Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuri

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A támadó képviselője bízik benne, hogy a klubvezetés hamarosan meghosszabbítja pártfogoltjának három évre szóló szerződését, miután Giovinco visszatérését követően jó teljesítményt nyújtva meggyőzte Contét arról, hogy jö döntés volt leigazolása. Sebastian Giovinco…..
Kuri 2012.12.17 00:16:39
@Drughi Di Bianconeri: végig olvastam a fenti 12 hozzászólást és nem látom megint csak hogy valaki is azt állította volna, hogy nem ő a leghasznosabb csatárunk most (mondjuk ez külön szégyen a másik négy csatárunkra nézve) úgyhogy a te szavaddal élve tényleg jobb lett volna ha most nem szólsz hozzá!

Az a gáz, hogy van akinek ez elég, meg már most 10-es mezt adna neki meg ekkora és ehhez fogható ökörségek! (nem most korábbi kommentekben) Továbbra is csak annyit állítok, hogy ez nem ér se 10-20-40 milliót, se szerződéshosszabbítást, se 10-es mezt. Mert a sz@r is egy szint csak senki nem fizet érte ennyit! És igen azt is belátja mindenki, hogy a többi csatárunk még sz@rabb de ettől Gio nem lesz jobb játékos! És akkor se lesz jobb ha még jobb csatárpárja lesz, mert kapott már elég esélyt a gyerek, nem egyet, nem kettőt, nem hármat. Nem értem, hogy ettől a szezonjától is miért kéne hanyatt vágnom magam, ja mert a többi csatár még ennyit se ért el... oké!

Továbbra is PEACE! De megadom magam mert már az előbb a srácok is meggyőztek Giovinco az isten és remélem innen fog visszavonulni, meg kapja meg a 10-es mezt is! Jó szezonja van (állítólag) a törpének mert hátán viszi a csapatot!

Még annyit, hogy nem írtam "f@szságokat" tény volt minden adat amit leírtam! TÉÉÉÉNY! Az, hogy neked elég, hogy cselezget és kapuval szembe ziccerben felé lövi a labdát és csatár lévén nem a góljait számolod az legyen már a te bajod!

(és tényleg nem szólok több Giovinco-s poszthoz hozzá, részemről lezárva a dolog)
Kuri 2012.12.17 02:34:13
@Drughi Di Bianconeri: "Te meg menj és játsszál valami manager játékkal,ahol olyan Juve-t irányíthatsz ,amilyet akarsz; én inkább maradok a Conte félénél ;)"

Ez igen barátom nagyon kulturált írás, egyébként családos, dolgozó ember vagyok, de te biztos ezt is láttad a Giovincos kommentjeimből, mint ahogy azt is, hogy én csak a Messiket és az Agüerókat szeretem (egyébként a bőrszalonnát nagyon utálom) de mondom továbbra is folyamatosan mellébeszélsz és ti a Giovincot szeretők legalább annyira elvakultak vagytok mint mi akik nem annyira kedveljük őt!

De, hogy jót is mondjak Quagliarellát például képzeld én is csípem, mert a lehetőségeihez képest bőven jól használja ki azokat.
A szerda esti Cagliari elleni kupameccsen a Juventusnál kölcsönben lévő dán csatár kezdőként lépett pályára, és nagyon aktívan segítette csapatát, még ha szokás szerint helyzeteit képtelen is volt kihasználni, azonban az első félidő vége előtt sérülés miatt kénytelen…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Kuri 2012.11.27 22:12:38
@juventino92: értelek akkor

@Type-R: akkor úgy, arra emlékeztem, hogy nem akkor történt mikor már eldőlt a meccs, ezek szerint még kegyetlenebb volt az időzítés!
Kuri 2012.12.06 07:15:39
@venember83: nem, egy idényben csak egy csapatban szerepelhet a bl-ben egy játékos
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint Olaszország három nagy csapata, a Juventus, a Milan és az Inter is ajánlatot fog tenni a Manchester City rigolyás csatáráért, Mario Balotelliért. Balottelli ügynöke, Mino Raiola nemrégiben kijelentette, hogy ügyfele annyit ér, mint Mona…..
Kuri 2012.12.07 19:09:11
Kuri 2012.12.08 12:57:23
@Tony.: teljes mértékben igazad van, ráadásul emiatt van nagyon de nagyon túlértékelve, nem láttam még olyan szezonját ahol olyan nagyon ontotta volna a gólokat, azért a 6-7 gólért évente meg irreálisan magas a fizetése!

egyébként meg még utálom is!
Antonio Conte kijelölte keretét a Saktar Donyeck elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozóra. A sérült Pepe és az eltiltott Marchisio mellett Lúcio és Bendtner is is Torinóból izgulhatja majd végig a mérkőzést. A tét nagy, de ha a csapat pontot szerez, mindenképp ott van a…..
Kuri 2012.12.06 08:39:45
@consminor: ezen én is gondolkoztam szerintem az uefa koefficiensen még az uefa se tud elmenni (gyakorlatilag baromság az egész) de szerintem már meglesz a 2. kalap hiszen csoportnyertesség veretlenül az nem smafu azért. Bár mondom náluk még ezt se lehet tudni.

Egyébként az tuti hogy az elmúlt 5 év európai kupa teljesítményt veszik alapul valamint nyilván a bajnokságban nyújtott formát!
A Bianconeri mindenképpen klasszis csatárt kíván igazolni, és a vezetők szerint a Borussia Dortmund támadója tökéletesen illeszkedne a jelenleg hiányos támadó szekcióba A Juventus kész fokozni a BVB csatára, Robert Lewandowski iránti érdeklődését, és a goal.com értesülései…..
Kuri 2012.12.05 10:50:43
@juventino92: pontosabban így lesz:
2013 augusztus 31. (17:00) Marotta: "jelenleg nem fér bele ilyen szintű játékos a keretünkben, egyelőre a Juve nem tud megfizetni ilyen kaliberű játékosokat, de jövőre (2014) lejár a szerződése a lenyelnek és így ingen igazolhatóvá válik akkor visszatérünk az üzletre"

2013 augusztus 31 (22:32) "A Juventus legizolta Peter Crouch-t, mert olcsó opció volt"
Kuri 2012.12.05 11:48:05
@Type-R: de ott a fizetése is (mindkét játékosnak) jelen esetben "elvileg" nekünk már ez is gondot okoz (csak akkor tudnám, hogy akarunk így sztárt igazolni). Abban igazad van, hogy Llorrente ingyen jöhet, de a 6 millás fizu (állítólag) az a közröhej kategória, na de majd a sportigazgatók über guruja lezsírozza és úgy talán van esély mindkét csatárra.

Ui.: mondjuk 25 m-ért Lewandowskitól se fog megválni a dortmund remélem ez nem csak nekem egyértelmű.
Kuri 2012.12.05 12:09:36
@juventino92: legyen igazad, de a Kagawa-s példa az azért rossz erre, neki voltak gondjai az útlevéllel is az edzővel is (ha jól tudom) ráadásul közel se volt akkora köz kedvenc Westfallen-ben mint a lengyel most. A lőtt gólokról meg még nem is beszéltem akkor!

Egyébként a Mu pont ezt csinálta velünk a nyáron ergo ők kicsengették RVP-ért a teljes összeget nem sz*rakodtak, annak ellenére, hogy már csak 1 év volt a szerződéséből a hollandnak. (tudom, hogy RVP és Lewandowski más kategória, de elvileg pont megint a mu lehet az ellenfél)
A Chelsea újonnan kinevezett vezetőedzője, Rafael Benitez nem gondolja, hogy a Saktar Donyeck hajlana egy békés döntetlenre a Juventusszal. A Donyeck szerda este fogadja a Bianconerit a BL csoportkört utolsó fordulójában, míg a Chelsea a dán bajnokkal játszik. Az ukránoknak már tét…..
A Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta elárulta, hogy Nicklas Bendtner leigazolásának oka az volt, hogy olcsó opciót jelentett. A 24 éves játékos a nyári átigazolási időszak utolsó napján, kölcsönben érkezett az Arsenal csapatától, de nem tudta beverekedni magát a…..
Kuri 2012.11.27 15:05:47
@babo0410: ezért is írtam hogy (talán) tehetségek, de nem hiszem, hogy rosszabbul jártunk volna a két fiatallal mint egy olyan játékossal aki amikor még toppon volt az arsenal-ban, se volt egy nagy ejtés... (és az se most volt)! Wenger nem nevezte sehol, semmilyen fronton a dánt. Ergo ha Barmotta nem ad neki kenyeret a csóka a lelátóról nézi végig a teljes 2012-13-as szezont. Azt ne mondjátok, hogy ennél nem lett volna bármi más jobb opció.

@hellan: ez igaz amit leírtál de továbbra se a top csatár elmaradásáról megy most a vita, hanem arról hogy miután felfogtuk, hogy nincs rá esély, utána se volt képes még egy középszerű csatárt se igazolni, amikor pedig az utolsó két napon már csak ilyen nevekről ment a találgatás (erre jó pl Berbatov), vagy az összes utolsó 2 napon felmerült középszer.
Kuri 2012.11.27 15:28:07
@hellan: legyen úgy :)

@Barolo: igen, igen pont erről van szó, hogy a Cavani, Dzeko, Van Persie (akik nyilván top értelembe vett csatárok) attól fényévre esik vissza Bendtner és nem igaz, hogy a két véglet között nincs, nem volt más elérhető csatár! Hogy miért nem egy ilyet igazolt Marotta annak szerintem két oka van:
-azok is elküldték, és
-az utolsó két napban gondolkozott vészmegoldásokon.
A két felsorolt tényezőből mármint, hogy nincs pénz és a vezetőség képtelen igazolni ilyen kaliberű játékosokat szerintem mindkettő fennáll sajnos. Nem várok jövő nyáron se senkit Marotta részéről majd szeptemberben megint jön a maszlag (továbbra se engedhetjük meg, nincs pénz)

És akkor még arról nem is beszéltem, ha már nincs pénz szűkös a forrás, akkor miért egy 3. jobbszélsőt igazolunk (Isla) a már meglévő kettő (Cacares, Lichtsteiner) mellé.
Antonio Conte kijelölte keretét a milánói kalandra. Giorgio Chiellini sajnos nem tarthat a csapattal, miután a Chelsea ellen izomhúzódást szenvedett, Bonucci viszont felépült gyomorbetegségéből. Íme a Juventus 24 fős kerete:Kapusok: Buffon, Storari, Rubinho Védők: Lúcio,…..
A Juventus általános igazgatója beismerte, hogy a csapat Bajnokok Ligájában való szereplés nagyban fogja befolyásolni a Bianconeri aktivitását az átigazolási piacon. "A Bajnokok Ligája anyagi szempontokból is jelentős, ezért fontos, hogy folyamatos fejlődést tudjunk felmutatni.…..
Kuri 2012.11.23 12:55:42
Én már ott tartok, hogy Llorrent-ére rábólintanék főleg ingyen nyáron de amilyen fizukról itt repkedtek a hírek, hogy 6-7 millió évente hát az több mint röhej, egyrészt mi leszünk már akkor alkupozícióban hiszen nem lesz csapata a spanyolnak, ráadásul így könnyen a nyakunkon maradhat majd ő is ha isten ne adja ő se termeli majd a gólokat (több mint valószínű), mint Toni, Iaquinta, Amauri stb stb...

Drogba még most is többet termelne mint a jelenlegi 5 csatárunk együtt véve, ebben biztos vagyok de abban is, hogy nem lesz a Juve játékosa.

Lichtsteiner-t hülyeség lenne eladni, volt pár gyengébb meccse de jót nevetek amikor Isla-t vagy akár még Cacares-t is jobb képességűnek tartják mint a svájcit (még akkor is ha jól játszik a másik kettő is) a jobb oldalon jelenleg azért nincsenek gondjaink, mert van egy jó Lichtsteinerünk és ha ő gyengébben játszik (van ilyen mindenkinél) akkor van két jó csere játékosunk arra a posztra, hülyék lennénk meggyengíteni magunkat ott. A Chelsea ellen bizonyított, hogy ő a legjobb emberünk azon a poszton, a másik kettő formája nagyon ingadozó!

A többi felmerült nevet meg letudnám annyival, hogy nem értem, hogy szélső embereket miért hoznak fel velünk kapcsolatban, van annyi mint a kazal, illetve a maradék töltelék is a vicc kategóriája, illetve Kolarov nem de nála a pénz számít, ezt jól mutatta már mikor odaigazolt a Citybe a Lazióból, mivel már akkor jöhetett volna hozzánk, nem jött akkor se mint ahogy most se fog, inkább padozik nagy zsugáért, de ezt az egyéni joga eldönteni!
Juventus FC blog A hét kérdése 2012.11.22 19:49:42
A Juventus csapata nagyszerű játékkal legyőzte a Chelsea-t, ezzel látótávolságon belül került a 16 közé jutás. Ehhez azonban az kell, hogy a csapat pontot szerezzen a Saktar ellen idegenben, vagy a Chelsea ne győzzön otthon a Nordsjaelland ellen. Utóbbi nem igazán életszerű, így…..
Az olasz CalcioMercato különböző forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Juventus felerősítette érdeklődését a Liverpool csatáráért, Luiz Suárezért. A torinói egyesületnek valóban szükséges van egy hatékony csatárra és az urugayi játékost már nem először hozzák…..
Kuri 2012.11.15 00:55:32
@venember83: jogos, amúgy ezért írtam, hogy szerencsére úgyis Marotta képességein kívül esik Suárez, ettől függetlenül alanyi jogon utálni fogom ezentúl is!

Egyébként ez van Lucióval is, mint púp a hátamra, annyira kellett ő nekünk, utálom hiszen tudjuk honnan jött és az, hogy, hogy játszik, ezt csak tetézi! Én már csak ilyen régi motoros maradok!
Az olasz bajnok, Juventus csapata januárban körülbelül 6 millió euróért cserébe megszerezheti az Athletic Bilbao csatárát, Fernando Llorentét. A Gazzetta dello Sport mai száma szerint, amelyre egyébként Beppe Marotta is utalt, a Bianconerinek szüksége van egy új csatárra a…..
Kuri 2012.11.05 17:56:01
@m.martin91: amit leírtál a második bekezdésedben az Marottának egy közel 10 éves munka lenne összehozni.

Az az ember akkora balf*sz, hogy még Iaquinta is itt van a nyakunkon nem hogy egy mercato-n belül eladjon egy Quagliarella-t meg egy Matri-t, és akkor még az igazolásról nem is beszéltem.

Amúgy mocskosul unom már ezt a témát (Llorrent-ét is) meg úgy az egész csatárkérdést, hogy már lassan 3 nyár óta ezt zengi mindenki, hogy ki kéne, mennyiért, és közbe meg nem lesz senki. Tavaly UGYANITT tartottunk akkor is kellett már csatár és hozott ez a kobra egy Boriello-t aki lőtt azt hiszem 2 gólt. Idén ugyanez van, miért kéne optimistábbnak lennünk? Semmi nem utal rá. Úgyhogy hagyjuk már ezt a bajnok csapatot rakott össze szöveget, az Conte-nak köszönhető leginkább, és úgy mondanám hogy annak ellenére hozta össze a mester a scudettot, hogy Marotta így folyton alávág. Meg erről a biztos konzultálnak dologról is álljon már le itt sok ember, miközben ott a sok ellen példa, hogy nagyon nem azt csinálja Marotta amit Conte kér (lásd: Elia, Bendtner stb stb) Vicc
Tegnap került megrendezésre Koppenhágában a Nordsjælland-Juventus mérkőzés, amelynek keretében a BL-újonc fogadta a közel 50 meccs óta veretlen olasz bajnokot. A Bianconerinek a Chelsea elleni bravúros pontmentés és a Shaktar elleni -a papírforma alapján- pontvesztés után hozni…..
A Juventus csapatának védője, Martin Cáceres bízik benne, hogy csapata megszerzi mindhárom pontot a Bajnokok Ligája E csoportjában a dán bajnok FC Nordsjælland együttese ellen. A torinói óriások eddigi két BL meccsüket a Chelsea és Shakhtar Donetsk ellen vívta és ennek…..
Kuri 2012.10.22 22:50:06
@Trieszt120506: én is valahogy így érzem, szerintem az első gólig különösen meg fogunk szenvedni, talán addig görcsösek lesznek a srácok de a kérdés, hogy mikor préseljük be az elsőt, egész egyszerűen azért nem kombinálom túl a dolgot, mert mondom sokadszor nincs mese, ha a következő két meccsen nem hat pontot szerzünk nincs keresni valónk a továbbiakban a bl-ben (idén) még ha nyílván szeretnénk is! De meglesz az szerintem, tippem: egy 2 gólos sikerünk lesz idegenben, idehaza talán 3-mal verjük őket. Forza Juve
A tegnap 18:00-tól lejátszott Juventus-Napoli rangadó minden Zebraszurkoló számára vidámsággal ért véget: a torinói csapat 2-0-ra legyőzte idei bajnoki riválisát.A két csapat remekül kezdte a 2012-13-as szezont, mindkét együttest Scudetto-esélyesnek kiáltották ki az első pár…..
Kuri 2012.10.21 15:50:47
@hellan: az a baj, hogy már kb vagy két nyár óta ez az egy feladata lenne Beppe-nek...