Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabó.ákos

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizennégy éves korától fogva vett részt az internet mai kinézetét meghatározó projektekben, közösségek építésében. Részt vett az RSS és a Reddit kialakításában, valamint a világhálót rendszabályozni szándékozó SOPA és a PIPA elleni küzdelemben. A szabad internetért…..
A legkisebb közösségekben és az egész világot érintő felvetéseknél is segítene az egyszerű netpolgároknak a hangjukat hallatni a CivilZone alkalmazással a magyar alapítású Association for Societal Participation (ASP, Társadalmi Részvételért Nemzetközi Civil Szervezet). De mi…..
Európa országainak többségében szélsőjobboldali pártok gyűjtik be a válság protestszavazatait – nem úgy Németországban, ahol ez az ideológia tabunak számít (leszámítva a neonáci NPD-t és társait). A németek mostanság kalózokat szavaznak be sorban a tartományi…..
Mandiner blog Akiket nem keresünk 2012.07.20 07:01:00
  Az egész országot sokkolta a Bándy Kata ellen elkövetett aljas bűncselekmény: nem meglepő az a médianyilvánosság, amit az ügy kapott. Utólag. Az utóbbi napokban először a nyomozás, majd az elkövető személyét, származását taglaló hírek dominálták a médiát. A bűneset…..