Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alessandro86

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olasz sajtóértesülések szerint Antonio Candreva valószínűleg a nyár folyamán elhagyja a Lazio együttesét és akár Torinóba is költözhet. Az olasz szélső számára nem lenne ismeretlen a közeg, hiszen már viselte a Juventus mezét. A hírek szerint öt olasz klub is érdeklődik a 29 éves válogatott…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Leonardo Bonuccinak mindössze három nap felépülési időre van szüksége, miután az orvosok által elvégzett vizsgálatok kizárták az izomszakadást. A középhátvéd sérülten hagyta el a pályát a Németország elleni barátságos mérkőzésen, amelyen végül vereséget szenvedett az olasz válogatott. A mérkőzést…..
Mauricio Isla a nyáron visszatér a torinói klubhoz, legalábbis erről beszélt a minap az ügynöke, a játékosképviselő a kijelentést pedig azzal indokolta, hogy a Marseille nem engedheti meg magának a játékos kivásárlási árának a kifizetését. A chilei futballista a nyáron költözött Franciaországba, a…..
Az olasz sajtó mai értesülései szerint a Juventus már Pogba nyári távozásának forgatókönyvével számol, s készül a francia középpályás eladása utáni életre. Amennyiben a zebramezesek sztárja elhagyja Torinót a nyári Európa-bajnokság után, a Juventus a Párizsból elkívánkozó Edinson Cavanival és…..
Alessandro86 2016.03.18 23:00:52
Kiestünk a blből és jönnek is pletykák Pogba távozásáról. Szerintem ő csak az EB után fogja eldönteni hogy távozik vagy sem. Olyan hatalmas változtatásokra nincs szükség a keretben, amit itt páran leírtatok, túlzásnak érzem. A mostani keret sem gyenge, szerdán több meghatározó játékosunkat nélkülözve is jobbak voltunk Münchenben az ellenfélnél és ha Morata vagy Cuadrado berúgja a 3. gólunkat, akkor most arról beszélhetnénk, hogy ez a keretünk is mennyire erős és talán csak a Barca jobb nálunk. Nem vitás hogy kellenek még klasszisok a keretünkbe, de senki ne számítson túl nagy játékosmozgásra a nyáron. Ha bl-t akarunk nyerni, nem várhatjuk meg, míg Lemina beépül a csapatba, a középpályára egy kész játékost kell venni. Utólag látható hogy Pereyra sem volt jó vétel, ő egy jó kiegészítőember, de nálunk soha nem lesz igazán meghatározó. Pogba sorsa bizonytalan, Marchisio és Khedira szerintem marad, Asamoah sokat sérült, ennek ellenére őt meg kell tartani, ha Evra távozik, könnyen lehet hogy ő lesz Sandro cseréje. Hernanes még a szezon hátralévő részében bizonyíthat, nem hiszem hogy 1 év után rögtön távozik. Fontosnak tartom hogy Ruganit a szezon hátralévő részében beépítsük a csapatba és Allegri helyében kipróbálnám a szerdai felállást a bajnokságban is több kreatív emberrel egyszerre a pályán. Erre sok esélyt nem látok, sajnos Allegri túlzottan ragaszkodik a Mandzukic/Llorente típusú befejező csatárokhoz.
A Juventus hivatalosan is megerősítette, hogy a horvát válogatott Mario Mandžukić sérülése súlyosnak bizonyult, így a támadó három hét pihenőre kényszerül. Mandžukić a Genoa elleni mérkőzésen szenvedett sérülést, s nem tudott részt venni a hétfői edzésen. "Azt…..