Erborian termékmintát adunk. Valamint egy gondolat a mai napra: "Soha ne a másikat nézd azért, hogy boldoggá tegyenek - a boldogság egy belső, személyes hozzáállás…..
Beköszöntött a hidegebb, októberi őszi idő. A  hideg és a szél kiszáríthatja bőrünket, melynek megfelelő hidratáltságot nyújtanak ilyenkor az  Erborian krémek. A krémek amellett, hogy hidratálnak, bőrfiatalító, anti-ageing tulajdonsággal is rendelkeznek. Az…..
Mára a Dalai Lámától,Tendzin Gyaco-tól választottam egy idézetet. Ő a Tibeti buddhizmus gelukpa iskolájának legmagasabb rangú tanítója. “Mindenki maga irányítja sorsát; mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki…..
Lányok, használjátok ősszel is az aranyszínű BB krémet ( BB krém Dorée),  és a nyáron szerzett barnaságotok tovább tart...
A szép arcbőr nem elérhetetlen álom. Sokat tehetünk bőrünk szépségéért, ha odafigyelünk étkezésünkre, életmódunkra, illetve, ha jó minőségű krémekkel kényeztetjük bőrünket. Sokan a vegetáriánus étrendre esküsznek, hiszen: "Azzá leszel, amit eszel." tartja a mondás…..
Clau_Dia 2012.09.19 10:23:03
@Reka1980: Most akció nem lesz, de nemsokára vásárlói versenyt indítunk.
Aki a márkával kapcsolatban 5 kérdésre helyesen válaszol, mini BB krémet nyer.És hamarosan indul az őszi animációs program is.
Erborian Közeledik az ősz 2012.09.10 07:45:37
Bár napközben még meleg van, és sokat süt a nap, egyre hamarabb sötétedik, és este már felfér a kiskabát. Kényeztessük ősszel is bőrünket Erborian krémekkel. A 20-35 éves korosztálynak tökéletes hidratáltságot biztosít a Yuza termékcsalád,  a 35 év fölöttieknek a…..
A koreai gyógynövényeket tartalmazó rendkívül koncentrált és bőrbarát Erborian krémek természetes úton fejtik ki jótékony hatásukat. Serkentik a bőrfelületi mikrokeringést, s ennek eredménye az  érezhető és tartós fáradtságoldás. Elősegítik egyúttal a fizikai és…..
Clau_Dia 2012.09.07 09:52:18
@csucsoka2:
A Ginseng Royal öregedés elleni krém már kapható a Marionnaud üzletekben.
Próbáljátok ki,gyönyörű lesz tőle a bőrötök.
Clau_Dia 2012.09.07 18:08:35
@Reka1980:
Igen, az tényleg nagyon finom krém, lágy,emulziós állagával mindig puhának és bársonyosnak érzed tőle a bőrödet.
Tudtátok, hogy az Erborian krémek használatával megelőzhetitek a mitesszerek  újratermelődését? A részletes, árakat is tartalmazó Erborian terméklistát megtaláljátok a Facebook Erborian Hungary oldalon…..
Erborian Indián nyár 2012.08.28 14:18:01
Ha minden jól alakul, szeptemberben is lesz még jó idő, és hamarosan beköszönt az Indián nyár. Az indiánok, az egyiptomiak és más archaikus népek még egységben éltek a  természettel, figyelték a csillagok állását, érzékeik tisztábbak és kifinomultabbak voltak, mint a…..
Ma, augusztus 20-án, mi, magyarok az államalapítást ünnepeljük.  A légi és vízi parádét számos, érdekes családi és gasztronómiai program követ, majd este Ökumenikus Istentisztelet és a Szent Jobb körmenet képezi az ünnepi program részét. Zárásul pedig…..
Clau_Dia 2012.08.22 06:23:07
@IGe: Teljesen igaz, rosszul fogalmaztam.Hiba javítva.
" A legmagasabb szabályok szerint élek. Nem számít, milyen hosszú a várakozás,  Vagy milyen magas az ár,  Semmi nem lehet értékesebb, mint egy tiszta lelkiismeret."   Sokan törekszünk a teljességre, a tökéletességre, arra, hogy napról-napra bizonyítsunk, jobbak legyünk,…..
Erborian Még tombol a nyár...... 2012.08.14 17:46:41
Még tombol a nyár........ Az Olimpia már befejeződött, az Arab világ a Ramadán vége felé tart,de még mindig van előttünk majdnem egy hónap a jó időből,a napfényből,a melegből. Most kell nyaralni, napozni,szabadban úszni, dinnyét enni, vízpartra menni, elutazni,…..
Clau_Dia 2012.08.19 17:52:20
@trance_girl:
Nem, napozáshoz ne használj BB-t.
Azt javaslom, ha napozol, előtte távolíts el minden sminket és krémet, és hagyd, hogy a napsugarak a tiszta bőrfelületedet érjék.
Az út, mely szóba-fogható,nem az öröktől-való;a szó, mely rája-mondható,nem az örök szó.Ha neve nincs: ég s föld alapja;ha neve van: minden dolgok anyja.Ezért:aki vágytalan,a nagy titkot megfejtheti;de ha vágya van,csak a dolgokat szemlélheti.E kettő mögött közös a…..
Clau_Dia 2012.08.14 18:01:05
@trance_girl:
Ha érdekelnek a bölcseletek, tudom még ajánlani Neked Anthony de Mello könyveit, Márai Sándortól a Füves könyvet, Weöres Sándortól a Teljesség felé c.művet, illetve Sri Chinmoy írásait.
Erborian A blogverseny lezárult!!! 2012.07.28 13:51:48
A blogverseny tegnap 24h-kor hivatalosan is lezárult!!!!! Köszönjük minden kedves résztvevőnek a hozzászólásokat!:-)) A hivatalos eredményhirdetésre július 30-án, hétfőn a reggeli órákban kerül sor. Jó hétvégét kíván mindenkinek az Erborian csapata.:-))..
Várjuk továbbra is a bejegyzéseket, infókat a Ginseng alapú BB krémről. Aki a legtöbb infót írja, az nyer. Légy Te a nyertes!!!..
Clau_Dia 2012.07.27 11:57:48
@almama:
Kedves Almama!

A Ginseng Royal nevű krémet tudom Önnek ajánlani.
A Ginseng Royal a krémek fejedelme az elfáradt bőr számára.
Válogatott gyógynövényekből készül, fő komponense a 6 éves koreai vörös ginzeng.
Magyarországra is megérkezett a Franciaországban díjnyertes Erborian kozmetikai  termékcsalád. Az Erborian által felhasznált valamennyi növényi alapanyag a természet ajándéka, de a bennük rejlő hatóanyagok kivonása is az Ázsiában használatos ősi technikákkal…..
Clau_Dia 2012.07.26 10:53:49
" A keleti ember nem siet semerre,sehová, semeddig." Tartja a mondás. És Te hogyan élsz? A jelenben 100%-os tudatossággal, vagy csapongsz előre-hátra a múlt és a jövő között?..
Az ázsiaiak úgy vélik az igazi női szépség nem a külsőségekből,hanem belülről, a lélekből fakad. Koreában, a szépség hazájában általános a tisztaságra való törekvés. A koreai nők szertartásszerűen és rendszeresen végzik a szépségápolást, mégpedig az országban…..