Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cinkcsésze1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az első, nem is a második eset ez, hogy az Alkotmánybíróság a jogállamiság köntösébe bújva sunyi, szolgalelkű kiszolgálója a kormánynak, közelebbről Orbán Viktornak.Kicsit meglep, hogy mennyien beszopták az Alkotmánybíróságnak a bírói nyugdíjazás ügyében hétfőn…..
cinkcsésze1 2012.07.20 21:42:49
@Húsleves: "nem feltétlenül szükséges a részletek ismerete ahhoz, hogy valamiről helyes képet alkoss."

Igen, biztos szeretnéd Te is, ha a Te ügyedben
( nem kívánok ilyet ) így döntene a bíróság.
cinkcsésze1 2012.07.20 22:36:08
@Húsleves: a bírók ügyeiben elsősorban a Központi Nyomozó Ügyészség nyomoz,de vannak egyéb szervek is..ők ez esetben a "belső ellenőrzés", akár le is hallgathatóak..

"Hallottál már valaha is olyan esetről hogy valaki beperelte a bírót aki elítélte? Mert én még nem. Még hallani is furcsa, hogy őszinte legyek." Igen,tudok ilyen ügyről és tudom, hogy ezzel milyen nagyon könnyen visszaélhetnek akik elég bátrak hozzá.

Beleolvastam abba,amint elsőnek linkeltél: ezen leírás alapján nem történt több, mint hogy hatályon kivül helyezték az elsőfokú bíróság ítéletét,mert a súlyos eljárásjogi szabálysértések miatt a másodfokú bíróság nem tehetett mást. Ez mindennapos.
cinkcsésze1 2012.07.20 22:56:49
@Húsleves: bele van kalkulálva a rendszerbe, hogy lehet hibázni és ha a bírót új eljárásra utasítja a felsőbb bíróság, akkor kiküszöböli a hibákat. Amíg meg nem tudod mi az, hogy eljárásjogi szabálysértés, szerintem hagyjuk, nincs kedvem vitatkozni tovább:-)
Szép estét !