Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lorenza Pellegrini

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napi kérdés az én esetemben mindig ugyanaz, vagyis Önök kit hívnának ki xxx nevében, ma ugye Atti nevét kopizták az x-ek helyére. A windows megint fagy, és baszik mutatni a neveket, de Anikó zseniálisan spontán műsorvezetői skilljeivel a felirat nélkül is tudja sorolni a lehetséges neveket,…..
Lorenza Pellegrini 2016.12.01 14:32:29
@ewita: a netes újságos posztot neked szántam, itt, nemrég.. vagyis arra reagáltam
Lorenza Pellegrini 2016.12.01 14:45:54
@KapitányG: sok év után azt veszem észre, hogy millió dolog már fel sem tűnik, ergo: hülyülök én is. Amikor korrektorként bekerültem ebbe a csodás világba (még a printbe) - na, az volt a szürreális élmény.
Lorenza Pellegrini 2016.12.01 15:16:14
@KapitányG: Én is csekkolom, hogy jól tudom-e, aztán néha írok egy körlevelet - például - az idegen szavak toldalékolásáról stb. És most nem funkcionális analfabétákról beszélek, hanem sima, átlagos nyelvhasználókról.
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
Lorenza Pellegrini 2016.11.24 18:52:35
@Madam.: upsz, igen, ez nekem is feltűnt. hétszentség, hogy ez külsős infó... :D
Tovább robog ezen a héten a Való Világ a Való Világban, meg Papi a Havas Henrik arcú Miciben. Ez a kettő pedig akkor találkozik, amikor a műsor első felében a műsort szerkesztő Bajszi-Gina páros végignézi, a játék S-Budget Bonnie és Clyde-jának az évődését. Mici akar cukiskodni, meg idegesítő…..
Lorenza Pellegrini 2016.11.19 22:47:55
@Costanza: itt valami nagyon félrement a kommunikációban.. én, személy szerint hol szidtam? na, de ez már nagyon OFF.
Lorenza Pellegrini 2016.11.20 07:54:03
@Costanza: ha nézted, te is emlékszel, hogy senki nem vonzódott hozzá (se)... és nem, nekem sem az a bajom, hogy kövér - én sem vagyok modellalkat :D - hanem hogy az ormótlanságára még rá is erősít a viselkedésével, az egész lá/ény olyan tankszerű...

Ettől függetlenül a legutóbbi sörös jelenetnél megsajnáltam, én még jobban kiakadtam volna a helyében, mert mi az, hogy rászól, hogy mit csináljon és mit nem. Ha nem tetszik az életformája, az alkoholhoz való viszonya, nem kezdek vele és kész. Szerintem.
Lorenza Pellegrini 2016.11.20 22:52:49
@Costanza: nem érzem, tényleg :) lehet, nem jól fejeztem/fejeztük ki magunkat, de amit miciről írtam/írtunk, az nem az akárhány kilójának szólt (személyes: én az elmúlt 5 évben voltam 55 és 85 kiló is), hanem az alpári viselkedésének. de pont arról írtunk, hogy ez még nem menti fel kriszt a viselkedése alól, akik meg ezt a nőt valamiféle alattvalónak/szexuális tárgynak/a tulajdonának tekinti. Nem vagyok prűd, de nem normális az, hogy ahogy akad egy kis lehetőség, máris Miciben van könyékig... kb. mint dzsungelben.
Aki egyetért azzal, hogy a Való Világ jelenlegi szériája lassan sokkal inkább egy kertévés szociodráma, sem mint reality, az el fogja nézni a lentieket és minden továbbit. Az sem könnyíti meg a dolgunkat, hogy az egy egységnyi műsoridő alatt egyre többször történik olyan, hogy nem történik szinte…..