Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thunderzolee

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezdetek Az Idegenlégió zászlaja és jelképe, a hétlángú gránát (forrás: Wikipedia)   A Francia Idegenlégiót 1831-ben hozták létre azzal a céllal, hogy megkerüljék azt a törvényt, amely tiltotta az idegen nemzetiségűek felvételét a francia hadsereg soraiba. A légió…..
Pétert annyira felháborította a T rendszerleállás utáni, ügyfeleinek felajánlott kicsinyes "ajándéka", a hálózaton belüli 10 perc beszélgetés, hogy tömegmozgalmat indítana, megszégyenítendő a telefoncéget. Péter ötlete a piti ajándék beteg gyerekeknek való…..
Feleslegesen lökte fel a szomszéd nénit a kapualjban, nem volt értelme kettesével szedni a lépcsőket a légszomjjal küzdve, mert a Hal a tortán úgyis tizenöt perccel később kezdődött, mint ahogy a műsorújságban szerepel? Szerette volna megnézni, hogy akkor most Falusi Mariann vagy…..
Újévi magentás pletykák szerint február elejével távozik Tóthmátyás Tibor, aki a webes szolgáltatásokért (többek közt az iWiW-ért és a Freemailért) volt felelős a T-Online-nál. Nevéhez fűződik például "az iWiW az egy online telefonkönyv" szófordulat, vagy épp a…..
Bár már be lehet lépni, úgy tűnik, az interfész ezúttal nem változott. Vagy csak én nem látom, hogy miben. A fejleményekről egyelőre az üzenőfalon sem jelent meg hír. Mindenesetre néhány klikkelés után ezt a hibaüzenetet dobta az oldal. [update1 15:10] A Webisztánon…..