Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaLee

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akarod őrületbe kergetni kedvenc gumisodat? A gumi megrendelésekor kösd ki, hogy idei DOT-számú (azaz idei gyártású) gumit kérsz. Ez az elvárás különösen e sorok írásakor, azaz még így az év eleje felé csal érdekes grimaszokat a gumis kolléga arcára...
Új sorozatunkban olyan ételeket keresünk és tesztelünk le, amelyek "balatoni street foodként" színvonalas alternatívát jelenthetnek a strandkaják és a lehúzós, fagyasztott gulyást újramelegítő vendéglátóhelyek helyett. Újra leteszteljük a tavalyi kedvenceinket, és bemutatjuk az új beach food…..
A Continental magyarországi képviselete konferenciát szervezett, és ott egy érdekes kutatás adatait is ismertették. Olyan embereket kérdeztek meg, akik az elmúlt egy évben valóban vettek új (azaz nem használt) gumiabroncsokat, és a kérdések zöme a választás szempontjait…..
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
Ovasónk kellemes hétvégi biciklitúrájához csak egy új felnivédő meg egy belső kellett volna. Ezeket felvarázsolni egy kerékre tényleg kb. 15 perces munka egy rutinos bicikliszerelőnek. Azt simán el tudjuk képzelni, hogy szombaton zárás előtt 10 perccel mégsem fér bele…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
BaLee 2012.06.10 17:58:37
@Térspecialista: Nekem úgy tűnik, hogy ezt a közhelyet (mármint hogy vezetési élmény, szürke autó stb.) mindig olyanok szájából hallom akinek van pl. egy 6 hengeres 20 éves BMW-je ami kb. ugyan annyit áll a szerelőnél, mint a garázsban, de abban a havi 1-2 napban amikor éppen működik azt nagyon élvezik a tulajok. ;))

Én is örülök, hogy van egy "szürke" 14 éves autóm amit eddig csak tankolni kellett. Jah az is japán. :)
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Megszoktuk, hogy az új iPhone megjelenése előtti napon hatalmas sorok alakulnak ki az Apple boltok előtt. Na nem itthon, bár erre is volt már példa, hanem inkább Amerikában és Angliában. A sorok nem egyszer már a megjelenés előtti héten kezdenek kialalkulni, a legfanatikusabbak…..
Tankolja csuklós buszát, hogy még életében átvehesse az iPad-et! Vagy tankoljon, ahogy eddig, és elégedjen meg egy reklámbögrével. Mai cikkünk blogposztja...
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
Szerintem ha tényleg olyan jól érzi magát velem valaki és 5-6-7 randi után megvan az összhang, akkor nem keres tovább, nem udvarol másoknak. Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, a sok alázás mellett (vascső szerintem mindenkinek kijár olykor az életben, azt hiszem)…..
Az HBO idei egyik nagy dobása (a másik a Luck lesz, ha bemutatják még idén) a Trónok harca, amivel ugyan nem döntöttek nézettségi csúcsokat, de stabilan a képernyő elé ültetnek hetente kétmillió nézőt (átlagosan) és az egyes epizódok nézettsége is egyre nőtt (a nyolcadik…..
Vörösbortól ragadó padló, iszonyatos bűz és szeméthegy fogadta a Pénzcentrum.hu egyik olvasóját, amikor pénzfelvét reményében betért az egyik fővárosi OTP atm-szobájába. A gyomorforgató kalandról képek is készültek.Már-már meg sem rökönyödik a nagyvárosi…..
BaLee 2011.06.10 13:53:07
A játékcsajrovat most kivételesen nem poligon-, hanem hús-vér alannyal jelentkezik. Ő Kayo Satoh, Japánban elképesztő népszerűségnek örvendő médiaszemélyiség és modell. Mellékesen Japán egyik legjobb Street Fighter-harcosa. Ezen a videón például a világ első számú…..
BaLee 2011.06.03 15:38:55
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
BaLee 2011.05.18 10:48:59
@EG0: tudsz olvasni? Pontosítok: szövegértéssel hogy állsz?

Hol írtam, hogy nekem ez jár? Sehol. Egy magyar átlagemberr fizetésével hasonlítottam össze.
Összehasonlíthattam volna bármi olyan egyéb foglalkozás bérezésével is aki sokkal hasznosabb és fontosabb munkát végez, mint egy ilyen "sorozatszereplő".
Mennyit dolgozott azért a 175ezer dollárért? Meddig tart egy rész forgatása? 1 hétig?

A vicc az, hogy mindenhol pénzhiány van, gazdasági válság, miss nemtudomki meg lemond a szereplés lehetőségéről, mert csökkenteni akarták a 175e dolláros fizetését. Bravó. :)

Nem sajnálom tőle, csak mint érdekességet jegyeztem meg, ha valakinek így is megérte hát örülök neki.

Írkálhattok nyugodtan én csak mosolygok rajtatok. :)
BaLee 2011.05.18 11:14:58
@S1lver: Közöm semmi, véleményem lehet.

Neked is lehet rólam, csak leszarom.
addict Gyerekverés egy reklámban 2011.05.16 14:55:00
Annak ellenére, hogy pontosan tudni lehet, hogy az égvilágon semmi bántódása nem esett a reklámban szereplő kisfiúnak, annyira hitelesen játszik, hogy minden egyes pofont igazinak éreztem, és egész egyszerűen nehezemre esett végignézni a reklámot. Az írországi gyermekvédő…..