Regisztráció Blogot indítok
Adatok
925

51 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nappló Ingyenes Fruit Ninja! 2013.04.11 20:14:15
Minden idők egyik legsikeresebb (és legaddiktívabb) iOS-es játéka most korlátozott ideig ingyenesen letölthető. Ha még valaki nem ismerné a Fruit Ninját (v1.8.4), mindenképp próbálja ki, de vigyázzon, nehogy túlságosan rákapjon! Többféle játékmód közül lehet választani a…..
Nagyon ötletes játék bukkant fel a minap az akciós appok között. A Little Things® Forever (v1.4.1) a Füles egyik régi rejtvénytípusához hasonlít, amikor is meg kellett találni megbúvó tárgyakat egy ábrán. Itt adott egy rajzolt figura, ami aztán véletlenszerű alakzatok…..
Nappló Gyro Xtreme - ma ingyen 2013.03.03 18:19:24
Személy szerint legjobban az egyszerű, mégis sokszor és sokáig szórakoztató játékokat kedvelem. És ez abszolút elmondható a mai nap ingyenesen letölthető GYRO Xtremeről (v1.1.2). Adott a kép közepén egy kör, ami három egyenlő cikkre van osztva. Ezek piros, sárga és kék…..
Bár a fizetős programok zöme csupán 0,89€-ba kerül, az emberek nagy része ódzkodik attól, hogy pénzt adjon ki értük. Ezért is használják sokan az AppsGoneFree, AppTicker, AppZapp és hasonló árfigyelő szolgáltatásokat. Utóbbi app készítői most egy remek infógrafikát…..
Merthogy a Köpönyeg iPhone-os alkalmazásának legújabb frissítésével (v1.2) megérkezett az időjárás-előrejelzés és a push szerelemgyereke, vagyis egy előre megadott időpontra kérhetünk emlékeztetőt a következő három nap várható meteorológiai helyzetének…..
Nappló Apperitív - és szépek is 2013.02.10 23:33:16
Kezdjük egy játékkal! A Super 7 (v1.2) egy kevés matematikai tudást igénylő, addiktív kis játék. A szabályok igen egyszerűek: 1-6 közötti számok úsznak be lassan a képbe (eleinte csak szépen apránként, később egyre sűrűbben), melyeket egymás felé terelve a számok…..
Nappló Félautomata önkioldó 2013.02.06 10:49:48
Bár a gyári fényképző alkalmazásból kispórolta az Apple, a legtöbb valamire való fotós App Store termék rendelkezik önkioldóval, azaz tudjuk időzíteni, hogy mikor süsse el a képet az eszköz. Így tudunk ugyebár könnyedén csoportképet készíteni anélkül, hogy bárki is…..
Nappló Karácsony 12 napja 2012.12.26 02:02:55
Bár a legtöbb ajándék már levedlette a csomagolópapírt, azért még kerülhet ez-az a fa alá. Erről az Apple is gondoskodik, elég csak letöltenünk a 12 Days of Christmas nevű alkalmazást, és december 26-ától kezdve közel két héten keresztül minden nap részesülhetünk egy-egy…..
Mindkét iOS eszközcsaládra elérhető fotóalkalmazást ajánlunk a figyelmetekbe (jelenleg épp 0Ft-os akcióban!), amit akár a játék kategóriába is sorolhatnánk, annyit el lehet vele szórakozni. A Retromatic (v1.2) segítségével retro hangulatú posztereket készíthetünk új vagy…..
Nappló Foursquare update (v5.3.4) 2012.11.21 11:21:01
Hasznos frissítést kapott sokak egyik kedvenc mindennapi alkalmazása a Foursquare. A felfedezés (Explore) funkció alá bekerült egy legújabb helyszínek (Recently Opened) opció, amit a fülöl középen található nagyobb kék gomb (Alapból Top Picks felirat jelzi) megérintésével…..
Nappló Instabook avagy Facegram 2012.11.05 22:56:54
Amióta a Facebook egymilliárd dollárért megvásárolta az Instagramot, sejteni lehetett, hogy a legnépszerűbb fotós móka következő komoly lépése nem az iPhone appban következik be. Így is lett: a napokban kibővülnek a weben elérhető felhasználói profilok. Az új, természetesen…..
Nappló Halgass podcastot! 2012.11.01 22:36:48
Magyarországon a podcastoknak még nincs igazán kultúrájuk. Azok, akik elsősorban nem a zene miatt hallgatnak rádiót, valószínűleg már bosszankodtak egyszer-egyszer, hogy ki kellett hagyni kedvenc beszélgetős műsorukat, mert nem volt megfelelő az időpont. A tengerentúlon ezért is…..
Nappló Drágultak az appok 2012.10.26 09:20:12
Az Apple Magyarországot is azon 17 ország közé választotta, ahol egy tollvonással 10-20%-kal megemelte az alkalmazások árait. Hivatalos tájékoztatást eddig nem találtunk, mindenesetre készítettünk egy kis táblázatot a számok kedvelőinek: Talán a legfontosabb szám az utolsó,…..
Nappló Fedezd fel! 2012.10.19 16:56:39
Fordult már elő veled, hogy azon kaptad magad, unod az összes zenédet. Vagy hogy kéne valami filmet nézni, de mit is? Nem vagy egyedül, mind veled vagyunk. Beleértve valószínűleg a Filter Squad csapatát is, akik éppen ezért létrehozták a Discover alkalmazás családot. A recept…..
Összetevők: kifutópályák, irányítótornyok, utasok, poggyászok, egy marék 8 bites grafika, temérdek lehetőség, földrajz ízlés szerint adagolva, egy csipetnyi humor és számtalan stratégia. Ezeket gyűrte össze nyáron a NimbelBit csapata, hogy a Tiny Tower sikere után megalkossa a…..
Nappló Jailbreakelhetek-e? 2012.10.12 17:05:16
Azt hiszem, kijelenthető, hogy egyre nehezebb követni, melyik készülékek, milyen iOS-szel jailbreakelhetőek. És akkor még a basebandekről nem is beszéltünk. Vagy a tethered/semi-tethered/untethered változatokról...  Nos, hogy ne kelljen folyton a google-t vagy egyéb fórumokat…..
Ki ne szeretné, amikor a google.com címlapján található Google logót valamilyen aktualitás jegyében átrajzolják, meganimálják? Ugye hogy! Vallási ünnepek, jeles nemzeti napok, híres emberek, világléptékű események - 1998 óta több mint ezer ilyen készült! És ezeket most a…..
Mobiltelefonon jellemzően nem egyhuzamban órákon át játszunk, sokkal inkább rövid időkitöltésekről van szó. Ezért is van, hogy a legsikeresebb játékok azok, amelyek pár perc alatt is élvezhetőek, nem kell 5-6 óra, hogy befejezzünk egy-egy szintet. A bejegyzés szereplői mind…..
Az iPhone-ra írt alkalmazások legnagyobb százalékát játékok és könyvek teszik ki, ám ezekről szubjektív természetük miatt ritkábban teszünk említést. Annál többet mazsolázunk viszont a különböző fotós alkalmazások közül, hiszen az alap funkciók és a játékok után…..
Nappló Bocsánatot kért az Apple 2012.09.28 16:01:24
Megmondom őszintén, nem tudom elképzelni, hogy Steve Jobs valaha olyan lépésre szánta volna el magát, mint most Tim Cook: elismerte, hogy ők hibáztak. Bizonyára sok mémmel találkoztatok az elmúlt napokban, ami kicikizte az Apple új térkép alkalmazását. Nem véletlenül készültek…..
Nappló Ha szereted a naplementét 2012.09.26 19:21:55
Nem nélkülözhetetlen, ám annál szebb a Sol: Sun Clock (v1.2.1), ami - ahogy a neve is sejteti - a nap járását illusztrálja. A gyönyörű illusztráción kívül egy speciális ébresztőórát is kapunk: nem pontos időt adunk meg, hanem a napfelkeltéhez vagy éppen napnyugtához…..
Tegnaptól mindenki számára letölthetővé vált az Apple mobil operációs rendszerének legújabb generációja. Hogy érdemes-e azonnal váltani, azt mindenki maga döntse el, ehhez itt egy kis segítség. Nincs szó fergeteges átalakításról, néhány komolyabb változás mellett…..
Nappló Mit hoz az iPhone 5? 2012.09.17 18:46:08
Az iPhone 5 múltheti bemutatását sokan bizony fanyalogva fogadták. Azt gondolom, nekik vagy nincsen iPhone-juk vagy túlságosan könnyen elvesznek azokban a narratívákban, amiket a munkájuk minőségére kevésbé igényes médiumok formálnak meg néhány összedobott perc alatt. Az Apple…..
Ahogy az várható volt Az első és talán a legfontosabb mai App Store hír, hogy a Google kiadta az új Youtube alkalmazást (v1.0.1.3063) - természetesen ingyen -, hiszen az eddigi hírek és a béta verziók alapján annak integrációja kikerül az iPhone rendszeréből. Az új app a…..
Nappló Kockahas nyolc hét alatt? 2012.09.10 23:15:42
Kezdjük a lényeggel: a 6 Pack Promise (v1.6.2) akciós és kockahasat ígér. Hogy az is lesz-e vagy sem, arról (még) nem tudok nyilatkozni, mindenesetre nyugodtan ki lehet próbálni, bajotok biztosan nem lesz belőle. Ha más nem, egy kis rendszert visz az életetekbe. Egy nyolchetes…..