Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Poli

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel az Újpest-Központ metróállomáson vidáman elkocogtam a BKV-pénztára előtti 50-80 méteres sorban rogyadozó zombihadsereg mellett - észrevették, hogy a cég jóvoltából 2008-ben újra divat a kommunista ízű, hisztérikus sorbanállás? - aztán beestem a Betűgyárba. Itt a…..
Eszterke egy sorbanállás alkalmával figyelt fel a fent látható táblára:Minap a székesfehérvári buszpályaudvaron bérletet vásároltam, mellékesen jegyzem meg, nemrég adták át kifogásolható állapotban (pl: a kocsiállások felének nem jutott tető??!!), de a történet most nem…..
A magyar talaj kisugárzása sajnos nemcsak az őslakókra, de az ideérkező multicégekre is agyrohasztó hatással van. Réka szegény online fizetett volna elő egy magyar nyelvű Sanoma-magazinra, a külföldön élő édesanyjának karácsonyra. Ekkor derült ki, hogy a nemzetközi kiadónál…..
Don Poli 2007.12.05 09:44:11
3
Don Poli 2007.12.05 09:46:05
Rohanó világunkban is vannak szigetek, ahol mindig azt kapjuk, amire számítottunk. Ilyen sziget a Magyar Posta, ahol mindig minden garantáltan illogikusan intéződik, bónuszként úgy néznek ránk, mint a pestisesre. Ráadásul átlátszó, szinte észrevehetetlen pestisesre. Ismerkedjenek…..
Don Poli 2007.12.03 22:21:58
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
Don Poli 2007.11.29 22:14:41
Egy újabb ígéretes reménységet szúrtunk ki blog.hu-n. A L'hotel magyar szállodák és panziók tesztelését ígéri, illetve ebbe vonná be az erre fogékony közönséget. Első ránézésre a Homár ízléséhez kicsit elnéző az értékelés, pl a pécsi Kálvária-Rácz Hotel a bunkó…..
A Homárt minden alkalommal meleg bizsergés fogja el, amikor hepiendről hall. Legfrissebb szerencsés naiv ügyfelünk Labdacs, aki a melegebb éghajlatra vágyó VW poszt után mágikus módon kapott egy csereautót:Engedd meg, hogy tájékoztassalak a legújabb fejleményekről, annál is…..
Olvassák el a fenti társasházi üzenetet, és döntsék el, hogy mi gondoljuk túl, vagy a levélíró jó eséllyel tényleg saját maga okádta le a muskátliját. Hogyan lehet ugyanis összehányni bárki más első emeleti erkélyét? Vagy a földszintről, ívelten, ha egy nagynyomású…..
Nem kenyerünk az öncélú gusztustalankodás, de most nem tudunk mit tenni, a tények legyűrtek minket. Itt ez az egészen különös ital, a kétcentes, lecsavarozható fejű ondósejtekbe csomagolt, hülye nevű krémlikőr. Minden, ami az eszünkbe jut erről, messze nem tűri a…..
Próbálja ki egymás után ötvenszer kimondani szép lassan azt, hogy "kalocsa"! Ugye milyen hülyén hangzik? Nem is magyaros. Talán koreai? Albán? Vagy kínai? Nyilván nem véletlen, hogy sok-sok cikluson át SZDSZ-es polgármestere volt ennek a "magyar" településnek.…..
Az alábbi jelentet a mai napon sikerült lefotóznunk szokásos bevásárlásunk alatt, helyszín: Cora, Budakalász. A halas akvárium csurig! A kérdés csak az, hogy mi lesz szegényekkel karácsonyig (az még pont egy hónap!). A kép jobb alsó sarkán már háton úszó példányt is…..
Aki hétvégén nem csípte el, az most pótolhatja a BSA állítólagosan internetre szivárgott céglistáját, talán innen még lekapható. A fájl több mint 1700, főleg nyugat-magyarországi cég adatait tartalmazza, mellettük a tervezett látogatásoknak is van üres rubrikájuk. A Homár…..
Don Poli 2007.11.13 12:55:51
w3.bsa.org/hungary/about/ ezt olvassa már el mindenki.A BSA-nak semmi köze a pénzügyi szervekhez!
Szószerint:"A Business Software Alliance (BSA) a biztonságos és jogtiszta digitális világ érdekében tevékenykedő, jelentős világszervezet.A BSA a világ üzleti szoftver iparát képviseli a kormányok felé és a nemzetközi piacon. Tagjai a világ egyik leggyorsabban növekvő iparágának résztvevői.A BSA feladata, hogy a fogyasztóknak a szoftvergazdálkodásról, a szerzői jogi védelemről, a kiberbiztonságról, a kereskedelemről, az e-kereskedelemről és az internettel kapcsolatos egyéb témakörökről adjon tájékoztatást.Az 1988-ban megalapított BSA jelenleg több mint 60 országban képviselteti magát programjaival."Itt a hivatalos honlapon sehol nincs szó arról,hogy tartozna valamilyen pénzügyi hatósághoz is.Egy ulyabb példája a gyártók fenyegetőző és lehúzó magatartására a tudatlan fogyasztók(itt program felhasználó) felé.Mehetnek bárkihez de nem kell őket beengedni, mert ennyi erővel bárki bemehetne egy parlamenti ülésre lepofozni a honatyákat mert nem szimpi a munkájuk.Szóval a sajáthonlapjuk is azt bizonyitja jelenleg a bsa egy szoftver értékesitő csoport mely kamu szöveggel riogatja a népet.Szerintem már ezért is lehetne őket perelni bár a jogi részáhez annyira nem értek!Remélem nem gázoltam a bsa lelkébe...