Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juve91

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Lokomotiv Moszkva otthonába látogatva folytatja szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s amennyiben győzelemmel tér vissza Oroszországból, bebiztosítja helyét a legrangosabb kupasorozat tavaszi, egyenes kieséses szakaszában. Maurizio Sarri keretéből továbbra is hiányzik majd…..
Juve91 2019.11.07 07:41:54
@Juve91: Ja és még annyi hogy nem foglalkozok más csapattal de minden europai top csapat szenved. Kiegyenlitett a mezőny. De mi még veretlenek vagyunk :)
Friss hírek alapján a Bayern München csapata nagyon szeretné leigazolni a Juventus csatárát, Mario Mandžukićot. A Gazetta dello Sport szakírója, Nicolo Schira szerint Giovanni Branchini ügynök jelenleg azon dolgozik, hogy a válogatottságot tavaly lemondó horvát csatár visszatérhessen a bajorokhoz.…..
Juve91 2019.08.15 12:57:55
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Paulo Dybala kapcsán a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Maurizio Sarri álláspontja megegyezik a vezetőség álláspontjával, következésképpen a játékos az értékesíthető futballisták sorát gyarapítja, különösen mivel viszonylag magas összeg várható a játékjogáért. Ami a támadókat illeti,…..
Juve91 2019.08.12 21:00:54
@Juve91: ja és még annyi hogy Ronaldo szar első szezonjában több golt hozott mint a fiatal top formaban levo Dybala tavaly
Juve91 2019.08.13 11:19:37
@del pipi: én Ronaldo egész karrierjét értem.de nálad nagy a baj ha azt gondolod Ronaldo és Dybala egy lapon emlegethető.
Igen Dybala messi tipusú játékos lehetett VOLNA ha nem lenne mentálisan zokni. Ronaldo élete legrosszabb idényében is jobb mint Dybala fénykorában. A felvetést sem értem hogy hogy jön Dybala átigazolásához Ronaldo...
A Juventus csatára, Mario Mandžukić számára felmerült egy kölcsönszerződés lehetősége a Bayern Münchennél, miután a támadó elutasította a Manchester United által jelentett opciót. Több forrás szerint minden elő lett készítve a Manchester Unitedhez igazolásához, az átigazolási időszak utolsó napján…..
Amitől rengeteg szurkoló tartott, bekövetkezett. Az még hagyján, hogy távozott a portugál szélső védő, aki aránylag jó szezont zárt, de a helyére olyan játékos érkezett, akit már többször összeboronáltak a Juventusszal, de csak most érkezett Torinóba. Bizony, Danilo Luiz da Silváról van…..
A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici továbbra is Londonban tartózkodik, hogy a potenciális távozókról és érkezőkről tárgyaljon angol klubokkal. Az egyik fő téma João Cancelo Manchester Citybe igazolása, amelynek kapcsán nemrég még azt lehetett hallani, hogy a felek között több millió eurónyi…..
Juve91 2019.08.02 19:07:50
@Tralala 74: Hogy jon Eriksen Danilohoz???
Közük sincs egymashoz posztilag.
Valószínű Danilo jobban védekezik mint Cancelo. Ne rohangáljon ő fel arra ott van Douglas Costa es Bernardeschi. ( Cuadrado )
Romelu Lukaku nemrégiben ismét ajtót nyitott az olaszországi átigazolás felé, miután arról beszélt, hogy nem lenne komoly gondja a félszigeten való beilleszkedéssel, mivel már beszél kicsit olaszul testvére miatt. A belga válogatott előrehaladott tárgyalások tárgyát képezi a Manchester United és a…..
Juve91 2019.08.02 09:21:39
@rockitbaby: Felteszem a kérdést hogy valaha láttad e Lukakut játszani? Ha talán igen akkor egy hulladék Manchesterben. Úgy lő 20-25 gólokat hogy noname játékosok vannak mögötte Pogbát leszámítva. Kérdésedre válaszolva igen én eltudom képzelni azt hogy Ronaldo 200km/ órás sebességgel 3 embert átcselezve kitör a szélen Lukaku befut középre úgy hogy mond a 4 védőn úthengerként gázol át majd akkora gólt fejel hogy a kaput a Nasa űrszondái 2080 ban is keresni fogják :)
Viccet félre téve Lukaku egy Terminator Gép.
Dybala pedig 22 éves kora óta a következő Messi. Egy örök ígéret. Lehet itt fogni Allegrire a rendszerre. Aki világklasszis akar lenni az megmutatja bármi áron... Dybalában sem láom hogy megfekteti a Barca védelmét a 119. Percben és gxőztes gólt lő. Gyenge és lassú. Úgyhogy Welcom To Juventus Big Rom 9 ;)
Juve91 2019.08.02 10:36:14
@rockitbaby: Annak a Barcának akkor a Kisvárda is 3 gólt lőtt volna. Ne veszekedjünk a lényeg a lényegben hogy baszhatjuk Dybala tehetségét ha az életbe nem jön ki belőle csak 3 évente 1 szer.
Matthijs de Ligt szerdán Torinóban áteshet az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, miután a Juventus megegyezésre jutott az Ajaxszal, amely a hírek szerint bónuszokkal együtt 75 millió eurót zsebelhet be a játékosért. A Sky Sport Italia úgy tudja, hogy a felek egymás tenyerébe csaptak, és a 19…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventust már csak 20 millió euro választja el egyik legfőbb nyári célpontjától, Matthijs de Ligtől, mivel az Ajax klubrekordot jelentő 87 milliót szeretne elkönyvelni 19 esztendős tehetségéért. Az elmúlt napok pletykái szerint a Juventus…..
A Juventus átigazolásokért felelős igazgatója a minap Ibizára utazott, állítja a Sport Mediaset, azonban nem napfürdőzési vagy tengerben való megmártózási célzattal, hanem Fabio Paratici az Inter csatárával, Mauro Icardival és feleségével/ügynökével, Wanda Narával találkozott. Az olasz sajtóban…..
A viszonylag megbízható forrásnak minősülő De Telegraaf cikke szerint az Ajax védője, Matthijs de Ligt közel áll ahhoz, hogy végül a Juventushoz csatlakozzon 70 millió euróért, az Öreg Hölgy pedig a Serie A egyik legjobban fizetett játékosává tenné őt. A középhátvéd számos rajongót tudhat maga…..
A Manchester United középpályása, Paul Pogba az olasz sajtóban megjelent pletykák szerint elsőbbséget adott egy esetleges Juventushoz való visszatérésnek. Gianluca Di Marzio értesülései szerint folyamatos a felek közötti kapcsolat, és az a cél, hogy a felek mindent…..
Az olasz sajtó egybehangzó állításai szerint a Juventus és a Genoa megállapodásra jutott egymással Mattia Perin ügyében, s a kapus 14 millió euro, valamint további egy millió euro bónusz fejében válthat klubot. Úgy tűnik, hogy a Juventus sportigazgatójának, Fabio Paraticinek…..
A 15:00-kor kezdődő mérkőzésre felépült felépült Lúcio, valamint Nicklas Bendtner és Mauricio Isla is helyet kap a keretben. Az Interből szerződtetett Lúcio a vártnál hamarabb épült fel bokasérüléséből annak ellenére, hogy előzetes találgatások szerint akár két-három…..
A Juventus egy laza 4-1-es győzelemmel súlyosbította az Udinese gondjait. Giovinco meghatározónak bizonyult ezúttal, hiszen két gólt szerzett, és a mérkőzést alapvetően meghatározó büntetőt és kiállítást is ő hozta össze. A torinóiak újra számíthattak Buffon és Chiellini…..
Az utolsó edzés megtekintése után a Juventus kijelölte keretét a ma délutáni, Udinese elleni mérkőzésre. Jó hír, hogy Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Martín Cáceres és Sebastian Giovinco is felépült sérüléséből, így mindannyian ott lehetnek a keretben. Buffon és…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..