Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csucsoka2

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotók: Facebook/Design Budapest Apartments Pozsonyi Attila Pozsi enteriőrtervező apartman-tuladonos öt éve nyitotta meg az Üllői út és a Mária utca sarkán az Iparművészeti Múzeummal szemben az első négy apartmanját. A helyszín egyetlen, e célból négy önálló apartmanná…..
csucsoka2 2014.06.28 10:15:36
@HellsAngel: huuu apukám, te mekkora menő gyerek vagy..... a yuppie iskolában tanítják az ilyen "wannabe Betty Page imitatorok" macho szóösszetételeket? elárulok valamit... kissé redundáns, amit így kigörcsöltél: a wannabe már jelzi, hogy ő akar lenni valaki, akkor meg minek írod még oda, hogy imitátor? tehát ő nem betty page akar lenni, hanem egy betty page imitátor? :))
na ezen gondolkodj már el, miközben veszed fel a rózsaszín inget és a slim-fit öltöny, te pozőr majom....
csucsoka2 2014.06.28 10:19:15
@HellsAngel: követni fogom a posztjaid, és a haverokkal majd nevetünk rajtuk mindig egy jót. érzem, hogy a te agyadból végtelenítve jönnek majd a faszságok :DD
Deansdale Thor 2: Sötét világ 2014.02.27 11:42:31
Tudom, a kettes szám eredetileg nem szerepel a címben, de (így biztosan) mindenki tudja, hogy a második részről beszélünk. A múltkori Skyfall kritika után jódarabig nem adtam a fejem ilyesmire, de lehet, hogy végül rákapok az ízére. Talán még youtube csatornát is nyitnék, ha nem…..
csucsoka2 2014.03.02 21:34:37
@Sal Colman: igen, valóban gyakran így van.

sajnos gyakran nagyon intelligens nők is bekajálják az ilyesmit.

amit még lehet figyelni jelenséget a nőknél, hogy könyvekből akarják megfejteni a férfiakat. elolvassák csernus szutykait vagy müller pétert. és? és utána ugyanolyan hülyék maradnak a témában, mert a férfiakat (ahogy a nőket is) csak tapasztalás útján lehet megismerni és nem hülye könyvekből.

persze mindkét - példaként - fent említett figura eleve a női közönségre apellál és a nők pénzére, ezért a műveik erősen elfogultak (= károsak). müller péter imidzse a legkommerszebb: ő a bölcs (pót)apafigura, akitől az értelmiségi nőtípus tanulni akar. az "apafigura" a legeladhatóbb a nőknek. sok szemináriumot is tart több ilyen apafigura. a legismertebb Budapesten pl. "Feri atya".... ő szintén a párkapcsolatokról tart előadásokat (amikért már belépődíjat kér), persze mindezt úgy, hogy papként talán jó, ha egyszer volt dolga nővel...

márai sándor kiváló/igaz megfigyelései mindkét nemről ma már nem divatosak.
csucsoka2 2014.03.03 10:51:50
@Deansdale: nem mondtam, hogy a Thor 2 jó. a girl power pusztán anyagi okok miatt van az ilyen filmekben. rájöttek a producerek, hogy ha a chick flickek férfigyűlölő humorát belecsempészik a fiús franchisefilmekbe, akkor a női közönséget is megnyerik maguknak és több pénz üti a markukat. ilyen egyszerű. semmi komoly ideológiát nem kell mögött keresni.

azzal meg egyetértek, hogy a skyfall-ban kiherélték bondot. a legjobb vicc az, hogy bond már annyira képtelen egyedül dolgozni, hogy egy fülesen át kapja sokszor az utasításokat a headquaters-ről. bond errodálása már a goldeneye-jal megkezdődött, amikor moneypenny kiosztotta bondot, mert flörtölni mer vele. illetve M-ből feltétlen nőt kellett csinálni. hálistennek ezt a skyfall visszacsinálta.

az ilyen "távoli fitymacsattogás" szintű állatokat meg sajnálni tudom. gondolom a postíró tud válaszolni erre: ha vki védi a férfi értékeket és rámutat a modern nők egy-két hiányosságára, akkor az ilyen trollok rögtön azzal jönnek, hogy homokosok vagyunk? :))
csucsoka2 2014.03.03 11:00:28
@Deansdale:
"Többek között az a bajom a feminizmussal, hogy ezt a "nőideált" erőlteti: folyton kötekedj, ne ismerj tiszteletet, mássz bele minden férfi pofájába, ha kell ha nem. Ez nem önállóság, ez idiótaság. "

nagyon igaz. és sok nő ezt a viselkedésmintát magáévá teszi és gyakorolja. csakhogy az életben ez a viselkedés a legtöbb emberből visszatetszést vált ki, ergo megutálják az illető és az boldogtalan lesz. Budapest utcái tele vannak az ilyen nőkkel.
Sorozatunk második Bond-lánya a jamaicai születésű, brit modell-színésznő, Martine Beswick. Az egykori Miss Jamaica egzotikus bőrszínére és jó alakjára korán felfigyeltek a Bond-producerek: már a Dr. No karibi zenés intrójában is ott táncolt, a '63-as Oroszországból…..
csucsoka2 2014.02.13 21:12:33
@Gutowsky: persze-persze, troll...Connery pont olyan, mint egy meleg...

mellesleg Cubby Broccoli producer régi vágású olasz csóka, sosem engedte, hogy meleg játssza JB szerepét. Anthony Hamilton (a '89-es Mission Impossible sorozatból) pontosan ezért nem lehetett '86-87-ben Bond.
Puli Space blog Cernan nagy bajban 2013.10.01 09:00:00
Teljesen bepárásodott Gene Cernan sisakja a Gemini-9 küldetése során, semmit nem látott, mégis folytatni akarta. Mint írta: "A siker iránti eltökéltségem vagy az űrkutatás legnagyobb eredményéhez vezet, vagy a személyes bukásomhoz, ami az életembe kerül. Bármennyire is fáradt…..
A TvGuide közzétette a tévésztárok fizetéséről szóló listáját, amin, ha összevetjük a tavalyival, a legdrámaibb változás a talkshow-piacon következett be: Jon Stewart, a Comedy Central The Daily Show című műsorának házigazdája ugyanis lenyomott minden riválist, és 25-30…..
Julian és Billy Bangkokban élő amerikai kábítószercsempészek, habár előbbi szemmel láthatóan inkább a drogbizniszt leplező thai boksz klubnak szenteli figyelmét. Bátyja ellenben igazi visszataszító alvilági figura, aki egy éjjel egy fiatalkorú prostituált megerőszakolása és…..
A Monster Brains oldal, a szörnyszerelmesek nemzetközi blogja nemrégiben felfedezte magának a Star Wars trilógia korabeli magyar filmplakátjait. A mesteri, újraértelmezett művekben a magyar sf kiadás hőskorának ismerői (is) örömmel ismerhetik fel Helényi Tibor munkáját.…..
Két évvel ezelőtt Nicolas Winding Refn olyan ritka dolgot művelt, ami napjainkban szinte lehetetlen; amikor az Internet, a média és mindenféle virulens marketingmegoldások felhasználásával maguk az alkotók próbálnak mesterséges kultuszt teremteni filmjükhöz, szóval ebben a korban a…..
Lapaj szerint ADEUS AYRTON! 2013.05.01 09:00:00
           Egy szűkszavú kommüniké tudatta 1994. május 1-jén, vasárnap kora este a szörnyű hírt a világgal: „Ayrton Senna, háromszoros világbajnok belehalt az imolai versenypályán, a San Marino Nagydíjáért folyó versenyen elszenvedett sorozatos sérüléseibe. A halál…..
Sokan sokszor hajlamosak csak a sikertörténeteket meghallani a külföldi munkavállalás kapcsán, pedig jócskán akadnak árnyoldalak is. A mai posztból kiderül, a londoni munkavállalás is jócskán szolgálhat nehéz pillanatokkal, legyen szó a munkáról, a magánéletről (bérelt…..
Sok izgalom vár ma ránk. Scott és George egy újabb hűbérúrhoz mennek, akinek aranyban gazdag földje van, de mintha ezt már hallottuk volna. David a bányatulaj kiteríti az árut, megmutatja, hogy egy hét alatt fél milkát kapartak ki, nulla erőfeszítéssel kábé, épphogy csak le…..
csucsoka2 2013.03.04 09:38:25
@Free-Press: a nézők olyan naivak. itt minden előre meg van írva, rendezve. elég azt nézni, hogy ha így csinálnak egy sorozatot akkor 1., sokkal érdekesebb lehet mint a valóság 2., sokkal biztonságosabbak az előre leegyeztetett események/lefoglalt helyszínek 3., a stábnak nem kell órákat várnia, hogy történjen (vagy éppenséggel nem történjen) valami izgalmas, és ezáltal PÉNZT SPÓROL MEG a produkció.
Tudtátok, hogy az Erborian krémek használatával megelőzhetitek a mitesszerek  újratermelődését? A részletes, árakat is tartalmazó Erborian terméklistát megtaláljátok a Facebook Erborian Hungary oldalon…..
csucsoka2 2012.09.03 18:54:21
A koreai gyógynövényeket tartalmazó rendkívül koncentrált és bőrbarát Erborian krémek természetes úton fejtik ki jótékony hatásukat. Serkentik a bőrfelületi mikrokeringést, s ennek eredménye az  érezhető és tartós fáradtságoldás. Elősegítik egyúttal a fizikai és…..
A pattanások legyőzése téma a személyes érintettségem miatt abszolút a szívügyem, írtam is már korábban egy jó hosszú posztot róla, ahol egy teljes arcápolási rutint mutattam be a pattanásos bőr kezelésére. Abban a posztban javasoltam a benzoil-peroxid gél (Akneroxid)…..
A Prometheus film népszerűsítésére készültek ezek a képek és a címlap is a W magazin számára. A Ridley Scott mozi két főszereplője, Charlize Theron és Michael Fassbender kívánják egymást a felvételeken. Mario Sorrenti volt az elkövető, ő örökítette meg ezt az ipari…..
csucsoka2 2012.07.22 11:41:44
A kétszeres Oscar-jelölt színész és felesége ismét nekifutnak és megpróbálják eladni Beverly Hills-i házukat. Ezúttal már alig 13 millió dollárt kérnek az ingatlanért, amit most van szerencsénk megmutatni. Még 2001 novemberében vette meg az A Tégla és az A harcos…..
csucsoka2 2012.07.22 11:40:32
Tulajdonképpen a Kockázatos üzlet volt az a film, amely keresett színésszé tette az akkor (1983-ban) 21 éves Tom Cruise-t, végső soron elindítva a világsztárság felé vezető úton. A film egyik fontos kelléke volt a papa Porschéja – ezt árverezik most el. A filmben…..
csucsoka2 2012.07.21 18:12:26
@Félkegyelmű: napersze..............