Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hsprod

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Vigyázz, ne ülj sokat a wc-n, mert odafagyhatsz!" – mondta a szálláson a recepciós. Éjszakánként fejenként negyvenhatezer forintért ez már pofátlanság lenne, ha nem a svájci hószállodába jelentkeztem volna be. Egy éjszakát töltöttem egy igluhotelben Engelbergben 0 fokban hóval és jéggel körülvéve.…..
Egy neves magyar vállalkozó a '90-es évek elején 20 ezer forint borravalót hagyott saját és üzletfele kávéjáért a Gellért Szálló egyik pincérének, ami akkor olyan nagy összeg volt, hogy a pincér kifutott utánuk az utcára, csak hogy visszaadja. Úgy tűnik, Angliában valamivel…..
ezt a hétvégét már megint térdre hullva töltötte a lelkem... nem tudom jobban megfogalmazni. a pénteki suli és a szombati lídia konferencia váltotta ki ezt belőlem. egy gondolat, egy mondat, egy találkozás mind-mind okozhat ilyet. a testem megy, eszik, iszik, beszél, olvas, vásárol,…..
Nem recskazta halalra magat, a Camino legbizarrabb zarandokszallasat vezeti az isten hata mogott, Molinaseca-ban. Es mar 2000-ben tudta, ki lesz az uj papa II. Janos Pal halala utan! Carradine-t Spanyolorszagban mindenki Albertonak szolitja, bar eleg vicces akcentussal beszeli az angolt (de…..
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
Dupla kritika! Vilosét Ramizé követi! (A szerzők elnézést kérnek a cikkben előforduló erős kifejezések miatt, de nem volt alkalmuk kigyomlálni ezeket, mert lejárt a sétaidő és a kedves, megértő ápolók visszakísérték őket a doktor úrhoz.) Több évtizedes pályafutásom…..
hsprod 2008.04.18 09:52:17
Volt szerencsém ma látni a Casting minden című magyarfilmet. Én szeretem a magyar filmeket. Legalábbis szeretni akarom, de nehéz, nagyon nehéz... Manapság sikk kritizálni a magyar közönségfilmeket, sajnálom, hogy én is ezt fogom tenni most. Általában tényleg igyekszem toleráns…..
Csak véletlenül szaladtam bele a héten egy blogbejegyzésbe az Index címlapjának alján, miszerint nem lesz több Totalcar TV. Aztán tegnap meg is volt az utolsó rész. Szomorúan vártam, mert volt pár év, amikor ez volt az egyetlen magyar tévéműsor, amit mindig igyekeztem megnézni.…..
hsprod 2008.01.06 22:10:23