Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amarante

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen némileg „kísérleti" poszt a mai, hiszen szerzője, Indiana Jones nem hagyta el az országot – bár ő azt mondja, hogy a keleti országrészből Mosonmagyaróvárra költözni felért egy határátkeléssel. Szerinte azt a színvonalat, amit egy külföldi takarítás jelent,…..
amarante 2012.09.28 12:43:40
@Dr. derelye vágó:

Nem akar maradni,mert-mint irta-nemetul tanul,mert majd ott szeretne dolgozni....Ugy alltalaban semmirol nem igazan irt,mert az egesz poszt az ellentmondasok halmaza:):):)
Egy történet arról, hogyan lehet okosan, és tervszerűen nekivágni a világnak, felkészülve a nehézségekre és leküzdve azokat. Az már megint egy másik kérdés, hogy miért veszíti el Magyarország sorra az olyan embereket, mint Gyé és családja... TROLLFIGYELŐ: Trollt…..
A mai posztban Budapest és Tel-Aviv közt ingázunk, azaz folytatjuk Éva történetét (aki nem olvasta volna az első részt, itt pótolhatja). Kiderül, miért tér vissza valaki Magyarországra Izraelből, miként az is, miért megy el újra. Nem minden tanulság nélkül való történet…..
Mai szerzőnk kamaszként megjárta Kanadát és később megpróbálkozott Norvégiával is, végül mégis Magyarországon maradt. Most családjával együtt menne, de a sok nehézség mégis visszatartja. Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..
amarante 2012.09.13 16:24:44
@Nyulz of the World:

Az anyafoldet ne bantsd:):)Megteszi a lepcsohaz is:sotet es korlatolt:):):)
amarante 2012.09.13 23:05:51
@Mirjam2:

Ez nagyon diohej volt:):):)Az eletem ennel sokkal cifrabb.:):):)A fene tudja miert de en elvezem:):)

Gondoltam ra,hogy egyszer irok,de nem lenne ertheto az elozmenyek nelkul,marpedig ez a hataratkelesrol szol es nem szemelyes nyomorusagrol:)
amarante 2012.09.13 23:09:28
@tableno:

Mar megint kimaradtak a pirezek!!!:):):)Pedig en biztos forrasbol tudom,hogy osszeskudtek az pufok ufokkal es atadjak a Foldet:):):)
A mai írás körül alighanem ismét lesz némi vita, mivel Kockabogaras szembemegy az általánosan elfogadottnak vélt nézettel (az egyszerűség kedvéért hívjuk sztereotípiának...), mely szerint az angolok lusták lennének és azt állítja, a magyarok túl sokat panaszkodnak és…..
Érdekes levél érkezett Svájcból, melynek szerzője, Adrián húszévesen került ki a szüleivel Németországba és a saját bőrén tapasztalta meg a nyelvtanulás, beilleszkedés minden kínját. Bár sikerrel járt, mégis azt mondja, nem akar élete végéig ott…..
amarante 2012.09.11 21:58:29
@green2126:

Tolongas a repteren:):):):)Nagyon sokan nem fogunk menni azt hiszem,de ha megis azzal csak gazdagodna az orszag.A sok tapasztalat talan kilenditene ebbol a helyzetbol...ha igaz.
amarante 2012.09.11 22:00:28
@Mirjam2:

Elvezettel olvastam a kommentjeidet es ugyanezt erzem en is.Ha csaladlatogatok mindeg ide jovok haza es oda megyek nyaralni:):)
A mai poszt kissé rendhagyó lesz, és inkább vitaindító jellege van – de néha ilyen is kell. Iván ugyanis arról írt, hogy amikor külföldi munkáról van szó, miért elégednek meg oly sokan a legegyszerűbb munkákkal, miért nem törekednek többre, jobbra? Még egyszer: az írás…..
amarante 2012.09.10 16:29:55
@tableno:

tudom,hogy nem rolam,de ahhoz,hogy ezt megvalositsuk nem 70 ezres allasunk volt.Robotoltunk napi 12-14 orat.Sokan csak minimalbol elnek es mennenek ok,meg terveznenek szebb jovot csak ep az eszkoz hianyzik hozza.
amarante 2012.09.10 17:10:46
@Amichay:

Gratulalok a sikereidhez es tovabbiakat kivanok neked!

En csak azt probaltam mondani,hogy sok ember otthon per pillanat a tulelesert kuzd -es ez zomeben szo szerint ertendo-es mar nincs ereje celokat kituzni sem,nemhogy megvalositani.En nagyon jol tudom mennyire lelekrombolo tud lenni a melyszegenyseg,mert eveken at abban is eltunk a gyerekekkel.Varnom kellett mig jott egy alkalom es akkor beindultak a dolgok.De hidd el,hogy nagyon erosnek kell lenni,ahhoz,hogy ne sulyedj le teljesen...es a legtobb ember nem eleg eros vagy nem eleg okos hozza....

Aztan ott a batorsag kerdese:merjunk-e mindent kockaztatva bevallalni valamit vagy ne?A gyerekek joletet kockaztatva mi lenne a helyesebb?Rengeteg dolog van amit meg kene valaszolni es helyesen,mert maskepp nagy a bukas.

En azt mondom es vallom,hogy tiszteletben kell tartani mindenki donteset.Ahogy a mondas tartja:Minden fedo maga tudja,hogy mi fo a fazakaban!
amarante 2012.09.10 19:13:55
@váj mí:

Meg a felet sem:):):)Ezt az angol tanarnomtol tudom:):):)A bevandorlok jobban tudjak a szabalyokat,de keves a szokincs.Ha vki azon agyal,hogy nyelvtanilag tokeletesen beszeljen sosem lesz ideje megtanulni a nyelvet:):)Ezt is o mondta:):)Es azt is,hogy fontosabb,hogy valahogy megertesd magad,mint az az,hgy ot mondatot tudj helyesen:):):)
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..