Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atomjani

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VegaLife Szójafasírt (vegán) 2012.08.06 15:00:17
Fagyasztóba eltéve töltött paprikát készítettem és ugyan egy csomó paprika megtöltésre került, mégis maradt valamennyi töltelék, amiből fasírtot készítettem az alábbiak szerint:       A recept: Hozzávalók: 10 dkg szójagranulátum 15 dkg barna…..
Srácok, az van hogy nagyon kikészített már a Win10. Eleve nekem csak egy 2 GB RAM-ot tartalmazó Acer laptopom van, és ehhez alapból hozzá volt a 8.1-es 64 bites Windows. Első bekapcsolás felemésztett vagy 5 percet mire minden rendesen felállt. Aztán mire épp kezdtem megszokni a csempés kinézetet meg…..
A Medián ma megjelent közvélemény-kutatása egyértelművé teszi, hogy Orbán leváltása nem csupán álom, hanem lehetőség a szavazók előtt. A kutatás szerint a DK és a 4K! 1, az LMP 3, az MSZP és a Jobbik 10, míg az Együtt! 2014 14, a Fidesz pedig 22 százalékon áll. Ha azonban…..
Megrovást kaptam néhány olvasómtól, hogy túl tömören fogalmazok, valamint túl sokat akarok átadni egy-egy blog cikkben. Elfogadva a kritikát, ezentúl megpróbálok lazább, alaposabban kifejtett és sok rövid részre felszabdalt módon átadni azt a tudást, amit hasznosnak gondolok a…..
Ha úgy vesszük, valóban nevetséges, hogy már havi 300 nettóra sem adnak hitelt. Viszont naiv igénylő mégiscsak minimálbérre szerette volna felvenni, amire hirtelen nem tudnék közeli precedenst mondani. Ha vannak még ilyen helyek, majd a kommentekből kiderül: Az esetből érdemes…..
atomjani 2012.03.30 13:45:44
@Van_mikrohullámú_sütőtök?: azok a szép idők...
Néha valóban jó az, ha nem adnak hitelt. Néha meg rosszul járunk így.
Most, hogy ilyen olajozott a kommunikáció a Homár olvasói és a BKK között, érkezett egy újabb felvetés. Bogoj a 4-6-os villamos vonalán történt lámpaátállítást nem érti. Az eddigi villamos után rohanás helyett most kénytelen megvárni a következőt, visszafelé…..
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
atomjani 2012.03.27 08:54:42
@Shadowbull: 40-50 évente van válság és a bankok is már előre látták. Ezért is használták ki nagyon keményen a válság előtti időszakot.
atomjani 2012.03.27 10:42:21
@tükörfúró: Rövid távon jó hatással lehet a bank a hitelekkel a gazdaságra. Hosszútávon viszont rossz hatással van.
Valaki felvesz 100 ezer Ft-ot és a banknak ad 100 ezer Ft-ot vissza néhány év múlva. A gazdaságból elveszik 100 ezer Ft. Az illető pénze valószínűleg nem fejlesztésekbe, kutatásokba megy, amitől a gazdaság fejlődne. Az is érdekes kérdés, hogy ez a 100 ezer Ft darabokban vagy egészben hány kézben fordul meg és milyen hatásokat vált ki. Elvileg ha elég sok helyen jár a pénz, akkor fejthet ki annyit, hogy azt lehessen mondani, hogy hozott annyi eredményt, hogy érdemes volt a 100 ezer Ft-ot kivenni 200 ezer Ft-ért cserébe és ezzel a gazdaság sem esik vissza hosszútávon sem. A probléma a közösségi pénzfelhasználásban van. Nemcsak az a fontos, hogy minél több emberen keresztül mozogjon a pénz minél rövidebb idő alatt, hanem hogy hosszútávon képes legyen sok ember életét jobbá tenni hosszútávon annyira, hogy azt lehesse mondani, hogy a bank által adott pénzt közösségi érdekeket is nézve érdemes volt kiadni a banknak.
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
atomjani 2012.01.06 11:15:50
@frankyf*ckin4fingers: ebben lehet valami.:D
atomjani 2012.01.06 12:10:45
@Főúr1127: a szerződés az szerződés. Viszont ha az RTL KLUB mindent visszakap, akkor nagy árat fog a nézők megtévesztéséért fizetni, ugyanis a nézők úgy tudták, hogy Alekosz megnyerte a nyereményt, nem pedig kölcsönbe kapta. Mert ha vissza kell adnia mindent, akkor csak kölcsönbe kapta.
atomjani 2012.01.06 12:14:32
@shitgun: azt tudni kell, hogy Alekosz tulajdonképpen dolgozott. Az idejét a villára és a saját műsorára szentelte. Ezt ki fizeti ki neki? Persze lehet jönni azzal, hogy ingyen csinálta, azonban szerintem ez nem így volt. Sőt mivel az RTL KLUB nem keveset nyert vele, ezért valami biztosan jár neki. Úgy tudom, ingyen dolgoztatni valakit nem törvényes, főleg egy cég által. Nem véletlenül van minimálbér.
Havas Henrik kedvenc áldozata, Kelemen Annácska mindent megbánt: a plasztikai műtéteket, a drogozást, és hogy sztárnak állt ahelyett, hogy szakmát tanult volna - legalábbis ezt állítja Joshi Bharatnak a Másképpen című, csütörtökön adásba kerülő műsorban.A Bors cikke szerint…..
A CIB válaszából kiderül, a rajzverseny nyereményét nem csak újonnan nyitott számlán lehetett átvenni. Ha mégis az új számla nyitását választották volna, azért se kellett volna fizetni: Őszinte sajnálattal olvastam a rajpályázatunkkal kapcsolatos bejegyzést! A CIB ez év…..
atomjani 2011.12.07 11:19:53
@Dr Jozef Vengloš: Csak a kamat összegét vonják le, amit rá se számolnak. A szerződés megkötésekor azt is figyelni kell, hogy mi jár nekik és mi jár neked. Ha nincs kamat, akkor nincs kamat. Lehet menni másik bankhoz, ahol van, viszont más hátrányok jönnek elő.
Ha meg hazudnak, akkor vannak ilyen ellenőrző szervek mint a GVH, akik szépen bírságolnak.
Egy kedves olvasónk vette észre a legutóbbi X-Faktor adásában, hogy az angol nyelvvel hadilábon állnak a készítők. Balee nevű olvasónk szerint a happiness szót semmiképpen nem úgy kell leírni, mint ahogy a tehetségkutatóban tették, és milyen igaza van...
Biztonságos érzés tudni, hogy mindig van lejjebb.  Attila egy teljesen elképesztő óvodai rajzpályázattal találkozott. A CIB Bank 2000 (!) forint értékű nyereményét csak akkor lehetett volna átvenni, ha a már korábban nálunk is megfordult Szimba-megtakarítási számlát nyit…..
Főbenjáró bűnt követett el egy amerikai hírműsor bemondója. Robin Robinson élő műsorban rombolta le sokezer amerikai kisgyerek karácsonyi fantáziáját azzal, hogy kifakadt: Mikulás márpedig nincs is, ezt tessék tudomásul venni. Ezzel az a legnagyobb baj ugye, hogy az amerikaiaknál…..
Lacfi Ági Rövidre fogva... 2011.07.13 11:16:00
Kánikula van, javában benne járunk a rövidnadrágok szezonjában.Miután lassan eljön a nyár közepe, volt alkalmam körülnézni jártamban-keltemben a férfitársadalom e nyári viselete terén.Mit mondjak, az általános kép lesújtó, mi több, erősen libidó csökkentő.Szóval, lenne…..
atomjani 2011.07.15 06:39:52
@George007340: Szerintem ez ronda lesz. Szerintem a jó mintázat és jó vékonysága esetén felgyűrhető. Ugyanis ilyenkor ez nem észrevehető. Persze csak ha belülre van felgyűrve. És kicsit kényelmetlen is lehet.
Szabóval biztosan le lehet rövidíteni, de akkor az örökre rövidnadrág lesz.
comment:com Lesz Való világ 5 2011.05.29 19:52:30
Nem mintha akár csak egy percig is kételkedtünk volna abban, hogy az RTL Klub nem áll le a negyedik kiadásnál, de mostantól hivatalos: lesz Való világ 5, a casting felhívás most ment ki az Alekoszos műsor döntőjében - a célközönség ugyanaz. Itt lehet jelentkezni...
atomjani 2011.05.29 21:28:53
Ahogy ruhákból és ékszerekből, úgy öribariból is egyre több kell Paris Hiltonnak. Két barátné-kereső show után most Dubajból választ magának új kedvencet Amerika első számú botrányhőse. A milliomos szállodalánc-örökösnő kegyeiért küzdő lányok egzotikus kalandjait…..
Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus…..
Charles Floyd Johnson egy kedves, ránézésre úgy hatvan körüli fekete úriember, decens olvasószemüvegben, keresztbe tett lábakkal üldögélt magányosan tavaly a Monte-Carlóba rendezett tévéfesztiválnak helyt adó impozáns épület előtti padon, és a Varietyt olvassa. Röhejes…..
A vasárnapi párbaj utáni nyilatkozataiból úgy tűnik, Rácz Béla barátsága és húga szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt a Valóvilágban, írta a Blikk. Mindenesetre így is kiestek mindketten a játékból. A szerkesztőségben tett látogatásában, amit a Blikk tévé…..
Szóval, ezek azok a pillanatok, amikor úgy érezzük, mégis van értelme a sokszor fájdalmasan hiábavalónak tűnő és éjszakákba nyúló fárasztó gép előtti görcsölésnek. Ezek azok a pillanatok, melyekre oly kiéhezve várunk már – másokkal együtt mi is –, és közel egy évvel ezelőtti posztjában a Dulux…..
atomjani 2011.04.10 11:33:59
Úgy látszik a MediaMarktot még nem büntették meg elégszer nemlétező termékek nemlétezően kedvező áron akciózásáért. Csak a szokásos duma, pont a meghirdetett termék nincs, csak a drágább, viszont a reklámújság "szerkesztőségében", na ott aztán szénné vannak…..
Elsősorban a húzóműsoroknak, így a Való Világnak és az X-Faktornak köszönhető az egy év alatti nagymértékű bővülés. 2011 februárjában az RTL Klub online portfoliója átlagosan napi majdnem 470 ezer felhasználót vonzott, ami 3 millió feletti átlagos oldalletöltést generált…..
atomjani 2011.04.05 13:59:48
Lacfi Ági Friss, ropogós, idei... 2011.03.21 21:10:00
Végérvényesen kijelentem, hogy itt a TAVASZ!Ha másért nem, hát azért, mert a kisfiam Benedek ma meghozta a napsütést! Kicsi még ő, így a zsákja sem nagy, sok meleget még nem hozott, de a napfényt azt igen! :)A rigók agresszív dominancia harcot vívnak a kert minden…..