Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NucLeo

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Mercato 2016.01.01 18:17:00
NucLeo 2015.07.30 00:54:29
@Trieszt120506: @m.martin91: Mindeközben Di Marzio azt írja,hogy ma tárgyalunk az Atleti technikai igazgatójával Siqueira kapcsán...na most remélem hozzuk a formánkat és nagyon pofátlan ajánlattal állunk elő.
NucLeo 2015.08.10 12:01:07
@Trieszt120506: Állítólag Sikéra kapcsán bejött a képbe a PSG,hátha ránk licitálnak.
A Juventus nemigen hajlandó feladni a harcot, és tovább küzd azért, hogy egy megfelelő minőséget és kellő kreativitást, illetve támadó szemléletet bizonyító játékossal…..
NucLeo 2015.08.04 16:25:25
@venember83: én ezt inkább úgy fordítanám,hogy "Véleményem szerint képes a csatárok mögött kissé a szélen játszani, bár MOSTANÁBAN inkább középen futballozott." Lehet,hogy az utóbbi néhány meccsen középen tolta inkább.
A bianconero csapat trénere nemigen kívánt potenciális érkezőkről, így Draxlerről vagy Götzéről nyilatkozni, ám azt elismerte, hogy várhatóan több játékos fog még érkezni augusztus harmincegyedikéig, és köztük lesz egy trequartista is. „Olyan játékosra van…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus egy újabb névvel toldotta meg a védelmének bal oldalára kiszemelt játékosok listáját. Az elmúlt hetekben Alex Sandro tűnt a legfőbb jelöltnek, de mellette felmerült az AS Monaco ifjú védője, Layvin Kurzawa is, az olasz sajtó…..
A pletykák szerint a Juventus a Bayern Münchennek címzett ajánlatban két évre kölcsönvenné Mario Götzét, azonban a szerződés szerint a klubnak kötelező lenne a kölcsönszerződés lejártával megvásárolni a futballista játékjogát harmincmillió euróért. Az Öreg Hölgy…..
A hírek szerint a Juventus huszonkétmillió eurós ajánlatra mondott nemet, mivel nem kíván megválni Daniele Ruganitól még a Napoli komoly ajánlatát követően sem  A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a dél-olaszországi csapat ajánlatot továbbított az Öreg Hölgy…..
Különböző hírek szerint Juan Cuadrado Juventushoz szerződése attól függ, hogy a Chelseanek sikerül-e megszereznie Pedrót a Barcelonától. A kolumbiai játékos idén januárban tette át székhelyét Angliába. Miután azonban nem sikerült beverekednie magát Mourinho csapatának…..
A Juventus egymás után mutatja be legújabb szerzeményeit, azonban nyugtalanságra is van ok Torinóban, hiszen nem csitulnak az Arturo Vidal lehetséges távozásával kapcsolatos pletykák. A chilei középpályást az elmúlt hetekben már hírbe hozták az Arsenal és a Real Madrid…..
Fernando Llorente ügynöke egyáltalán nem utasította el a Porto csapatához való igazolás lehetőségét, azonban azt kihangsúlyozta, hogy a futballistának érvényes szerződése van a Juventusszal. A pletykák szerint a portugál csapat Jackson Martinez helyett gondolkodik a spanyol…..
Olasz sajtóértesülések szerint megszületett a megállapodás a West Ham United és a Juventus között Angelo Ogbonna ügyében, valamint megvan a megegyezés a védővel is a személyes részletek tekintetében. Az olasz válogatott futballistát az utóbbi hetekben több Premier League…..
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta úgy nyilatkozott a minap, hogy a klub számára lezárult a nyári mercato, és hogy Arturo Vidal vagy Paul Pogba nem fog távozni. A klubvezető a Massimiliano Allegri 2017-es és Claudio Marchisio 2020-as szerződéshosszabbításának bejelentésére…..
NucLeo 2015.07.07 15:55:33
@RuidaRobert: Pont a napokban nyilatkozta az ügynöke,hogy szívesen maradna Londonban.Ha meg szabadulni akarna tőle Mourinho,könnyen találnának olyat csapatot,ami ránklicitál.Sztem Cuadrado még túl magasan jegyzett játékos ahhoz,hogy egy kölcsön opcióval elvigye Marotta.
Az olasz sajtó legújabb értesülései szerint a Boca Juniors rendkívül közel került ahhoz, hogy megszerezze a Juventus haza kívánkozó argentin klasszisát, Carlos Tévezt, s a szezont bombaformában végigjátszó támadó ellenértékeként a Buenos Aires-i klub tehetsége, Guido Vadalá…..
NucLeo 2015.06.24 19:47:56
@MVPP: "il nuovo Messi",ennyit elég ha tudsz róla:D
NucLeo 2015.06.25 00:40:04
@consminor: Meg is érkezett.
www.facebook.com/vadala97/photos/a.624322937709567.1073741828.624321981042996/624322884376239/?type=1
Külsőre olyan a gyerek mintha Vidal kisöccse lenne:D
NucLeo 2015.06.25 12:13:44
@Apuleius: Meg is lepődtem,miért a tavalyi mezt adták rá:)
A Milan vezetője, Adriano Galliani nyilatkozata szerint addig nem utazik el Monacoból, amíg nem szerzi meg Geoffrey Kondgobiát, s szerinte a Juventusszal is számolni kell a tárgyalások során. A mintegy 30 millióra taksált játékos körül valóságos licitháború alakult ki a Milan és…..
Elérkezett a nap, elérkezett a pillanat, elérkezett a mérkőzés, amelyre olyan régóta, pontosan tizenkét esztendeje várunk. A Juventust ismét csak az utolsó, egyben legnagyobb csata választja el attól, hogy Torinóba szállítsa a Bajnokok Ligája-serleget, amelyre legutóbb tizenkilenc…..
NucLeo 2015.06.06 23:18:47
@danimester1: @Apuleius: Marcit kihagytad,szerintem a mai meccsel végleg átvette Pirlo helyét a csapatban.
NucLeo 2015.06.06 23:19:36
@Apuleius: bocs nem Te hagytad ki Marcit:)
NucLeo 2015.06.06 23:27:08
@devil-z: szerintem küzdöttek az utolsó percig,a harmadik gól hokis hasonlattal élve "üres kapus" volt,mivel mindenki előre ment.Ennyi volt ebben,most nem állt mellettünk a szerencse,mint az elődöntőben.
A Juventus hivatalosan is megerősítette, hogy a Borussia Dortmund elleni mérkőzésen sérülés miatt lecserélt Paul Pogba a klub orvosi stábja szerint legalább ötven napnyi pihenőre kényszerül, s leghamarabb májusban térhet vissza, így szinte véget is ért számára a szezon. A…..
A Borussia Dortmund elleni szűk győzelmet követően, a Juventusra újabb komoly erőpróba vár, hiszen a zebramezes együttes a lendületet vesztett bajnoki kihívóhoz, az AS Romához látogat. A Juventus kilenc pont előnnyel utazik az örök városba, vagyis egy esetleges győzelemmel a…..
A Juventusra nehéz mérkőzés vár a hárompontos csapatok Bajnokok Ligája csoportjában, hiszen annak az Olimpiakosz Pireusznak az otthonából kellene elhoznia a három pontot, amely az első játéknapon 3:2-es győzelmet aratott a tavalyi döntős Atlético Madrid fölött.  A második…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
A torinói székhelyű Tuttosport úgy értesült, hogy a Juventus az átigazolási időszak utolsó napján próbálkozhat az Atalanta csapatánál Germán Denis leigazolásával. Miután a Juventus a nyár során sikertelenül próbálkozott több csatár leigazolásával, a torinói klubvezetők…..
A sorsolás szerint a Juventus a Bajnokok Ligája A csoportjába került, ahonnan az Atlético Madrid, az Olimpiakosz Pireusz és a Malmö FF testén keresztül vezethet a zebramezesek útja az egyenes kieséses szakasz felé. Ma este 17:45-ös kezdettel Monacóban tartják a 2014-2015-ös…..
Az olasz bajnok kelet felé tekint, Ukrajnából kívánja elhozni a Sahtar Donyeck sztár csatárát, Luiz Adrianót, legalábbis így értesült a torinói Tuttosport. A Juventus vezetői abban reménykednek, hogy az átigazolási időszak lezártáig sikerül még egy csatárt a csapathoz…..
NucLeo 2014.08.22 18:53:00
@RuidaRobert: Ez jól mutatja az átigazolási gurunk "tekintélyét",még olaszhonon belül is egy teljesen súlytalan figura.