Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evaKING_bb

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon a mai napon kerül mozikba a Deadpool ("a zsoldos, akinek szája van", csak hogy a legjobb szinkronfordítói trendeket idézzük ;) ), a világmindenség legfilmrevihetőbb képregényhőse. Ennek apropóján, néhány kérdés erejéig megkerestük a magyar változat rendezőjét, Nikodém…..
Miután megették a kis cocákat Aby megnyitja a fodrász szalont. Jelen esetben ez annyit tesz, hogy hajófestékkel bekeni a haját, majd dolga végeztével kozzáteszi: 95 font lesz...
Az egyik csaj épp a 25. szülinapját ünnepli. Rendesen meg is éneklik a Happy Birthdayt, aztán már megy is a sopánkodás biturbó a kamerába, hogy éhen és szomjan döglenek a vérbe. Ki vannak száradva, mint  Góbi sivatag, így páran elmennek, hogy legalább egy pocsolyából tudjanak…..
evaKING_bb 2016.01.27 16:18:16
@drover(fanyul társa):
1. nem mutatták a magyar verzióban a nyakelvágást
2. te mi a f-t tennél, ha éheznél. a csajok így is napokig évődtek, h elvágják. városi gyerek vagyok én is, de én azonnal elvágtam volna mindnek a torkát és mehet a falatozás.
ennyire ne legyél már puhapöcs.
Háromszor is tönkretehette volna a karrierjét a bérgyilkosos interjú után, írja Juszt László, vagy valamelyik gyakornoka (már ha abból indulunk ki, hogy az itt olvasható írásban annyi hiba van, hogy mi, feketeöves elgépelők és vesszőhibavétők is csak nézünk) a Sztárklikk…..
Visszatér A sebész, Steven Soderbergh múltszázadi kórházsorozata, amiben irtó gusztustalan műtétek váltakoznak szintetizátorokra írt zenével és meghökkentően trükkös filmkészítéssel. Kritika a második évad első részéről, spoileresen!   A sebész nem az a sorozat,…..
evaKING_bb 2015.10.17 18:24:04
@pamut: igen, biztos onnan nyúlták le, mert te azt mondod. Plusznak meg rögtön nem elég, hogy olyan 1901-es NYC-t kapsz, amit még mozifilmekben sem?
A Kreatívon találtuk a videót, ami az első, elvileg nemhivatalos részlet Veiszer Alinda ma este, 22:30-kor induló Hír tévés beszélgetős műsorából, Veiszer pedig rendesen berúgja az ajtót az első kérdésével: Orbán Viktor egy geci? A vendége pedig Nagy Kriszta/Tereskova, aki…..
evaKING_bb 2015.09.22 09:47:29
@Pop40:
bizony, ezt jól látod. rendes interjúkat csak úgy lehet készíteni, ha embertelenek vagyunk, követelőzők és az interjúalany rosszul érzi magát. kiváló logika. olyasfajta buldózer logika, amit a hozzád hasonló "értelmiség" ezen a blogon is terjeszt.

tudod, van egy vékony határvonal. lehet úgy is interjút készíteni, hogy sok mindent megtudunk, nem csak kapargatjuk a felszínt, de közben nem űzünk sportot abból, hogy az interjúalany feszengjen és fel akarjon állni. ha esetleg beszélsz angolul, akkor javaslom howard stern interjúit. ott is van feszengés, de pontosan tudja, mikor kell visszavenni. és ő csinálja az amerikaiak elsöprő többsége szerint az USA-ban a legjobb interjúkat.

ja, és tetszik, h valahogy a fideszezést is belevontad a válaszba. látszik, h ezzel kelsz fekszel és az embereket csak párt/származás alapján tudod azonosítani. szánalmas egy alak lehetsz az életben.
evaKING_bb 2015.09.22 09:51:23
@Merlot: a sok smiley mögött ott a frusztrált kisfiú, aki sok elutasítást kapott a nőktől. látom.
aeon flux kritika: víkend (2015) 2015.09.07 21:04:06
 - SPOILERMENTES - Az erdő a legösszetettebb jelképek egyike: elődeink szemében a rengeteg sötétje bizonytalanságot, rendezetlenséget, a világ irányíthatatlan erőit testesítette meg. Ez a szimbólum természetesen az idők folyamán változva számos jelentésréteggel gazdagodott,…..
Idris Elbát én a Drótban ismertem meg, amiben egy könyörtelen drogdílert alakított, és míg meg nem hallottam egy interjúban beszélni, azt hittem, született amerikai. A tévében a Luther című sorozatban már angol nyomozót játszhatott, de láthattuk a Spílerben, a Thor-filmekben és…..
evaKING_bb 2015.08.30 22:02:26
@Altezza: Igen biztos, hogy nem ÁJDRISZ, hanem IDRISZ. Kapcsold át a smartboxot az eredeti hangsávra és hallhatod a saját szájából.
evaKING_bb 2015.08.30 22:04:25
@Ferris89: a britek relatíve könnyen fel tudják venni az amerikai akcentusokat. Alan Cumming (X-men2) pl ezt azzal magyarázta, hogy az országot bombázza az amerikai kultúra, a TV-k tele vannak amcsi filmekkel és már gyerekkoruk óta sokat hallják, hogyan beszél egy amerikai.
evaKING_bb 2015.08.31 11:23:45
@Terézágyú: megtanult repülni, sőt műrepülni. nem olyan nagy kunszt? te gondolom, már régóta csinálod.....
Érthető, jönnek az új műsorok, kell a változás. Infóink szerint 9 új produkció kerül majd képernyőre, mind saját gyártásban, lesz miről írni a jövő csütörtöki sajtótájékoztató után. Na, de ez majd a jövő péntek zenéje, ami fontos, hogy hétfőtől ez lesz az RTL…..
evaKING_bb 2015.08.30 17:43:38
@polpetti: vagy talán inkább a csillag születik a britain's got talent pofátlan lenyúlás a formátum minimális megváltoztatásaival. lásd big brother - való világ. csodálom, h simon cowell nem perelte az rtl-t a csillag születik miatt. biztos azt gondolta: le van szarva az a kis piac...
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.02.21 10:35:24
Rendhagyó módon most nem egy ismeretlen, de dekoratív cosplay-est mutatunk, hanem egy ritka Star Wars-fotót a Jedi visszatér forgatásáról: a rabszolgajelmezes Carrie Fisher ejtőzik a strandon abban az aranybikiniben, ami még 30 évvel a film premierje után is megmozgatja a geekek…..
Elég nagy vérveszteség érheti a hatodik évadra készülő X-Faktort: a 168 órának adott interjúban a műsor zsűrijének fazont és nem mellesleg hitelességet is kölcsönző Alföldi Róbert azt mondja, a jövőjét nem feltétlenül a tehetségkutatóban képzeli el. A színész/rendező…..
Egy kis Chanel, egy kis Jean Paul Gaultier és tornacipők. Ez nem a milliomosnő elnyúl a strandon fürdőruha feldolgozás, a Bergdorf Goodman katalógusa számára most Angelo Pennette Queens utcáira vitte a a brazil modellt.  Hogy teszik ez az egyszerűsített…..
evaKING_bb 2012.12.15 21:53:08
MoonShot Szívatás 2012.12.13 14:00:00
Durván szivatták egymást az amerikai asztronauták, de a Cape Canaveralra látogató turisták sem érezhették magukat biztonságban. Többek között ez is olvasható az első amerikai űrhajós, Alan Shepard és Deke Slayton által közösen írt "Moonshot" című könyvben, amiből ezen a…..
evaKING_bb 2012.12.15 09:12:33
@Nyrségi Trolls: tom wolfe már szinte vigjátéknak írta meg a sztorit. az igazak helyenként már inkább tom wolfe stílusáról szól, mint magáról a Mercury 7-ről.
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
evaKING_bb 2012.10.07 12:11:05
@vágtázó halottkém: elvette a fényképész gyereket + kapott pár műsort és elszállt. ahogy az lenni szokott. mi ebben a meglepő?:)
Már kapható a boltokban a BB krém light 5 in 1, a BB krémtovábbfejlesztett változata. A BB light már sokkal transzparensebb formula, lágy, emulziós állagával gyengéden védi a bőrt, és elfedi az esetleges bőrhibákat...
evaKING_bb 2012.10.03 15:01:58
evaKING_bb 2012.10.05 21:49:30
@Erborian: kösziiii!!!
A Filmvilág júliusi számában olvasható, Dumaszínpad című cikkemben leírtakat szeretném illusztrálni néhány YouTube-os videóval az ott megjelent korszakolás szerint. A videók angol nyelvűek, a megértésükhöz elengedhetetlen az angol nyelv ismerete. 1. KezdetekA televízió…..
Az út, mely szóba-fogható,nem az öröktől-való;a szó, mely rája-mondható,nem az örök szó.Ha neve nincs: ég s föld alapja;ha neve van: minden dolgok anyja.Ezért:aki vágytalan,a nagy titkot megfejtheti;de ha vágya van,csak a dolgokat szemlélheti.E kettő mögött közös a…..
evaKING_bb 2012.07.24 18:36:29
Az ázsiaiak úgy vélik az igazi női szépség nem a külsőségekből,hanem belülről, a lélekből fakad. Koreában, a szépség hazájában általános a tisztaságra való törekvés. A koreai nők szertartásszerűen és rendszeresen végzik a szépségápolást, mégpedig az országban…..
evaKING_bb 2012.07.24 18:05:25
..
evaKING_bb 2012.07.22 13:31:52
A kétszeres Oscar-jelölt színész és felesége ismét nekifutnak és megpróbálják eladni Beverly Hills-i házukat. Ezúttal már alig 13 millió dollárt kérnek az ingatlanért, amit most van szerencsénk megmutatni. Még 2001 novemberében vette meg az A Tégla és az A harcos…..
kukamanó Az új Dodge Viper SRT 2012.07.21 13:21:00
Kinézetét illetően mindenben a hagyományokat idézi, de az eleje mintha nem lenne olyan viper-szerűen mérges, és dinamikus, mint korábban. Hiába a haragosra húzott hűtőrács, összességében inkább úgy néz ki, mint egy diónyi aggyal rendelkező verőember a helyi diszkóban, semmint…..
evaKING_bb 2012.07.22 13:27:56
A LIFE Magazine fotóriportere, Ralph Crane 1961-ben Hollywoodban járt a Roger Corman rendezte A Terror meséi (Tales of Terror) című horrorfilm szereplőválogatásán. Az 1962-ben bemutatott film három ismert Edgar Allan Poe történetet dolgoz fel, köztük az 1843-ban írt Fekete macskát…..