Regisztráció Blogot indítok
Adatok
callsaul

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elfogtunk egy levelet, amihez egy pfd is járt, benne a Nemzeti védjegybejelentés adatbázisának "tv2 média csoport" kifejezésre és a 2016.04.25 - 2016.05.03 időszakra vonatkozó lekérésekkel, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a tavaly télen már kábelportfólióbővülést ígérő TV2 úgy tűnik, elég fura…..
callsaul 2016.05.09 20:26:27
Ha valaki esetleg lemaradt volna róla a hétvégén: Azurák Csaba véletlenül adásba került pihengetése egy idei nemzetközi híradós bakiparádéba is bekerült. 11:38-nál lehet rajta ismét nevetni!..
comment:com A nap képe 2015.11.04 12:59:17
Csobot Adél múlt vasárnapi előadását így reagálta le a zsűri három férfitagja. ..
callsaul 2015.11.09 22:13:50
A december 4-i különkiadásban Murray mellett  George Clooney, Paul Shaffer, Amy Poehler, Julie White, Dimitri Dimitrov, Michael Cera, Chris Rock, David Johansen, Maya Rudolph, Jason Schwartzman, Jenny Lewis, Phoenix’s Thomas Croquet, Christian Mazzalai, Laurent Mazzalai, Frederic Moulin,…..
callsaul 2015.10.15 18:55:05
Október 7-én debütál az Arrow 4. évada, amiben a képregénygeekek kedvenc nagyvárosi Robin Hoodja megint kilő pár nyilat a rosszfiúkra. Tessék, itt az előzetes is hozzá: ..
Ez itt fent a Gyertek át szombat este! plakátja, azé a vetélkedőé, amit az RTL az NBC-től vett meg, mert elég nagy siker volt, hiszen vannak benne celebek meg civilek is, lehet nyerni benne és vicces is. Hogy aztán a magyar verzió jó lesz-e, azt majd meglátjuk.   ..
callsaul 2015.08.29 20:10:14
Mivel Chad Hodge a jövőben nem akar a franchise-zal foglalkozni, ha a Fox tényleg akar egy újabb évadot az eredetileg csak egy évadosra tervezett, limitált epizódszámú, azaz minisorozatból, ahhoz új showrunnert…..
Kihallgatáson lenni nem túl jó dolog. Még akkor se, ha csak a gép előtt ülve tesszük, lámpa és vallatótiszt nélkül. Az Indefinite háttérsztorija szerint egy esemény után vagyunk, és villámgyorsan szegeznek hozzánk kérdéseket. Ezekre egyrészt végig jól kell válaszolni (egy…..
callsaul 2015.07.22 07:56:42
A hatodik könyv még sehol, az ötödik évad meg még csak alig pár hete pörgött le, a hatodik évad forgatási helyszíneiből egyesek már komoly történeti szálakra vélnek következtetni, legalábbis a Daily Dotnál biztosan. Előre szólunk, hogy SZUPER SPOILERES részek következnek,…..
callsaul 2015.07.16 12:04:28
@callsaul: Arra mondjuk lehet még fogadni, hogy Tyriont és/vagy Khaleesit a 74. vagy a 78 oldalon nyírják ki.
A TV2 őszi műsorstruktúrájának egyik eleme lesz A Kocka (Cube) című gameshow, amiben a játékosokat egy bazinagy kockába zárják be, és ott kell egyszerűnek tűnő, de annál több koncentrációt és ügyességet igénylő feladatokat végrehajtaniuk. A kocka minden oldalról…..
Na jó, sejthetitek, hogy mégis van, bár a There Is No Game igyekszik ennek az ellenkezőjéről meggyőzni minket, minden erejével. Jópofa logikai játék kerekedik ki végül belőle, amihez elengedhetetlen némi angoltudás, de legalábbis egy szótár mindenképp javallott...
Sokatok tetszését kivívta a Mu Complex, pedig csupán abból áll, hogy parancsokat gépelünk be és megpróbálunk betörni egy számítógépes rendszerbe. Most pedig itt a második rész, ami kiköpött mása az elsőnek. A végigjátszásához és megértéséhez ajánlott az első résszel…..
Lenyűgözte a zsűrit a Freelusion tánccsapat előadása az America's Got Talentben, így továbbjutottak a tehetségkutató következő körébe. A Freelusion már tapasztalt induló, hiszen a brit változatban és egy francia műsorban is szerepeltek, de most az amerikai zsűri érezte úgy,…..
callsaul 2015.06.12 11:02:37
@otgorbebogre: "(akihez a végén csatlakozik egy másik)" Miért retardált diszlexiások probálnak olvasni?
A Red Nose Day elnevezésű gyereksegélyező rendezvény egyik legnagyobb dobása volt a Coldplay Trónok harca-musicalje, amiből eddig csak párperces videók szivárogtak ki, de most 12 percen át röhöghetünk azon, hogyan énekelnek az HBO legnépszerűbb szériájának legnépszerűbb…..
callsaul 2015.05.23 07:23:52
callsaul 2015.05.25 20:39:40
@Lion K: Nézd a Barátok K-t.
Sorozatban mutatja be május 16-tól a Discovery Channel a világ egyik legnagyobb légikikötőjét, a frankfurti repteret (FRA). A hat részes műsorban a nézők teljesen új perspektívából ismerhetik meg a németországi megareptér történetét: az emberek és gépek munkája mellett a hely…..
A Shape Fold Animals nem lehet ismeretlen a blogot rendszeresen látogatók között. Ezúttal állatformákat kell kihozni az egymáshoz szögelt fadarabok ügyes forgatásával, 60 szinten keresztül. Jópofa agytorna így a hét közepére...
callsaul 2015.04.29 12:02:41
  Az Overwatch-ot szerencsére nem kell túlragozni. Egyszerű támadj, és hadvezérkedj jól. A legtöbb hasonló stílusú játék azért veszti el erejét, mert többet akar adni, mint ami. Ha munka helyett kicsit legyőznétek a világot, akkor mindenképpen kattintsatok a linkre, mert egy…..
callsaul 2015.04.10 13:05:19
@Holding: Ez szimplán szar, nem egy Warcraft vagy akármilyen tps.
Nem? Akkor nézze meg a fenti videót, és sajnálja velünk együtt Manuela Arbelaezt, a The Price is Right című vetélkedőműsorban hatodik éve dolgozó nőt. Ez az a vetélkedő, amiben ha eltalálja az ember az árát valaminek, akkor viheti haza. Itt éppen a játékos az első tippel 19…..
callsaul 2015.04.10 05:34:27
Ritkán posztolunk trailereket, mert ez nem hírblog, de a Deus Ex: Mankind Divided előzetesének itt a helye. Nekem a hideg futkosott a hátamon, és nagy kedvem lett végigtolni az előző Deus Exeket. A játék valószínűleg csak jövőre lesz kész, és két évvel a Human Revolution után…..
  A Transmorpher 3 előző részét már két éve ajánlottuk, de itt az idő egy kis frissítésre. A játékmenet nem változott sokat, különböző ragacsokkal és szörnyekkel kell elérnünk a pálya végét úgy, hogy közben szabadon váltogathatjuk megszerzett karaktereket. Zöld,…..
És milyen jó nekünk! ..
callsaul 2015.03.25 14:03:33
    A mai találat messze a legjobb játék az utóbbi pár hétben. Szépek a rajzok, ügyes a játékmenet, és nyomokban még kreativitás is előfordul benne. A Shape Shifter 2 tulajdonképpen egy platformjáték, melyben nem meglepő módon a főattrakció az alakváltás. Konkrétabban…..
Az első posztomban rögtön egy régi klasszikust hozok nektek. A lassan már megszámlálhatatlan részből álló Ricochet Kills játéksorozat harmadik része, az egyik legszórakoztatóbb vért nem mellőző classic shooting game. Az élményt talán a pisztolycsőből érkező lövedék…..
callsaul 2015.02.20 12:49:01
@vince05: Hmm, a tipp jo volt, köszi. Az addicten kikapcsoltam az adblockot, es valoban megy.