Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hsprod

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mordor, írták rá ismeretlen kezek az izlandi Laugavegur túraútvonal egyik, hegyekbe mutató táblájára, és nem véletlenül. Gőzölgő szurdokok, hobbit völgyek, sivatag és vulkánhágó: 80 kilométer fantasy élőben. A National Geographic egyik cikkében olvastam a világ TOP10 legszebb túrája között az…..
"Vigyázz, ne ülj sokat a wc-n, mert odafagyhatsz!" – mondta a szálláson a recepciós. Éjszakánként fejenként negyvenhatezer forintért ez már pofátlanság lenne, ha nem a svájci hószállodába jelentkeztem volna be. Egy éjszakát töltöttem egy igluhotelben Engelbergben 0 fokban hóval és jéggel körülvéve.…..
Teszteltük Magyarország első kilátó-bivakszállását 990 méteren. Hideg, rideg, korszerűen puritán. Szombaton adták át az új galyatetői turistacentrumot a felújított és megmagasított kilátóval. A helynek van egy Magyarországon eddig szinte teljesen ismeretlen eleme: egy úgynevezett bivakszállás, azaz…..
hsprod 2015.09.20 14:09:08
Olivér után Leóval is megmásztuk a 2452 méter magas Nagyszalóki csúcsot a Magas-Tátrában. Külön hosszú posztot nem szentelek az útnak, mert már írtam róla egyszer. Ami változott: régies (szlovák) nyelvezetű táblát kapott a csúcskereszt az első megmászás 350.…..
hsprod 2015.08.13 10:52:28
hsprod 2015.08.13 11:10:38
@10czi: még 3 hééééét? Na mi a durva, ha nem ez!?!??
hsprod 2015.08.20 13:20:43
@Nűnű: ott a pont, máris nézek túrát! :-)
Egy neves magyar vállalkozó a '90-es évek elején 20 ezer forint borravalót hagyott saját és üzletfele kávéjáért a Gellért Szálló egyik pincérének, ami akkor olyan nagy összeg volt, hogy a pincér kifutott utánuk az utcára, csak hogy visszaadja. Úgy tűnik, Angliában valamivel…..
ezt a hétvégét már megint térdre hullva töltötte a lelkem... nem tudom jobban megfogalmazni. a pénteki suli és a szombati lídia konferencia váltotta ki ezt belőlem. egy gondolat, egy mondat, egy találkozás mind-mind okozhat ilyet. a testem megy, eszik, iszik, beszél, olvas, vásárol,…..
Nem recskazta halalra magat, a Camino legbizarrabb zarandokszallasat vezeti az isten hata mogott, Molinaseca-ban. Es mar 2000-ben tudta, ki lesz az uj papa II. Janos Pal halala utan! Carradine-t Spanyolorszagban mindenki Albertonak szolitja, bar eleg vicces akcentussal beszeli az angolt (de…..
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
Dupla kritika! Vilosét Ramizé követi! (A szerzők elnézést kérnek a cikkben előforduló erős kifejezések miatt, de nem volt alkalmuk kigyomlálni ezeket, mert lejárt a sétaidő és a kedves, megértő ápolók visszakísérték őket a doktor úrhoz.) Több évtizedes pályafutásom…..
hsprod 2008.04.18 09:52:17
Volt szerencsém ma látni a Casting minden című magyarfilmet. Én szeretem a magyar filmeket. Legalábbis szeretni akarom, de nehéz, nagyon nehéz... Manapság sikk kritizálni a magyar közönségfilmeket, sajnálom, hogy én is ezt fogom tenni most. Általában tényleg igyekszem toleráns…..
Csak véletlenül szaladtam bele a héten egy blogbejegyzésbe az Index címlapjának alján, miszerint nem lesz több Totalcar TV. Aztán tegnap meg is volt az utolsó rész. Szomorúan vártam, mert volt pár év, amikor ez volt az egyetlen magyar tévéműsor, amit mindig igyekeztem megnézni.…..
hsprod 2008.01.06 22:10:23