Regisztráció Blogot indítok
Adatok
el.Flaco

16 bejegyzést írt és 1252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ma este folytatja menetelését a Serie A-ban is, első februári bajnokiján pedig nem kisebb ellenféllel kell szembenéznie, mint a jelenleg a tabella harmadik helyén álló AS Roma együttese, akik minden bizonnyal abból a célból érkeznek az Allianz Stadiumba, hogy a jelenlegi egy pontnál…..
A Coppa Italia elődöntőjének első mérkőzésén elért győzelmet követően a Juventus folytatja bajnoki menetelését, február első Serie A-összecsapásán pedig nem kisebb ellenfél látogat az Allianz Stadiumba, mint a tabella harmadik helyén álló AS Roma együttese, azzal a feltett szándékkal, hogy…..
el.Flaco 2021.02.06 10:35:52
@Drughi Di Bianconeri: Szinte mindenben egyetértek a mondandóddal. Pirlo szerintem maximálisan illik ehhez az új/átalakuló Juventushoz és egyelőre szerintem hozza azt (vagy még többet is) amit egy kezdő edzőtől reálisan el lehetett várni a szezon elején. Harcban vagyunk még minden fronton, és szerintem még a bajnoki címért folytatott küzdelemben is lehet keresnivalónk.

Annyiban javítanálak ki, hogy a Roma továbbjutott az EL-ben, tehát Európától még nem búcsúztak. Majd 2 hét múlva a Braga ellen. :)

Úgy gondolom, hogy a mai meccsen számunkra csak a győzelem elfogadható. A kapujukban egy rendkívül bizonytalan Pau López fog állni, hiányzik a védelemből az egyetlen rutinos játékosuk Smalling, aki bár hibázgatott rendesen idén, de mégis nagy veszteség nekik szerintem, valamint ugye nem lesz Pellegrini, akit Cristante nyilvánvalóan nem fog tudni teljes mértékben helyettesíteni, elől pedig ugyan Mayoral remekel a kisebb csapatok ellen, de úgy gondolom egy rangadón Dzeko veszélyesebb lenne ránk nézve, de ő szintén nem fog kezdeni.

Szerintem behúzzuk, 2-0 ide.
A Cagliari friss igazolását, a hivatalosan mindmáig a Juventus tulajdonában lévő Daniele Ruganit a tegnapi nap folyamán hivatalosan is bemutatták a szardíniai alakulat futballistájaként, melynek alkalmából az ilyenkor szokásos sajtókonferencián ő maga is megszólalt jelenlegi érzéseivel, illetve…..
el.Flaco 2021.02.06 10:21:00
Az AS Roma vezetőedzője, Paulo Fonseca is nyilatkozott a sajtó képviselőinek a ma esti Juventus-Roma összecsapás előtt, melyben mindenekelőtt a fővárosi csapat háza táján fellelhető legérdekesebb témáról, azaz Edin Džeko ügyéről beszélt, hiszen mint ismert, a bosnyák támadó az elmúlt napokban ugyan…..
A Juventus egykori középpályása, Claudio Marchisio a TuttoMercatoWebnek nyilatkozva fejtette ki véleményét korábbi együttese jelenlegi játékosairól, valamint a nyári átigazolási piac lehetséges célpontjairól is szót ejtett. A Zebrákat 2005 és 2018 között szolgáló játékos egy Empolival való…..
Átigazolási források hitelességi táblázata: FORRÁS NEVE MEGBÍZHATÓSÁG Fabrizio Romano Rendkívül megbízható Gianluca Di Marzio (Sky Sport Italia) Megbízható Romeo Agresti (Goal Italia) Megbízható  Nicolò Schira  Megbízható Sky Sport…..
el.Flaco 2020.10.02 20:44:19
@pedronegroo: Igen, Coccolo ügynöke a napokban nyilatkozott erről, facebookon találtok róla rövidhírt, ha esetleg érdekel valakit. Nem lenne rossz több saját nevelést látni.

Khedira egyelőre hajthatatlan, a teljes fizetését kéri, szóval áll a szerződésfelbontás sztori.
el.Flaco 2021.02.04 10:52:58
@JuventusFanatikus: Marseille-el kapcsolatban az alábbi AVB nyilatkozat egészen hihetetlen, ha ezek után Sarri leül ennek a csapatnak a padjára, azon nagyon meglepődnék.

André Villas-Boas:

“Nem én döntöttem arról, hogy megvegyük a legutóbbi szerzeményünket, Ntchamot. Ma reggel, ébredés után a sajtót átlapozva tudtam meg, hogy leigazoltuk. Ő egy olyan játékos, akit határozottan kértem, hogy ne igazoljunk le. Mégis leszerződött és én végig ellene voltam. Emiatt most beadtam a lemondásom a vezetőségnek, és semmiféle anyagi követelést nem fogalmaztam meg. Nem értek egyet sem a klub átigazolási politikájával, sem ezzel a döntéssel.

A vezetőség még nem válaszolt. Én csak szeretnék békében távozni, cserébe nem kérek semmit a klubtól. A döntésem nem áll kapcsolatban azzal, ami múlt szombaton történt. Egyszerűen sportszakmai indokokról van szó. Ugyanez a helyzet Nemanja Radonjic esetében, akit eladtunk és amiről tegnap 22:30-kor értesültem. Ismétlem, nem kérek pénzt az OM-től, pusztán távozni szeretnék.”
Az olasz átigazolási piac egyik elismert szakértője Fabrizio Romano kifejtette annak okait, hogy az AC Milan csapata végül miért nem szerezte meg Douglas Costa játékjogát a januári mercato alatt, emellett pedig megerősítette, hogy a brazil szélső helyzete továbbra is bizonytalan.  A szédületes…..
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot a San Siróban 2-1 arányban megnyert mérkőzést követően arra figyelmeztette csapattársait, hogy az elődöntő még korántsem ért véget, és a visszavágón még keményebb összecsapásra számít.  A Bianconeri Cristiano Ronaldo duplájával győzedelmeskedett tegnap…..
Olasz sajtóértesülések szerint az Internazionale, az Atlético Madrid és a Manchester United mellett a Juventus csapata is érdeklődik az AC Milan török válogatott középpályása, Hakan Çalhanoğlu iránt.  A milánóiak tízesének szerződése a szezon végén lejár és egyre kevesebb esély mutatkozik arra,…..
A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus is beszáll a Verona fiatal védőjéért, Matteo Lovatóért folytatott versenyfutásba.  A 20 esztendős játékos a Serie A idei szezonjában robbant be a köztudatba remek teljesítményével. A Genoa akadémiáján nevelkedett középhátvédet tavaly szerezte…..
A Bayern Münchennél kezdik elfogadni, hogy David Alaba legkésőbb a szezon végeztével elhagyja az együttest és a hírek szerint a Juventus csapata is a kérők között szerepel.  Az osztrák hátvéd szerződésének utolsó évébe lépett és német sajtóhírek szerint már többször is visszautasította a bajorok…..
Álvaro Morata kiemelkedő teljesítményt nyújt a Juventusba történő visszatérése óta. A tegnapi Ferencváros elleni, 4-1 arányú győzelmet hozó mérkőzésen duplázni tudott a spanyol játékos, aki a találkozó lefújását követően a Sky Sport Italiának adott nyilatkozatában kifejtette, hogyan sikerült…..
Claudio Marchisio szerint a Juventus túl sokat fizetett azért, hogy megszerezze Federico Chiesa játékjogát a Fiorentina csapatától és ez nem könnyíti meg a fiatal labdarúgó helyzetét sem.  "Egyszerűen nem helyes, hogy valaki, aki csapatával a kiesés elől menekül 50-60 millió euróba kerüljön." A 23…..
A Juventus vezetőedzője, Andrea Pirlo, Cristiano Ronaldo koronavírus-tesztjének eredményére várva fogadta a sajtó képviselőit a Barcelona elleni mérkőzés előtt. Az olasz mester hamar leszögezte, hogy elérhető játékosaitól azt várja, hogy ha kell, feláldozzák magukat a katalánok elleni siker…..
Miralem Pjanić a Tuttosportnak nyilatkozott a szerdai Juventus - Barcelona összecsapás kapcsán. A középpályás meglehetősen őszinte beszámolót adott az előző szezonban a Zebrák öltözőjében kialakult helyzetről, amelyben rávilágít, hogy Maurizio Sarri nem bízott játékosaiban, ezáltal egyértelműen…..
Andrea Pirlo a Dinamo Kijev ellen 2-0 arányban megnyert mérkőzés után elmagyarázta a taktikai elképzeléseit, beleértve Dejan Kulusevski és Federico Chiesa sokoldalúságát is. A Bianconeri ideális Bajnokok Ligája rajtot vett, hiszen idegenben sikerült győznie Alvaro Morata duplájának…..
el.Flaco 2020.10.22 15:42:05
@simoni: A Napoli ellen lehozta kapott gól nélkül :)
A Juventus védője, a brazil Danilo egy Instagram-videóban arról beszélt, hogy soha nem a múltra és a már megnyert címekre koncentrált, inkább a következő győzelmekkel foglalkozott, és várta a kihívást. A brazil futballista a Manchester City együttesétől érkezett az Öreg Hölgyhöz, előtte azonban a…..
el.Flaco 2020.10.16 18:11:21
@Gigitino: Mivel a Pannon Zebra egy hónapja indult, így természetesen nincsen akkora nézettsége, mint a Blognak.
Cristiano Ronaldo úgy véli, az AS Roma elleni 1 pont megszerzése fontos eredmény a Juventus számára, miután a zebráknak 10 emberrel kellett befejezniük a mérkőzést a fővárosi csapat ellenében.  A vasárnap esti mérkőzésen a Bianconeri kétszer is egyenlíteni tudott a Stadio Olimpicóban. Jordan…..
Az Öreg Hölgy újdonsült trénere Andrea Pirlo megtartotta a holnapi AS Roma elleni mérkőzés előtti szokásos sajtótájékoztatót, ahol többek közt beszélt a csapat eddigi teljesítményéről, Álvaro Morata érkezéséről, valamint természetesen szóba került a végül a fővárosiaknál maradó Edin Džeko is. Pirlo…..
Miután az Ügyészség vizsgálatot indított a Luis Suárez által Perugiában teljesített olasz nyelvvizsga ügyében, a Juventus ügyvédnője Maria Turco közleményt adott ki.  Az elmúlt hetekben számos hír látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy az Atlético Madrid által is csábított támadó Torinóba teszi…..
A Juventus labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a csapat korábbi kapusa, Marco Storari visszatér a klub kötelékébe, Professzionális Tehetséggondozó szerepkörben.  A korábban Cagliari, a Napoli, a Sampdoria, a Fiorentina és az AC Milan együttesében is védő, majd végül torinói…..
Álvaro Morata úgy véli, jobb játékosként tér vissza a Juventushoz, és kifejtette, hogy mindig is visszavágyott az Allianz Stadiumba. Az Öreg Hölgy a tegnapi nap folyamán jelentette be hivatalosan a spanyol támadó leigazolását, aki 2014 és 2016 között már két szezont eltöltött a csapatnál. "Remek…..
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
el.Flaco 2020.09.17 17:56:06
@JuventusFanatikus: DS tegnapelőtt a csapattal edzett már.
youtu.be/G7qqOw1Ycd4
el.Flaco 2020.09.22 12:28:09
@JuventusFanatikus: És ha minden igaz ma működik egy hete a blog!

Köszönjük, hogy itt vagytok! :)
Elérkezett az, amit már mindenki nagyon várt, ma este kezdetét veszi a 2020/21-es Serie A szezon a Juve számára. Az első fordulóban a Sampdoriával csap össze a Bianconeri, a mérkőzést az Allianz Stadiumban játsszák 1000 néző előtt. Az összecsapás 20:45-kor veszi kezdetét, Magyarországon a Digi Sport…..