Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madelon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sugárban hányt vért a tüdejéből az a 60 éves asszony, aki a pánikpropaganda hatására egyszerre oltatta be magát hagyományos és leánykori nevén sertésinfluenza ellen. Székely Tamás egészségügyi miniszter mindenesetre beoltatja egész családját, amint lehet, és hadat üzen a…..
madelon 2009.10.10 17:24:53
Sziasztok!
Én is láttam egy igen érdekesnek tűnő anyagot a youtube-on
www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k
Lehet, hogy hoax, még nem néztem utána.
De egy gondolat biztos. Az emberek egyre birkábbak, és vezethetőek. Általában ez a cél. És amíg a nagy többség hajlik arra, hogy mindent elhiggyen, addig ne is várjunk más reakciókat.
madelon 2009.10.10 17:34:40
@norbikimi0217: Bocsika, most találtam rá a kommentedre, nagyon elbújt a többi sokszöveges bejegyzés mellett.
Nem baj, több szem többet lát alapon én is felraktam ezt a linket. :)
madelon 2009.10.10 18:02:05
@Kandras:
Alapjában véve úgy érzem, hogy nem írsz hülyeségeket. :)
Szeretek olyan pro-kontra érveket hallani, olvasni, amik megfontoltak, nem dühtől csöpőgőek.

Az én véleményem az, hogy nem oltatom be magam. Viszont elővigyázatos vagyok, többször mosok kezet (amit egyébként is teszek, csak kicsit jobban odafigyelek)
BKV vagy tömeg után fertőtlenítőt használok. A munkahelyemen ingyér adják az oltást (gondolom nekik drága forintokba kerül), de én inkább köszönöm nem kérem.
Én sem tudom, hogy van e, vagy nincs mellékhatása, de nem szeretném kipróbálni.
Évek óta szedtem fejfájásra gyógyszert - sokat - mert nem tudták kitaláni, hogy mi bajom.
Egyszercsak kiderült, hogy a fogamzásgátlótól van.
Erre mondják azt, hogy a mai orvosok sem láthatnak mindent teljesen tisztán.
Ennyi gyógyszert, amit ez az ipar felhalmozott nem lehet fejben tartani.
Tényleg csodálom és tisztelem azt az orvost, aki mindent egy csettintésre tud. (persze gondolom most jönnek majd azok a kommentek, hogy hülye dokinak meg kellett volna kérdezni dolgokat, és rögtön tudni)
Attól én még a lelkiismeretes orvosokat továbbra is csodálni fogom.
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..
A Homár nem vette a fáradtságot, hogy összeírja a 10 legtipikusabb lehúzást, de valahol az élmezőnyben lehet az "elektronikai áruház nyitása kamu akciókkal", ami csak kicsivel előzi meg az "elektronikai áruház heti promótálása kamu akciókkal" tételt. Tamás a…..