Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Honda RC 51

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pinkfuga Tatiana Taylor 2024.01.26 00:00:00
15 kép | 15 pics..
Honda RC 51 2018.09.05 23:21:44
@ordasbacsi: Egyszerűen gyönyörű. Az arca is csodaszép.
Életem álma vált valóra, hogy valamivel több mint két hetet tölthettem az Államokban. Teljesen más perspektívát adott a világra ez az időszak. Így összefoglaltam nektek 5+1 pontban klisék nélkül, hogy mik azok a legfontosabb pontok, amiket kint megtanultam...
A taxizás meglehetősen sokszor kellemetlen lehet. A kínos csend megkoronázva pár, igen erőltetett, vagy éppen nem kívánt beszélgetéssel. És ez semmi, ahhoz képest a sokkhoz, amit egy, a West Virginia egyetem diákja élt át, miközben egy görbe este után hazataxizott, 563 km-t. “Woke up next to an…..
Honda RC 51 2018.05.20 16:15:25
@Cycmen: Talán nem pontosan a fele távnál ébredt fel? Lehet útközben. 6 óra az kb 6x50 mérföld átlag. 300 mérföld. Kb 480 km.
Honda RC 51 2018.05.20 16:31:38
@bbarni98: pontosan ezt akartam én is mondani. Talán lehet átlagnak venni 50mph vagy annyi sem. Talán 40mph.
Honda RC 51 2018.05.20 17:07:56
@ételizésítő: Szerintem így jobb. Én is a vesszőt szoktam meg tizedes vesszőként de szerintem a pont jobb. Ahogy a mondat is ponttal van elválasztva. Amikor magyar cikket olvasok és úgy van irva 5,6 van úgy hogy hirtelen azt gondolom hogy 5 és 6 de ettől persze ha fordítunk akkor fordítsunk teljes szöveget.
Kicsit eltérek a tőlem már megszokott mozgás-életmód-párkapcsolat témáktól és most egy számomra is új világba szeretnék egy rövid betekintést adni. Nem célom senkit meggyőzni, a benzines autók ellen kampányolni, vagy technikai információkat nyújtani, csupán egy-két tapasztalatot szeretnék…..
Az 1970-es évek közepén a Harley-Davidson egy rövid időre, de szemezett a V4-es motorelrendezéssel, ám a V4 Nova néven futtatott projekt összesen harminc blokkot és tizenkét működő motorkerékpárt tudott felmutatni. Végül ejtették az egészet, ráadásul annyira sötét korszak…..
Honda RC 51 2015.05.07 04:43:54
@H31N3K3N: Mert addig csak a primery chaincase meg a transmission es a motorolaj folyik. Pedig a blokk meglepoen nem HD kinezetu. Gondolok itt a kidolgozasra.
El se hiszem, de már a 67 ezredik kilométerén van túl csúnya kis Honda Spacy-m. Az a motorom aminél jobban semmilyen járművemet nem becsültem még a világon. Ebből a 67 ezerből hatezret együtt töltöttünk, lényegében csuklás nélkül. Ami még jobb, eddig érezhetően nem került…..
Honda RC 51 2013.08.10 22:49:42
@Isgyu: Ezek a vario gorgok egy zart hazban vannak. O gyuruvel lezarva. A szervizkonyvben megadott mennyisegu es minosegu zsirt kell tenni. Ami nem zart rendszer oda tilos barmilyen kenoanyagot alaklmazni.
Azon túl, hogy szörnyen csúnya a hosszított lengővilla és a traktorgumi, nem nagyon tudtunk mit felhozni a bugyuta amerikai divat ellen. Az országban, ahol a kanyarokat csak bizonyos régiókban, kísérleti jelleggel tartják, kialakult egy divatirányzat, ami az egyenes sprinteléseknek…..
Honda RC 51 2013.04.18 23:01:47
@Fox888: fekák? En nem lattam egyet sem. Egyebkent meg nemelyik igencsak korbe motorozna teged.
Kiszivárgott a frászt, ha nagyon akarnák a cégek, akkor senki nem láthatná reklámfilmjeiket a meccs előtt, pláne nem HD-ben a YouTube-on, de ők pont azt akarják, hogy minél többen lássák a portékát így "kiszivárogtatnak" és úgy tesznek, mint aki nem is tud róla, hogy a…..
Honda RC 51 2013.02.03 23:42:35
@dm996: az a baj hogy ezt nem erted. Jamaikai felesegemmel megneztuk vagy tizszer es vegig rohogtunk. A poenokat itt az usaban ertik a legtobben. Es egyaltalan nem rasszista. Vicces inkabb bar a jamaikai akcentust hasznalja poennak. De szerintem nagyon ott van. De hogy mennyire adja el az autot? Az mas kerdes.
Honda RC 51 2013.02.03 23:45:35
@Ficken, spritzen, randalieren!: szerintem nezd meg a meccset mar csak azert is es vegyel magadhoz egy szabalyzatot. Onnan kezdve szeretni fogod. Igerem.
2012 augusztusában a Samsung bemutatta a Galaxy Note sorozat második telefonját, a Note II-őt. Maga a Note II önmagában is érdekes eszköz, tele olyan tulajdonságokkal, amik teljesen egyedi felhasználási élményt adnak, de most mégsem ezeket boncolgatjuk, hanem egy rendhagyó…..
Egy hozzáértést nem igénylő alkatrész is tud vicces perceket okozni, főleg, ha kissé szórakozott vagy, mint én. Megvan az XJR, hurrá! Ilyenkor kezdődik az, ami minden használt járműnél jön: a szívás. Kicsi vagy nagy, egyre megy, de valami bibi mindig lesz. Az alap, hogy vár rám…..
Robogó Robogós, akit felrúgnál 2012.01.06 12:57:00
Nem járok BKV-val (nálam az a világvége és az öngyilkosság után jön), de állítólag vannak irritáló köcsögök, akik a zenés mobiljukat üvöltetik, ám egyáltalán nem zavarja őket az a tény, hogy ezt más is hallja. Uram bocsá' másokat esetleg zavar. Naivan azt…..
Miért van az, hogy a filmesek közt alig akad, aki el tudja dönteni, milyen motoros jelenethez, milyen előre felvett hang illik, és mi az amit tilos alákeverni. Azt még megértjük, ha nem motorgyár a produkció főszponzora, nem érdemes bemikrofonozott motorokkal felvenni az üldözési…..
Honda RC 51 2011.11.03 00:24:22
Nem tudok mit hozzátenni a jawás hülyeségéhez. Persze, egyszer mindenkinek ki kell próbálni az ugratást, de könyörgöm, ha már az ember nekifut, minek veszi el a gázt, azért, hogy fejre álljon? Szegény ördög feltehetőleg magát és 350-esét is jól gajra törte – sok…..
  Ön mit tenne ha motorozás közben, a saját sávjában akarnák halálra gázolni egy három tonnás amerikai pick-uppal? A videón magát filmező motoros és utasa valószínűleg mit sem sejtve suhant az országúton, mielőtt váratlanul felbukkant a gyilkos autós. Hogy végül nem…..
Megérkeztem Magyaregregyre Nem voltak fanfárok. A fúvósok valahol máshol játszottak, a pomponos lányok sem nálunk rázták a roppanós tini pomponjukat. Hírverés nélkül beindult a Yamaha XS400 12E, a hónapok óta agyonhallgatott barkácsmotor. Szakál még áprilisban levette róla…..
Honda RC 51 2011.08.10 18:03:02
@lord75:
Amcsiban is megcsinaljuk neha ha a szukseg ravisz. Bar en eredeti membran anyagot hasznalok azaz van egy-ket bontott ujszeru tolattyum amiket szetvagok. Ugy sokkal tovabb birja. Itt se veszi meg mindenki a jo draga alkatreszt.
Egy nagyon érdekes tesztet szeretnék megmutatni nektek, amit kivételesen nem újságírók, hanem két profi motorversenyző hozott tető alá: Roland Resch és Martin Bauer. Arra keresték a választ, hogy a teljesen gyári motorokhoz képest hány másodpercet lehet lefaragni, ha a piacon…..
A legutóbbi posztban olvashattatok arról, mit is kell tudni a Captain Sim nevű orosz-ukrán-kanadai cégről, most pedig vizsgáljuk meg, milyen is - talán még ezzel a megelőlegezett megjegyzéssel is tovább olvastok - egyik legjobb termékük: az FSX-re készített 707 Captain. Egy kis…..
Honda RC 51 2011.07.11 09:26:36
@Fékszárny Blog:
Sokszor a nyelvtankonyvek sem helyesek. Itt elek Floridaban amerikai feleseggel. Megkerdeztem a biztonsag kedveert hogy hogy is van ez. Az "oh"-t nem ismeri. Sajnos sokszor hasznaljak az o hangot lustasagbol a zero helyett de gondolom repulesben nem.
Hiába az a legendás szép zöld gyep, hiába a híres epres-tejszínes nyalánkság, hiába a lelátón ülő megannyi híresség és előkelőség, a wimbledoni tenisztorna is a nőkről szól. Miután Sarapovát már kiveséztük, a szombati női döntő előtt végignéztük, mi történt az…..
Honda RC 51 2011.07.03 01:26:03
Nos ez nem egy vidám poszt... leginkább azért, mert megint elterjedt egy vírusos alkalmazás a Facebook-on ami azt ígéri, hogy megmutatja, hogy kik nézik és hányszor a képeinket. Nos ez KAMU nem is kicsi... sőt már inkább böszmeség. Nos az alkalmazás nem csinál mást, mint az…..
Honda RC 51 2011.04.12 04:58:47
Ez is Schwalbe, csak nem látszik -Ez egy Schwalbe?! -Ez egy Schwalbe. Szinte sértetten kérdeztem Pistikét, mint az egyszeri szegény ember, akinek felhúzzák a telkére a Taj Mahalt, de ő csak a viskóját keresi. Nem mondanám, hogy az előző látogatásomkor talált állapot bármilyen…..
A turizmus világának legjobb munkája kétségkívül  2009-ben az Ausztrál Turisztikai Hivatal által meghirdetett "A világ legjobb állása" pozíció volt . A valóban idilli, munkának nem igazán nevezhető ajánlat keretében a nyertes egy fél évet töltött el a Nagy…..
Subba Falusi Star Wars 2011.02.25 12:38:00
Epic. ..
Éljen a magyar-szovjet barátság!Sötétedés után értem Kerepesre, és ahogy bebotorkáltam a műhelybe, egyből nagyon kellemes kép fogadott: az a sziluett, amit alapban elképzeltem. Elöl egy Honda CBR 600 F 16 collos kereke, valamikor a 90-es évek második feléből. Rajta egy…..
Mi a módja annak, hogy kiderítsük, hogy valaki mondjuk egy afrikai országban már korábban házasságot kötött? Van-e különbség egyes országok jogában az elvált és az egyedülálló státusza között?Szia Zugügyvéd! Többször olvastam blogodon egyedi eseteket külföldi…..
Aki olvas Sebesség oltárát, talán látta azt a leírást, amelyikben elmentünk Olaszországba a 27 éves Yamahával, aztán jól megszívtuk. Röviden: a motor előtte volt közel három hetet szervizben, hogy alaposan fel legyen készítve az útra, aztán mégis az utolsó percre maradt egy…..
Honda RC 51 2010.10.17 15:29:32
@Csikós Zsolt:

Ja ugy latom az uszo tengelyt valaki forditva tette vissza. Gondolom te mar jol raktad vissza es legkozelebb nem kell szetszerelni a karbikat egymastol ? Vagy igen?
Honda RC 51 2010.10.17 15:33:34
@Csikós Zsolt:

A tuszelepet beneztem. Bocs. A polirozassal a feszek felulete jobban zar majd a fem tuszeleppel. Persze ebben az esetben ha a fem tuszelep mar serult vagy latsz rajta beverodest, javasolt a csere en csak azert emlitettem a polirozast hogy segit ha "most" kell a gep.