Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Lost Soul (törölt)

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Omlás 2013.05.28 10:41:36
Erős, mint egy V8, úgy megy, mint egy V8, a hangja V8 és nyolc alatt fogyaszt. Az autó, amit már a kisember is csak divatból gyűlöl. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
The Lost Soul (törölt) 2013.05.29 10:28:43
@Rocko-: hogyha ez nektek arról szól, hogy "alul fogsz maradni", akkor szerintem is felesleges.
The Lost Soul (törölt) 2013.05.29 10:39:56
@Rocko-: tények: számok, adatok, lehetőleg több forrás által egybehangzóan. ilyet itt még nem láttam.
The Lost Soul (törölt) 2013.05.29 10:40:44
@Rocko-: amúgy meg én voltam az "új fiú" a homokozóban. abbahagyom, homokozzatok csak tovább egymással.
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
The Lost Soul (törölt) 2013.05.24 11:37:10
@beavereater: nem vagy indiszkrét. bajunk nincs velük, csak gyorsan gyűlnek a kilométerek, 300 tkm feletti példányunk is van. az egyetlen komoly hibája a d40-nek a gyenge fékrendszer, meg most kezdi magát megadni egy-két futóműelem (használat 40-50%-a terepen, földúton). mostanság a toyota pedig belül személyautósabb, kívül pöpecebb.
A  Fent és Lent szerkesztőségén belül heves vita alakult ki a röghöz kötésről. Mivel mi egymás véleményét nem fegyelmezni és egységesíteni akarjuk, hanem örülünk az ellentétes álláspontoknak, vitarovatot indítottunk. Kérdés: a röghöz kötés elvben helyes-e vagy nem?…..
The Lost Soul (törölt) 2013.05.19 05:23:18
@Don_Jay: az államnak nem jó, hanem kötelesség. mivel az állam "üzemelteti" nagyrészt az egészségügyi intézmény-rendszert, neki kell gondoskodnia a humán erőforrás meglétéről is. márpedig ha ötből négy orvosjelölt (fentebbi kommentben) tutira külföldön keresi a "boldogulást", az intézményrendszer működésképtelenné válik, sok beteg ember nem jut hozzá az őt megillető ellátáshoz. és ehhez képest az őszödi beszéd, a földügyek és a trafikmutyi együttvéve is csak lepkefing lenne, az aktuális politikai elitet valószínűleg tényleg villanyoszlopon látnánk, nem parlamenti közvetítésben...
"Százas nagyságrendben vannak baloldaliak a trafiknyertesek között" - érvelt a miniszterelnök - meg korábban több fideszes korifeus is - a trafikmutyi mutyitlansága mellett. Hoppá! Gondoljunk csak bele alaposabban abba, hogy jelen esetben milyen súlyosak is Orbán Viktor szavai!…..
A frizurája olyan, mint Balotellié, de több az IQ-ja. Minden vágya az volt, hogy a magyarnál erősebb bajnokságba kerüljön, de amikor eljöttek őt megnézni, állítólag nem ment neki a játék. A lengyel Lech Poznan mégis megadta neki az esélyt. Lovrencsics Gergő idén már a…..
The Lost Soul (törölt) 2013.05.18 08:29:20
@kacsa232: tudod, ki az a balotelli??? :-)
ez a "több az iq-ja mint balotelli-é"-szöveg megállna akár egy orangutánról szóló cikk alcímként is...
Subba Petesejt robbantó: Kai 2013.05.15 09:54:05
Na vele kell szülésre ösztönözni a nőket! ..
Nagyon kíváncsi lennék, hogy vajon mivel vették erre rá a lakásukat önként elhagyókat... Tavaly csaknem 35 ezer ingatlant tűztek ki árverésre a végrehajtók, de ebből a 3 ezret sem érte el a valóban elárverezettek száma. A kényszerértékesített ingatlanok fele volt…..
The Lost Soul (törölt) 2013.05.12 20:46:39
@inquisitor007: személy szerint könyvelő vagyok, de jó pár ilyet fel tudnék sorolni. igaz, mindhez a munkához való korrekt hozzáállás és alapos szakmai ismeret szükségeltetik. de vannak ilyenek.

amúgy meg igaza van csii-nek. rengetegen a saját plazmatévéjük, házimozi-rendszerük, notebook-juk és jellemzően kis kategóriás egykoron új autójuk áldozatai. de mennyivel könnyebb a bankot, az államot, a pszáf-et, a végrehajtót, a közjegyzőt, a hitelközvetítőt de még akár engem is hibáztatni, mint saját magukat...
Belsőség Heti merítés 2013.05.12 09:49:02
Calibra DTM Edition A jó példányoknak megkérik az árát. A 200 ezer forintos kategóriát én messze elkerülném, mert azokkal biztos csak bosszúsága lesz az embernek. Persze ez nem azt jelenti, hogy amit sok pénzért hirdetnek, az garantáltan jó. Érdemes külföldön is szétnézni,…..
Néhány órával ezelőtt megtudtuk, hogy a Szörny Egyetem június 20-a helyett június 27-én érkezik Magyarországra. A döntést először furcsának találtam, lévén a Pixar új filmje egy héttel közelebb került az idei nyár egyik legnagyobb sikerváros animációs filmjéhez, a Gru…..
The Lost Soul (törölt) 2013.05.09 20:24:50
The Lost Soul (törölt) 2013.05.09 20:28:52
@Drakeamarth: hehe :-)
Lapaj szerint Lauda és Hunt 2013.05.08 08:30:00
Hamarosan a mozikba kerül a Niki Lauda és James Hunt párharcáról szóló film. A filmet én még nem láttam, így véleményt sem tudok mondani róla, de persze kíváncsian várom. Ettől függetlenül is terveztem, hogy leporolom a világbajnokokról szóló korábbi írásaimat, és mivel…..
The Lost Soul (törölt) 2013.05.08 14:45:46
@karlmann: egyidősek vagyunk és nagyjából le is írtad, ami megfogalmazódott bennem. lauda és hunt párharca egy letűnt kor, amikor még szinte minden a pilótán múlott és nem a pénzről szólt minden :-)
Egy a múlt héten közzétett közvélemény kutatás eredményei szerint az amerikaiak 29%-a gondolja azt, hogy a szabadságjogok védelme érdekében fegyveres felkelésre lehet szükség a közeljövőben. A pártállás jelentősen befolyásolta a véleményt. A szabadságharcot a demokraták…..
The Lost Soul (törölt) 2013.05.06 10:28:42
@sárkányfő: nem tudtam róla, egyedül a rézről. köszi az infot, hiába, minden nap tanulok valamit. amúgy az orbán-kormány hogy-hogy nem "védte meg" még őket?
The Lost Soul (törölt) 2013.05.06 10:35:15
@sárkányfő: aham. párszázezer közmunkást exportálunk (munkanélküli bányászok előnyben), a rájuk szokásos bérezés odakinn pedig - gondolom - nagyon magasnak számít, szóval lázadás sem lesz...
A Hiéna meghatódott az olvasók igyekezetén, és elmorzsolt néhány könnycseppet azokért, akik nem nyertek, pedig megérdemelték volna. De nincs mit tenni, nyeremény csak egy van, így győztes is, aki megérdemelten viheti haza a Porsche ajándékát. Leadfoot zseniális só-liszt…..
Az az internet korában egyáltalán nem meglepő, hogy bizonyos dolgokról olvasunk valamit, és néhány kattintással eljutunk az azzal homlokegyenest ellentétes információhoz is. Ez a gyerekekkel kapcsolatban mintha hatványozottan így lenne. Szülő legyen a talpán, aki el tud…..
Elérkezett az idő, hogy több év személyes tapasztalatát összegyűjtve és rendszerezve lerántsam a leplet az ügyfelekről, személyiségükről, és bemutassam a főbb típusokat sablondumájukkal és gondolkodásmódjukkal együtt. Te melyik típusba tartozol? Magadra ismertél? A kifogások mindig ugyanazok. Az…..
Még hogy nem lehet parkolni a Belvárosban? Ugyan már! Csak kreatívan kell csinálni. Úgy, mint ahogy az a Járókelő.hu fotósorozatán látható. A bejárat előtti helyet szépen lefoglalják négy kamumotorral és amikor kell, a bankvezető (vagy sofőrje) odacsörög, hogy el lehet tolni a…..
The Lost Soul (törölt) 2013.04.08 14:57:25
Dobpergés, konfetti zápor és zenélő masírozó törpék parádéja. Az első Apple termék, amivel nem csak nem voltam megelégedve, de leginkább nem értem, hogy mi a jó meredező égig-érő paszulyt gondolt magáról a cég. Piacra dob egy mega-felső kategóriás laptopot, ára közel a…..
Bár ez a fajta az, aki a legtöbb szorongást tudja okozni az ügyfelekkel foglalkozó alkalmazottnak, mégis ezt küldi el az ember a picsába a legkisebb lelkiismeret-furdalással. Számos változata van: Van, aki már érkezéskor síkideg. (Várjunk, tisztázzunk valamit! Hogy valaki…..
Tisztelt Mt!    A problémám az lenne,hogy a munkáltató nem akar kifizetni,arra hivatkozva hogy nincs pénze.Valami adótartozásról hallottam,de nem tudom pontosan,állítólag a NAV zárolta a bankszámlájukat,viszont én erről azt hallottam,hogy a NAV sose vesz el annyi…..
The Lost Soul (törölt) 2013.03.29 11:35:01
A Blikk nagyszerű oknyomozását nem tudjuk kihagyni a mai bulvártermés szemezgetésénél, hiszen egy Dream Girls Hungary nevű escort oldalon ráleltek az Éden hotel méltán elfeledett Szandra nevű szereplőjére, akit mi csak Pókmajomként emlegetünk már két éve. A csaj a műsorban…..
Komoly indulatokat korbácsolt fel a Red Bull Racing hazájában, Nagy-Britanniában Sebastian Vettel malajziai húzása, amikor a csapat utasításának ellenszegülve megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a versenyt. Gerhard Berger szerint a világbajnokokból nem lehet kiölni a…..
Naiv ügyfél a legrosszabb lehetséges megoldást választotta, hiszen szinte kizárt, hogy valakit áruházi nemlopás miatt bíróságra citáljanak, főleg amíg megy a Homár. Az egyik Auchanból kifelé menet megvádolták, hogy átcímkézett egy 5000 forintos szandált 1000 forintra. Onnan…..
A telefonját mindenki úgy szabja testre, ahogy jólesik Neki. Élő háttérképek, speciális home-ok, félrevezetően átnevezett mappák és ki tudja még, hogy mik lehetnek egy-egy agyoncustomizált telefonon. Van viszont valami, ami minden ismerősünk / munkatársunk számára egyértelmű…..
The Lost Soul (törölt) 2013.03.20 18:52:49
www.youtube.com/watch?v=44wEAKSIhdg

drogdeala' style...
meghallani és megszeretni egy pillanat műve volt. ilyen hosszú ideig még sosem volt ugyanaz a csengőhangom.
Szombat reggel, uniós polgár sokáig horpaszt, de mikor már nagyon hasára süt a nap, benyomja a rádiót. Az első hír, amit hall: öregem, rábasztál, éjjel durván megadóztatták a bankbetéted. Nem vicc öcsisajt, a döntés megszületett, hiába rohansz a bankba, már le is nyúlták a…..
The Lost Soul (törölt) 2013.03.18 07:18:41
@röhögő: aha. és ahelyett, hogy az államot felmentik a gondoskodás alól, inkább talicskázzanak pénzt egy olyan rendszerbe, amelyről tudvalevő, hogy 10-20 év múlva így is, úgy is finanszírozhatatlan lesz...

a lényeg az, hogy a nyugdíjasok megkapják a 13. havit, úgyis az ő szavazatuk fog megint dönteni :-(
Térdig lógó arccal húztuk a belünket az éjszakai parkolóban az autó felé Papp Tibivel. Egyikünknek sem volt nagyon beszédes kedve, egy full-size cikkgyártó-maraton a Genfi Autószalonon bárkit taccsra vág még úgy is, hogy nem először csináljuk. Innen nézve csak egy Toyota IQ,…..
Nyegleo - aki a szerkesztőségen belüli haszonjármű- és pickup-nörd - nem egy beszédes srác. Napi első szava a Helló! reggel, a második pedig az Ebéd? 12.00 után. Néha hozzáteszi, hogy Busszal? Brekihez? - ilyenkor általában egy komolyabb csapat verődhet össze, hiszen…..
The Lost Soul (törölt) 2013.03.14 19:50:38
@Nr01: "dógoztam", na... csak munka után, gyerekfürdetés előtt van alkalmam idepislogni néha :-)