Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisrednek

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlthétvégén 25. alkalommal megrendezett Szarvasűzők váltófutóverseny kapcsán jutottam el ismét Jávorkútra. Örömmel láttam, hogy a kifogástalan időjárás rengeteg gyalogos és biciklis túrázót is a Bükkbe csábított, ennek apropóján gondoltam, hogy írok egy kedvcsinálót azoknak, akik ezúttal nem…..
kisrednek 2015.04.19 19:44:44
Kéretik korlátozott létszámban felkeresni a nevezett helyet, hogy nyugodtan tudjak aludni máskor is a rét padján.
De félretéve a viccet valóban nem bír el nagy tömeget a hely, illetve elbír csak nem egyszerre. Kiválóan alkalmas itt leparkolva pl. csillagtúrákra Bánkút, Nagymező vagy a Kövek felé. Vagy kerékpárral innen indulni a Bükk-fennsík útjain, elkerülve a közutak kipufogó füstjét, idáig kocsival felhozva a kerékpárt. Ez ellentmondásnak tűnik környezetszennyezési szempontból, de a saját tüdőnk szempontjából ajánlott.
A Bükk-fennsík útjai nem túl nagy szintkülönbségűek, így azok is kellemes túrát tehetnek jó levegőn, a magaslat előnyeit élvezve, akik nem túlélő túrára vágynak. Gyalog és kerékpárral egyaránt, sőt gyerekkocsival is, de azzal természetesen nem a túrista úton.
Ha valaki teljes nyugalomban akar pihenni, annak a mobiltérerő hiánya kimondottan előny. De végszükség esetén a környéken az erdőben néhol vannak 100-200 m átmérőjű foltok, ahol van térerő. Nem írom ide, hogy hol, az is egy jó kis túra ezeket megtalálni.
Gyerekeknek a Lipicai ménes nagy élmény Nagymezőn.
Télen sítúrák kiinduló pontja lehet, ha kocsival fel tud menni valaki.
Baleset a felvezető úton valóban kevés van, én 20 év alatt egy autót láttam becsúszni az árokba, de a bennülőket elnézve egy síkság közepén is becsúsztak volna. Egyszer meg egy fa dőlt az útra, de nem volt alatta senki.
Szóval menjen el az életben legalább egyszer ide mindenki , de ne egyszerre.
Nincs még egy pályafutás, ami ennyire az istenkirály gólokról szólna. Nyilván sokaknak közismert, akinek esetleg mégsem: a kilencvenes évek közepén zenitelő Matthew Le Tissier egy csúnya, nagy és lusta játékos volt, a modern labdarúgó antitézise. A Premier League formátumra…..
Gondoltam itt a hétvége, rám férne valami könnyed téma, valami kis frivol, vagy mi, olyan habos mákos. Amúgy is embertpróbáló időszak ez - farsang. Lehet ennél szülő kínzóbb tevékenységet kitalálni, mint hogy minden évben, valami hihetetlen kreativitással öltöztesd be a…..
kisrednek 2015.02.09 10:08:02
A hazugságok elhitetésében a nőknek behozhatatlan helyzeti előnyük van.
Ugyanis az orgazmust lehet színlelni, de az erekciót azt (sajnos) nem.
@Monszun: Van valami az elméletedben. Ha szünet volt a szexben egy ideig, utána nálam is így működött. Az egy együttlét során következő többi már normaidőn (2 perc) jóval túl volt.
Mi a frászt csinálnak a férfiak karácsony előtt? Mit? Mert ajándékot nem vesznek nekünk, az sima ügy, holott olyan apróságokat, semmi csekélységeket kértünk volna, mint egy-két ujjbegynyi brill, meg ilyenek, aztán mégis mindig edényfogó kesztyű lesz belőle, mire a fa alá ér.…..
kisrednek 2012.12.25 13:09:49
@törökmonika: Amit olvastam tökéletesen hiteles egy bizonyos típusra. Nem mindenkire természetesen. Akinek nem inge ne vegye magára. Végül is kicsit mártírkodásba hajlik, de legalább vicces.
De! Isten bizony nem az ellensúly kedvéért, de szívesen olvasnék hasonló vagy kritikusabb posztot arról a kétgyerekes anyukáról is, aki szeretet ünnepe előtt két héttel csalta meg azt a férjét, aki a családjáért elképesztő áldozatokat hozott. És ráadásul magát és családját méltatlanul megalázó helyzetbe hozva, mint egy hülye k….. Nem vagyok érintve, de ha érdekel a történet elmesélem és megírhatod. Felháborított. Kíváncsi lennék, hogy a harcos feministák ahhoz mit szólnak
kisrednek 2012.12.25 13:49:16
@törökmonika: O.K. Ahogy összeáll küldöm, de szeretném kellően árnyalni a képet, és nem szeretném, ha a szereplőkre ráismernének, ehhez kis idő kell.
Hajókoffer Át a vénuszdombokon 2012.12.25 08:08:34
Kezdhetném a száraz statisztikával, hogy ebben a könyvben egy nőre átlagosan alig három oldal jut. Ez persze ebben a formában nem igaz, mert van, akire éppen hogy csak egy mondat...
Határátkelő Mindennapi Anglia 2012.07.23 06:59:00
Milyen típusú szállást keressünk Angliában? Mire figyeljünk a közlekedésnél? Mi a helyzet a tévével, internettel, telefonnal? És a közbiztonsággal? Ha ezek a kérdések érdekelnek, akkor jó helyen jársz, hiszen (bár bevallottan csak egy általános kép felvázolására…..
kisrednek 2012.07.23 09:41:20
@Nyulz of the World: Hibát követsz el, ha egyetlen posztból akarsz mindent megtudni. Ez csak EGY információ. Én azt csinálom, hogy a különböző posztokból az objektív, számszerűsíthető adatokat egy táblázatban gyűjtöm ki és abból próbálok következtetéseket levonni. A szubjektív szempontok is valahogy összegeződnek természetesen, de az már mindenkinek az érdeklődési körétől is függ. Olvasd el mindet ami Angliáról szól, de az sem haszontalan ha a más országokról szólót is. Akkor van összehasonlítási alapod is.
kisrednek 2012.07.23 09:51:14
@redsea: Csalódást kell okoznom. Én úgy tapasztalom a hazatérést fontolgatókat nem az riasztja vissza, ha egy magánblog ragaszkodik a kutúrált hangnemhez. Van még ezenkívül egy jó pár szempont.
kisrednek 2012.07.23 10:01:47
@redsea: Megpróbálhatom excell-be feldolgozni, de az én szempontjaim eléggé szubjektívek. És hova töltsem fel? Addigra ez a poszt a 25.helyre kerül.
Franciaország a mai úticélunk, Béla írásából pedig sok minden más mellett az is kiderül, hogy még szinte tökéletes nyelvtudással sem egyszerű mindent elintézni, mert... mert csak. Avagy hogyan tarthat 9 hónapig egy tb-szám elintézése, és hogyan is néz ki a 22-es csapdája…..
kisrednek 2012.07.22 21:22:58
@mifolyikittgyöngyösön?!: Te tényleg nem tudod még mindig hogy hol jársz. Végül is abban igazad van, hogy mindenkinek joga van hülyének lenni. Csak te visszaélsz a lehetőséggel.
Csak akkor válaszolj, ha a mondanivalód primitív közhelyek nélküli.
kisrednek 2012.07.22 22:00:46
@mifolyikittgyöngyösön?!: Na akkor megpróbállak képbe helyezni.
Ez a blog arról szól, hogy emberek egyik része elmeséli a külföldön szerzett tapasztalatait. A másik része pedig elolvassa, hogy el tudja dönteni, hogy ő akar-e külföldre menni. Akár ott élni, akár látogatóként. És ebből a szempontból engem kurvára nem érdekel, hogy ki dicsekszik és ki nem, mert az információk halmazából egy idő után azt választom ki, ami nekem hasznos. Tehát akit olyan piti dolgok érdekelnek, és csak olyan témáról, és olyan stílusban tud beszélni, amiért társaságban valószínüleg elküldik a …csába, az menjen a kocsmába a hasonszőrű haverokhoz, és ne az én időmet rabolja azzal, hogy a hülyeségeit is kénytelen vagyok elolvasni. Na ezért élsz vissza.