Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorillaso

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne ismerné azt a nézést, amit akkor látunk, mikor kutyánk vacsoraidőben produkál az ebédlőasztal mellett állva. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy legalább egy apró ételdarabkát ne ejtsünk le a földre kedvencünk számára. Vannak olyan ételek, melyeket még a könyörgő szemek láttán sem adhatunk…..
Manapság népbetegségnek számít, hogy aki egy kicsit is jól néz ki, arra rögtön ráaggatják a „cuccal könnyű” jelzőt. Nem mellesleg azzal sem olyan egyszerű, nélküle pedig kifejezetten nehéz marha jól kinézni. A versenyzésről már nem is beszélve. Ahhoz, hogy bárkit ezzel vádoljunk, sokkal többet kell…..
Sokan kihagyjak, sokan muszájból csinálják, kevesen szeretik, páran imádják, Bakhar Nabieva pedig túlzásba viszi. Ő az a kivétel, aki nő létére képes volt túlzásba vinni a lábedzést. Olyannyira, hogy az alakja aránytalanná vált és testalkata inkább hasonlít egy kerékpárversenyzőhöz, mintsem egy…..
gorillaso 2016.08.15 16:27:15
Érdekes napot zárt a Sziget, hiszen túl vagyunk az egész héten legjobban várt Rihanna fellépésén, aminél rosszabbat könnyen lehet, hogy már nem is fogunk látni a hátralévő öt napban. Voltunk azért jobb koncerten is, MØ ugyanis tök pörgős bulit csinált, és igazából Jake Bugg sem volt rossz, csak…..
A sikerük titka kb annyi, hogy jól kajálnak, elmennek edzeni vagy ha úgy nem megy, akkor ráadásnak beraknak egy kis szilikont. Tádá! És máris kopogtat egy táplálékkiegészítő cég termékreklámos szerződéssel. Onnastól kezdve pedig nincs más teendő, mint szétreklámozni a pucsítós képeiket.…..
Máris az év bukásának nevezik a rendezőzseni legújabb filmjét. A barátságos óriás barátságtalan bevételeket hoz. Elemzés...
A nyári fülledtségben és a nyaralási lázban üdítő lehet akár csak gondolni is olyan túrákra, melyeken megszabadulhatunk a steril fürdőszobák olcsó szappanjaitól vagy a családi viták őrjítő légkörétől, és egyedül vállalkozhatunk a természet felfedezésére, a veszélyes, mégis vonzó kalandokra. Ha…..
gorillaso 2016.07.10 20:24:11
Miért veszünk meg egy táplálékkiegészítőt? Mert hiszünk benne. Miért hiszünk benne? 3 lehetséges ok létezik: 1. Mert létezik rá kutatás, ami a hatásosságát bizonyítja. Nos ez a legrázósabb kérdéskör, amiről most nem fogok írni, de ha létezik egy termék és megfelelő anyagi forrás mögötte, akkor…..
1972-ben egy fotó járta be a világot: egy kilencéves vietnami lány volt rajta, Kim Phuc, aki fájdalomtól eltorzult arccal rohan, hogy mentse az életét. Miközben megpróbált elmenekülni egy napalmtámadás elől, amely az egész faluját elpusztította, szörnyű égési sérüléseket szenvedett. Fotó: Nick Ut:…..
gorillaso 2016.06.16 19:48:38
Gyász: Rich Piana meghalt Aki egy kicsit is otthon van a testépítés és fitness világban, az minimum hallott már Rich Piana nevéről. „Bármi áron, bármibe is kerül.” Ez az ő mottója. Következésképp az életét tette fel erre a sportra és bizony nem is félti azt, amikor szteroidokkal és növekedési…..
Közhely: a legjobb sztorikat mindig az élet írja. És tényleg. Amikor elkezdtem összeszedni, hogy melyek voltak a legjobb olyan filmek, amik igaz történet alapján készültek, úgy terveztem, hogy összeírok egy hosszabb (40-50 tételből álló) listát és ezt szűkítem 10-re. De rájöttem, hogy ez szinte…..
gorillaso 2016.05.17 08:37:54
@mof: Helyette az Everest ami viccesen gagyi (sokkal jobbat érdemelt volna a story). A Nordwand is sokkal jobb, realisztikusabb, a Végtelen érintése is jó (aki mászik tudja melyik van közel).
Megérkezett a The Bye Bye Man borzongató előzetese. Szigorúan azoknak, akik bírják az ilyet. Vigyázat, felkavaró felvételek!..
Az alábbi hölgyek mellett azt hiszem, hogy mi is meghúznánk magunkat. Mosogatás? Jöhet! Vasalás? Az a kedvencünk! Egyedül a főzést lehetne talán megúszni, ha az elején túlszénhidrátozzuk a kosztot, de hát ki merne ilyen stiklit bevállalni? Én kösz, de nem!..
A térd- és csípőprotézis beültetése ma már rutinműtétnek számít. A beavatkozás másnapján többnyire már talpra állítják a műtéten átesetteket, és néhány hónapos gyógytorna után szinte teljes életet élhetnek. Fájdalom nélkül! Azonban, ha idejében odafigyelünk testünk és ízületeink jelzéseire,…..
Sosem látott erkölcsi mélységekbe zuhant a TV2, mióta a Fidesz játszóterévé vált. A hírigazgató Rogán Cilike szelfipartnere, Szalai Vivien lett. (Természetesen bármilyen hírszerkesztői gyakorlat nélkül). Vivien élete fő műve, hogy írt pár prostiregényt, meg egy fideszes propagandakönyvet Zuschlag…..
gorillaso 2016.03.23 13:11:24
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
Blaklader sorozatunk második írásában megint csak olyan helyre látogatunk, ahová mások általában pihenni és kikapcsolódni járnak. Christian Reimair technikusként dolgozik az ausztriai Stubai gleccser felvonójánál. Ez egész éves munka, a felvonók télen-nyáron üzemelnek. Christian feladata a síelni…..
gorillaso 2016.03.17 14:22:49
Azoknak, akik nem bírják ki vasárnapig. Vagy hétfőig, mert ugye magyar szinkronnal az amerikai vetítés másnapján, este 10-től láthatók az új részek...
Érdekes kérdés, hogy miért kell filmes lista a börtönös alkotásokról? Nos, azon túl, hogy sokan szeretjük az ilyen típusú filmeket, kétségtelenül színvonalas, érdekes és szórakoztató művek tartoznak ebbe a kategóriába. Persze a különböző filmes listák összeállításakor két kérdés mindig felvetődik az…..
Az úgy volt, hogy mióta a világ a világ, augusztus 20-án bezárt a Balaton és a következő év júniusáig ki sem nyitott. Amikor még új volt az I love Balaton, írtunk egy cikket arról, hogy milyen szomorú szezon után Siófok, és egyben elkezdtük pedzegetni, hogy amúgy egyáltalán nem törvényszerű a nyár…..
Három Oscar-díjat nyert a film. Nem hiába. Leonardo DiCaprio és Tom Hardy is nagyot futnak A visszatérőben. A filmről készült írásunkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod...
Nehéz az első órákban megállapítani a "közhangulatot", de a kommentekből egyelőre úgy érződik, Hosszú Katinka újabb kiállását egyfajta nemzeti hőstettként, bátor kiállásként értékelik. Olyan vélemény is van, amely szerint a fekete ruhás nővérrel, Sándor Máriával…..
 - SPOILERMENTES - John Ruth, a Hóhér (Kurt Russell) – foglalkozását tekintve fejvadász – a tomboló wyomingi télben postakocsival igyekszik Red Rockba, hogy legújabb "fogásáért", a gyilkosságért körözött Daisy Domergue-ért (Jennifer Jason Leigh) behajtsa a nő fejére kitűzött vérdíjat. A…..