Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skizo!

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
skizo! 2014.08.18 15:25:16
@skizo!: ès itt pedig nem Purgànak akartam beszòlni :D
Mert teljes mèrtèkben megèrtem!
skizo! 2014.08.21 17:16:47
@homerkaro: pacsi homer ès once a gunner always a gunner :D
skizo! 2014.08.24 12:41:50
@homerkaro: igen, de màr oda is elèg ritkàn.
Na jó, Trejo miatt még meg is nézném. Főleg, ha olyan nagy must see baromság lesz, mint amilyennek hangzik. ..
skizo! 2013.11.28 11:40:23
@Okkun DeathAngel: 18 felett vannak.
Valòszìnuleg pont a korod miatt nem tartod oket olyan durvànak. Majd ahogy felnosz, tapasztalsz, àtèlsz dolgokat ràjossz te is, hogy ezek bizony nagyon durva dolgok!
A rendezőre panasz nem lehet. Amerikában hasított. Az előzetesén még én is befoscsiztam. Megtörtént eset alapján. Szellemek. IMDb-n 7.7 pont. Mondhatni minden jel arra engedett következtetni, hogy ez a film NEM lehet szar. És háááát... Démonok között - The Conjuring…..
skizo! 2013.09.21 21:17:54
James Wan nemrég elmondta, hogy nem akar több horrorfilmet készíteni, más műfajban is ki akarja magát próbálni. A rendező idén duplamegasikert ért el, júliusban a The Conjuringra tódultak a nézők, pénteken megérkezett az Insidious Chapter 2 is. Péntek 13-ra tenni a bemutatót…..
Az eddig talán legszerethetőbb kis poszter a kedvenc sorozatunk harmadik évadáról. Már csak alig több, mint egy hónap... Én már számolom vissza a perceket :) ..
Avagy egyszer pótlok egy régi hiányosságot és írok egy olyanról, amiről hetek óta rágjátok a fülemet:) Mert ugyan a trilógia másik két részéről már írtam a humoros zombis posztomban, de úgy érzem, hogy az első ebbe a körbe nem férne bele. Ki is fejtem, hogy miért. Gonosz…..
skizo! 2013.08.04 01:17:29
UPDATE: A drága jó blog.hu még mindig nem oldotta meg azt a bugot, aminek köszönhetően egyes posztokhoz nem lehet kommentelni. Ezért most kirakom még egyszer. Ha ehhez se lehet, írjatok e-mailt! Magam is meglepődtem, amikor a meghirdetett könyvkritikusi posztunkra négyen…..
skizo! 2013.06.26 18:53:40
Fontos! Mielőtt belevetnétek magatok a listába és őrült módjára végig görgetnétek, hadd osszak meg Veletek néhány gondolatot. A 2012-es év igen termékeny volt horror terén. Idehaza jóval több ért el a mozikba, mint 2011-ben. Csak sajnos nem feltétlenül a legjobbak... Ráadásul…..
Holnap lelepleződik a Nagy Mű, ám még előtte bemutatom Nektek ezt a helyes kis koreai darabot még 2012-ból. Melynek az előzetese alaposan rászedett, és egy ostoba járványos found footage őrület helyett egy nagyon is élvezhető, hagyományos filmet kaptam. (Az amerikaiak persze…..
Azt meséltem már, hogy megkaptam a céges autót? Egy skoda octavia, fasza fehér, meg egy benzinkártya hozzá, havi kétezer kilométerig. Este hazavittem a Medencéshez. Forgattam a kulcsát az ujjamon, a másik kezemben meg a kártyát. Megkérdeztem tőle, hogy bébi meghívhatlak egy egész…..
skizo! 2012.12.27 14:42:53
@scal: @NH3CL: ahhoz kèpest, hogy mennyit szidjàtok ti vagytok a leglkesebb olvasòk, ès legaktìvabb kommentelok. Gratulàlok! :)
skizo! 2012.12.27 14:43:33
@skizo!: *lelkesebb
Ezt nem én kérdezem, hanem olvasónk, át is adom a szót: Szeretnénk egy újszerű filmet forgatni. Ehhez van is egy kész tervem. Még töröm a fejem, hogy horror vígjáték vagy sima horror legyen. A lényeg, hogy alapvetően szeretnék arra törekedni, hogy ha már dolgozunk vele, akkor…..
skizo! 2012.12.22 16:03:03
Egy főiskolás lány kuloulrofóbiában (félelem a bohócoktól) szenved egy gyerekkori trauma miatt. A barátai viszont segíteni szeretnének rajta, így elviszik egy karneválba, ahol rengeteg bohóc van. Csak hogy ezek a bohócoktól jogos a félelem, ugyanis pszichopata gyilkosok... Hogy…..
Gőzerővel darálom az idei termést, amibe óhatatlanul is becsúszik 1-2 silányabb darab. Jelen felsorolásból akadnak nézhetőbbek is, de az már biztos, hogy egyik se lesz benne az év végi TOP 10-ben. Meglátjátok, hogy miért. 1. Vérfarkas: A szörny köztünk van - Werewolf: The…..
skizo! 2012.11.13 07:28:13
@lecsapok: èn inkàbb ùgy mondanàm, hogy màr nem olyan csalàdias a lègkor...
Horror-Mirror Ditch poszter 2012.10.22 13:33:00
Hat középiskolás elhatározza, hogy ott hagyja a sulit. Aztán jön egy őrült és lemészárolja őket. Állítólag nagy véres lesz. Meglátjuk. ..
skizo! 2012.10.22 14:54:01
@bencevarga: ha nem olvasom a kommented, nekem mèg mindig bitch lenne :D
Ugyan csak tegnap írtam róla, de minek várni? Ja és már ott is megemlítettem, hogy azért érdemes DVD-n is bezsákolni! ..
skizo! 2012.09.06 21:46:21
@purga: jaja, ùjra olvastam nem olyan règ a hamarosan vàrhatò filmekrol szòlò posztokat akkor jutott eszembe, hogy a 2. tariler valami ìrtò szar lett, de ez nagyon nagy :)
Ahogy az lenni szokott a vágószobában maradt jelenetek közül néhányat csokorba szednek, s elérhetővé teszik a megjelenő filmek extrái között. Nincs ez másképpen a Bosszúállók esetében se. Az alábbi videó Amerika kapitány civilként tett barangolására fókuszál. ..
Sokan elfelejtik, vagy csak el akarják felejteni Romero Holtak naplóját, pedig (tudtommal) ez volt az első élőhalottakat felvonultató alkotás, ami ál-dokumentarista módon lett filmezve, vagyis az operatőr maga is színész és aktív részese az eseményeknek. Ennek következtében…..
skizo! 2012.08.27 23:55:26
@Celtic: ìgy visszaolvasva mintha kicsit kemènyen bàntam volna a kettovel. Talàn a sokk hatàs miatt, tùl hirtelen jott a vàltàs a vallàsra. Ettol fuggetlenul lepontoztam, egy 6-7-t megèr ìgy utòlag visszagondolva, de lehet ez is csak azèrt, mert ùjonnan nagyon rossz filmek jottek ki! Amit te is emlìtettèl ès èn is, hogy itt-ott zavaros volt, ha az ember elgondolkozott rajta, de ezt èn a annaka szàmlàjàra ìrnàm, hogy kèt rendezo volt! Ettol fuggetlenul egy szòrakoztatò film volt, csak az elso rèsz nagyon magasra rakta a mèrcèt (foleg ha nem hagy szunetet az ember a kèt rèsz kozott :) )
Ez már vicc. Most komolyan, mi újat lehet egy olyan történetben felmutatni, amiben három fiatal kirándulni indul egy legendákkal övezett erdőben, majd jól megszívják? A "From the makers of Monsters"-ért meg kijárna egy büdös pofon, mert se az írónak, se a rendezőnek, se az…..
Rögös út vezetett ahhoz, hogy ez a film mozikba kerüljön, ami gyakran jelenti, hogy nem bíznak a produkcióban és utólag próbálják menteni a menthetőt, majd becsempészik a mozikba egy olyan időpontban, amikor remélik, senki nem veszi észre. A Cabin in the Woods-al kicsit más a…..
skizo! 2012.08.21 14:07:27
@Shyllard: ja màr sose làtunk selloket :D
A pénteki coloradoi mozis lövöldözés után a Warner úgy döntött, hogy kivágatja a Gengszterosztagból (Gangster Squad) azt a jelenet, ahol gépfegyveresek tizedelik meg a filmszínházban ülő népet. Nemrég a Variety még azt írta, hogy a szeptemberi bemutató továbbra is biztos,…..
Manapság szinte csak kétféle vámpíros filmmel találkozni: vagy akcióra kihegyezettel (Underworld széria), vagy a tudjuk melyik nyálas borzalommal. Már nagyon rég lehetett az, amikor maguk a vérszívó lényekre építkező filmek félelmet tudtak generálni. Ugyan a most következő mű…..