Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clay

105 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész ott kezdődött, hogy a Red Hot Chili Peppers lement a Qualitons koncertjére a híd alá, és Anthony Kiedis énekes kért egy CD-t a magyar zenekartól. Ezzel nagyjából meg is vették, nem csak a magyar rajongókat, de még azokat is, akik amúgy ki nem állhatják a zenéjüket. Innentől már csinálhatott…..
Nem is olyan régen a nagy nu metal korszak slágereit gyűjtöttem össze, és többen hiányoltátok belőle a pop punk vonalat, egyébként teljesen jogosan. A kilencvenes évek második felétől, egészen a kétezres évek közepéig ugyanis ennek a stílusnak is volt egy szép virágzása,…..
Elszenvedett vereségét követően a Kobra összegyűjti erejét, majd új támadásba lendül, melynek első pontjaként (helyes döntés) kiiktatják a Joe-kat, viszont robbanékony szentjánosbogarak ide, nanoatkákból álló maszk oda, valahogy elkerüli a figyelmüket az, hogy három Joe (a…..
clay 2013.04.04 22:38:11
@EZoli: Nem tesz hozzá semmit.
Isten ments, hogy provokáljalak, hogy újra elővegyem a torrent-hisztit (amiről magáról is azt írják, hogy "so yesterday") és társait, egyszerűen csak körbenéztem itthon - a nappalimban, a neten, az országban -, és felmerült bennem a kérdés, hogy ha hirtelen minden "illegális…..
aeon flux kritika: dredd (2012) 2013.01.09 09:00:00
Amikor a kilencvenes évek derekán Sylvester Stallone leemelte sisakját, majd ajkán olasz akcentussal, háta mögött a vigyorgó Rob Schneiderrel azt találta mondani, hogy ő maga a törvény, kevesen gondolták volna, hogy a 2000 AD kockáin feltűnt igazságosztó valaha kiköszörülheti ezt…..
Az új esztendő a szokott módon kezdődik: egy fillérekből készült horrorfilm nagyot kaszál, miközben a téli szünet kedvezményezettjei tovább gyarapítják átlagon felüli bevételeiket. A Texas Chainsaw 3D az élen nyitott, de a Django elszabadul se sokkal lemaradva futott be, míg A…..
Néhány napja a Mokka reggeli adásában feltűnt Puzsér Róbert, aki a Batmanről beszélt. Az adás ezen része több filmes oldalon is megfordult, kisebb lincshangulat alakult ki. Puzsér is olvashatta a negatív megnyilvánulásokat és reagált rá. Nem is kerülhette el figyelmét, hiszen…..
clay 2011.02.23 22:41:44
@sorozatmania: Húúú! Most egy pillanatra elszégyeltem magam, de aztán eszembe jutott, hogy egy olyan emberrel kapcsolatban kéne korrekten véleményt formálnom, aki morbid tréfát űzött egy színész halálából.
Az alábbi három villámkritika a Pest Estnek készült, de most már utánközölhetőek. Nem lesz nálunk az efféle kurtafurcsaság divat, de minek menjenek veszendőbe...Egy komoly emberA Coen testvérek legújabb, a mizantrópia általuk korábban már oly sokszor végigtúrázott mezsgyéjén…..
clay 2010.11.22 02:27:29
@Wostry Ferenc: Azért a Hetedikről egy bekezdésnyi villámkritikát elfogadnék.
Geekblog Machete 2010.10.10 20:07:00
A posztmodern filmkészítés valósággal fuldoklik a hommage-okban és önreflexiókban, amiknek fonákja, hogy miközben a rendező az interjúkban fáradhatatlan lelkesedéssel ajnározza a filmeket, amiket alapul vesz, a vásznon mást sem csinál, mint gúnyt űz belőlük, és összekacsint a…..
Geekblog Ruszki Transformers 2010.09.20 16:26:00
Alexander Semenov orosz amatőrfilmes pár perces Transformers-fricskája (ami valószinűleg demóreelnek készült) szórakoztatóbb, mint az utolsó, istentelen, hat órás Michael Bay-szemét.    Transformers from repey815 on Vimeo...
Immár letölthető a 30 Years Live című Bad Religion-koncertlemeze, mindössze a kaliforniai punkzenekar honlapján kell a levelezőlistára regisztrálni, aztán már jön is a link a kóddal együtt, ahonnan mindenfajta minőségben le lehet húzni a 17 számos anyagot. A dalokat a nemrég…..
clay 2010.05.19 18:39:04
@Dankó Gábor: Az Ant-Flagnek szerinted több rajongója van? Mégis mehetett nagyszínpadon 2 éve. Szerintem idén is elég sok olyan zenekar lesz ott, akik kétharmados pecsát sem produkálnának. Ezen kívül sok embernek jobban megéri fesztiválon megnézni őket, ahol mást is kapnak a pénzükért és akkor még nem beszéltünk a ,,hamár ottvagyok, megnézem őket" emberekről, akik nem feltétlen rajongók.
Íme a vallásos hisztéria táplálta, hamisítatlan, mozikultúra által szertefertőzött posztmodern mitológia! De propaganda-e, pro és kontra (és főleg, melyik „oldal” a pro, és melyik a kontra, a „fenn” vagy a „lent”)? Ez már természetesen a…..
clay 2010.03.03 19:35:46
Bizonyára egyeseknek már feltűnt a gombafelhős visszaszámláló a blog jobb felső sarkában, ami az új év - új világvége jegyében került ki, és a posztapokaliptikus tematikájú januárt hivatott beharangozni. Ez most a hagyományos előző éves/évtizedes toplisták miatt ugyan egy…..
Roger Ebert az egyik top kritikusnak számít, véleményére sokan adnak, recenzióit tömegek olvassák. Régóta a szakmában tevékenykedik, 1967-ben indult el profi kritikusi karrierje, 67 évesen rengeteg filmet látott, hatalmas szaktudással rendelkezik. Ebert most közzétette, hogy…..
clay 2009.12.21 13:29:12
Megvolt a vacsi, ajándékok felbontva, együtt a család? Nincs is szebb ilyenkor, mint egy lélekemelő családi moziest. Íme 10 hollywoodi karácsonyi celluloidszörnyeteg, amelyek garantáltan taccsra vágják az ünnepi hangulatot.1.Túlélni a karácsonyt (Surviving Christmas,…..
clay 2009.12.19 17:53:07
@dzsedi: Ott a pont! :D

Egyébként a gyilkos hóemberes Jack Frostot látta valaki? Egész jónak néz ki, persze a Santa's Slay szintjén kezelve.
Visszatértek. Egykoron, eonokkal ezelőtt egy rövid ideig már köztünk voltak, azonban a 90-es évekbeli Nagy Képregény Leépítés idején az Idegenek a Ragadozókkal együtt teljesen odavesztek. De nem borult rájuk a feledés homálya, az elszánt rajongók megőrizték, sőt tovább…..
Filmdroid Amin te is... 2009.08.19 14:07:00
Még Koimbra nyaral, arra gondoltam játsszunk egy picit, persze csak ha van kedvetek. Megadok pár szempontot ami szerint mindenki mélyen az emlékeibe nyúlhat és előveheti azokat a filmeket amik elsőként eszébe jutnak. Egy-egy részhez max kettő filmet írjatok, így kicsit talán nehezebb…..
2007 júliusában támadt egy ötletem: csinálni kellene egy ilyen izét... És azt hiszem, ezeknek a magas szintű minőségi elvárásoknak sikerült is megfelelnünk. Mára a Geekblog - ezek vagyunk mi, csak segítségképpen mondom - több ezer napi olvasóval büszkélkedhet (losers...), mi…..
Nincs is szebb annál, amikor az elemek kísérletezgetnek a fesztiválozók jókedvével és kalandvágyával. Reggelre majdnem felszáradt a tegnapi bulin uralkodó, egész estét betöltő sártenger - közlekedni már lehet, iszapbirkózás nélkül is. A táborban mindenfelé…..
clay 2009.07.07 18:35:16
@DankóG: Ezt írja: ,,We just played Budapest. It was amazing" (2:49 PM Jul 3rd)
clay 2009.07.07 21:05:02
@DankóG: ja, az még 30.-ai bejegyzés. A kérdés, hogy tényleg volt budapesten vagy végig sopronban volt és azt hitte, hogy pesten van? :D
Most, hogy a szobában is 30 fok van, de a vizsgaidőszak még mindig nem akar befejeződni, a nyári Blockbustereknél jelenleg sokkal jobban érdekelnek az elkövetkező fesztiválok. Összeállítottam egy listát azokról a koncertekről, melyeken feltétlenül ott kell lenni, ezáltal is…..
Június 22 és 26 között. Az összes film angol felirattal, koreai nyelven, magyar szinkrontolmácsolással megy majd. A program:Június 22. (hétfő): Rejtett napfény (Secret Sunshine, 2007) 19:00, nagyterem; Hazafelé (The Way Home, 2002) 21:00, kisterem. Június 23. (kedd): Sírfelirat…..
Megkezdődött a Faith No More várva várt újjáalakuló turnéja, amit a Brixton Academy-n indított a zenekar Londonban (dalsorrend, érdekes képekkel együtt lentebb), az első fesztiválfellépésre viszont ma este kerül sor a Download fesztiválon. Magyar idő szerint este tízkor lép a…..