Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GodmaNZ

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg tartálykocsihegesztés közben érte a halál a volt köztársasági elnököt? A tegnapi RTL Hiradó szerint igen. ..
GodmaNZ 2011.05.31 13:35:50
Hogyan építsünk egy X-szárnyú gépet az irodában található cuccokból, mint toll, gémkapocs, ceruzahegyező stb. Nagyon egyszerű, csak arra figyeljünk, hogy a színek passzoljanak. Mégsem mehetünk szivárványos hajóval a Galaktikus Birodalom ellen, nemdebár?Via BoingBoing..
Tegnap délelőtt és késő délután néhány percre megálltak a tollak a kezekben a Bank Centerben, abbahagyták az elemzéseket a Nemzeti Bankban, és kis híján kiköpték kávéjukat a turisták a Szabadság tér éttermeiben. Egy 5 tonnás ezüst monstrum ereszkedett alá óvatosan…..
GodmaNZ 2011.05.16 13:47:03
Azért az egy vicc, hogy a fehér iPhone 4-ről ez már a hetedik poszt a blogon, úgy, hogy fehér iPhone 4 továbbra sem létezik. 2010 júliusában, nyolc hónapja az Apple bejelentette, hogy gyártási nehézségek miatt nem megy neki a fehér szín, de azt ígérték, még abban az évben…..
Most március 5-én volt 58 éve, hogy Berija mérgezése következtében elhunyt Moszkva melletti dácsájában Sztálin. Efölötti örömünk miatt a 19 minden luxussal ellátott nyaralója közül  nézzük meg hogyan vakációzott a "nép fia" grúziai  villáiban. A  Sztálin Múzeum egyik terme Goriban (Fotó:…..
GodmaNZ 2011.03.14 01:39:36
@Morfeusz: A Szovjetunioban tortent nemet vereseghez tobbek kozott a kovetkezo okok vezettek: Tobbfrontos haboru, hatalmas tavolsag (katonai utanpotlas,elelmiszer,fegyverek akadozasa es hianya), a rendkivul hideg orosz tel, amire a nemetek nem voltak hooszu tavra felkeszulve, a partizan akciok(utanpotlas szabotalasa), a preciz nemet fegyverek akadozva mukodtek a rendjivuli hidegben. A szovjetek viszont az Ural moge koltoztettek az ipar nagyreszet, az orszag meretebol es nepessegebol adodoan hatalmas utanpotlassal rendelkeztek, Sztalint abszolute nem erdekelte, hogy a gyozelem erdekeben hany embert kell a vagohidra kuldeni, mivelt volt boven :( Ennyit a gyozelem okairol.. A gazdasagi felemelkedes tortenetehez csak egy kerdest fuznek.. Hany embernek kellett ebbe beledogleni? nem nehez ugy gazdasagot fejleszteni, hogy tervszeruen megmondom neked, hogy mit kell epitened (ez munkat ad az embereknek,akik loszart nem kapnak a munkajukert) a termeles beindul, na de kerem szepen..meddig tarthato fent ez a folyamat..? Ahogy lattuk,az egesz szovjet gazdasaggal egyutt a tervgazdalkodas, a KGST osszedolt. Ennyi erovel a 1945 utani magyar, japan vagy eppen a nemet ujraepitesi folyamat is csoda,nem?
Kemény csaj következik a játéktörténelem legszebb virágszálait bemutató rovatunkban: Tanya, akit még éppen Lara Croft előtt castingolt a Westwood a két pisztollyal igazságot tevő, macsókat megszégyenítően jól harcoló nő szerepére. Tanya a Red Alert sorozatban tűnt fel a…..
Na, elkezdődött, itt az újév, mindenki arra számít, hogy az Apple még januárban, vagy februárban, esetleg márciusban, de legkésőbb áprilisban bemutatja az iPad 2-t, amiről persze nem tudunk semmit. Mi lesz benne? Változik a hardver? Kap új funkciókat? Tudja a franc.Mindenesetre most…..
935 föld alatti barlangvárosba menekítette Hitler a Harmadik Birodalom hadiiparát. Az általában 2000 lakónak helyet adó bunkervárosok többségét felrobbantották a háború végén. A csehországi 51 000 négyzetméteres B5 Richard város az erózió és a mészkő porózussága miatt tíz-húsz éven belül fog…..
Gyermekkorom játszótere fénykorában se volt egy matyóhímzés. A kényelmetlen betoncsúszdáról például egyenesen a kavicsos földre lehetett esni. Szóval nem volt éppen EU-konform. Mára azonban az a pár egykori tereptárgy is felszivodott. Ami maradt, az a betonkerítés, a puszta…..
Kezdésnek kell hozzá egy jacht. Innentől kezdve csórók ne is olvassák... (én is behunyt szemmel gépelek). (forrás) ..
Ismét egy gyönyörű holland lányt mutatunk be nektek. Jennifer Deelstra playmate 2007-ben vetkőzött a nyuszis magazinnak, minden férfiember nagy örömére. A felvételeket csak nagykorú olvasóiknak ajánljuk, de nekik szívből! A képekért a szokásos módon kattanjatok a tovább…..
GodmaNZ 2010.06.22 16:29:19
Átadtak Ausztráliában, a West MacDonnell Nemzeti Parkban egy 17 kilométer hosszú bicikliutat, aminek része egy olyan híd, amit újrahasznosított műanyagból, kifogyott nyomtatóba való tintapatronokból építettek, írja az Inhabitat. A beruházással tartották magukat a fenntartható…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
Tegnap jött egy ilyen e-mail a céges központi címemre: Tisztelt Cím Eladó 200 darab MAHASZ DJ matrica (sorszámozott, hologramos, eredeti), mellyel a másolt CD lemezek (200 darab) legalizálhatóak - egy életre. Nincs átalánydíj stb. A MAHASZ-nál jelenleg 2250 forint darabja, tehát az…..
kapcsold le a villanyt. a hócipőm van tele ezzel az egésszel. pedig ha nagyképű lennék, nagyobb környezetvédőnek tartom magam, mint sokan, akik villanyoznak ma este. persze, figyelemfelhívás, miegymás. oké. de. de nagyon nem szeretem az álságos dolgokat. és ez nagyon nagyon…..
Subba Két lány, két kanál 2010.02.15 11:19:00
Adott két kanál, és két lány. A lányok részegek, a kanalak közül az egyikben fahéj, a másikban meglepiből bors van. ..
Hát nem tudom. nekem töriórán olyanok jártak az eszemben, hogy "de jó lenne smackózni" meg hogy "bakker sose ittam még Martinit", de ez biztos azért volt, mert papok tanítottak. Sokkos bezzeg - figyelem, kedves oktatási reformerek! - szörnyű szóviccet fabrikált,…..
GodmaNZ 2010.01.21 05:28:15
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..
  Tériszony bejátszik? ...akkor terápiás célzattal irány Arizona, ahol már 2007 márciusa óta látogatható a Grand Canyon fölé beívelő üveghid, a Skywalk.   Minden para nélkül tekinthetsz le a lábad alatt tátongó cirka 1200 méteres mélységbe...és az…..
Múlt héten dobta fel egy Blikk/Bors színtű amerikai bulvárlap, hogy szegény Patrick Swayze szervezete feladta a rákkal folytatott küzdelmet, és a színész meghalt - erre persze a nagyon is élő egykori nők bálványa felháborodott, és kiadott egy képet a sajtónak, amin neje és két…..
Remélem senki nem fulladt bele a sonkába és a főtt tojásba! Jó pihenést, a lányoknak pedig sok locsolót kívánok holnapra :)! Sziasztok!  A párom néhány hete egy étteremben dolgozik, a főnöke pedig nemrég kikezdett vele. Ő megmondta, hogy van barátja és hogy hagyja őt…..