Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lányként a fővárosban

149 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már hosszú hónapok óta tervezem ezt a bejegyzést, de most jött el az ideje. Április óta nem adtam életjelet magamról. Hogy megtaláltam-e a nagy Ő-t? Ugyan dehogy. Eltűnésemnek nem ez áll a hátterében. Csupán nem elégít ki, hogy életem történéseit papírra vessem. Pedig volt…..
Furcsa dolgok ezek. Mikor lenne mit írni,akkor nem teszem. Talán azért, mert nem írok róla, hanem megélem. Határozottan egy áramlás közepén vagyok. Az események sűrűjében időm sincs gondolkodni. Aztán jön egy-egy nap,amikor kettesben maradok saját magammal, és kegyetlenül szembe…..
Az elmúlt néhány hétben gyakorlatilag azt sem tudtam mikor vagyok ébren és mikor álmodok. Olyan, mintha hónapok teltek volna el,közben pedig csak napokról,hetekről van szó.Az érzelmi mélység és magasság pontjain ugráltam,egyikről a másikra. Nagy kár,hogy nem vetettem minden…..
Mikor két lelkileg sérült találkozik Úgy éreztem most már kijár egy együtt töltött éjszaka.Ez volt a tegnap éjjel.Bevallom,kicsit izgultam.10re jött értem.A kocsiban még cserfesen ontottam a kis gondolatcseppjeimet. Aztán a lakásba felérve jött az érzés,akkor most hogy is kell…..
Mit ne mondjak,izgalmas egy hétvége volt,a pénteki napom legalábbis mindenképpen. Tudom mit a véleményetek az ezoterikus arcokról....de a lényeg,hogy én hiszek benne. Péntek délután éppen ezért tettem egy újabb látogatást egynél,persze nem idegennél,hanem ajánlás útján. Nem…..
Hogy a Valentin nap csak egy kitalált nap a lányok nyarvogására,meglehet.Nekem még soha nem volt ennyire jó valentin napom. Reggel TP (ezentúl újfiú hivatalos neve,ma szolgált rá,és nem a nevének kezdőbetűi,ez valami más :)) fb valentin napi jó kívánságaira leltem,még éjszaka…..
Általában nem nagy kedvvel indulok útnak,ha randiról van szó,pedig azt állítom,hogy én egyébként szeretek randizni,na hogy is van ez? Na nem is ez a lényeg. Újfiúval találkoztunk újra-valami rövidebb nevet kell neki adnom,mert elképzelhető,hogy rendszeresebb vendég lesz a…..
Holnap randi várható... újfiúval. Hogy mi fog kisülni ebből az egészből? Fogalmam sincs :)..
Hogyan is lehetnék társa valakinek,ha saját magammal is állandó harcban állok. A hétvége hatása már ismeretes,de szépen épülök fel.Viaskodok egy kis kezdetleges betegséggel is,de nem hagyom,hogy úrrá legyen rajtam. Hétfőn voltam egy castingon,éjszakai promócióra válogattak…..
lányként a fővárosban 2013.02.11 22:56:52
@temes69: Szia! Először is köszönöm,és légy üdvözölve itt :)
Egyébként, szerintem pont az volt a baj,hogy soha sem az eszemre hallgattam,mintha nem is létezne....na de épp az énképemet próbálom rendezni...
Eltűntem. De közel sem annyira,mint amennyire szeretnék elmenekülni a világból.  Péntek este romantikusan boroztunk itthon az egyik barátnőmmel, nem is bántam volna, ha a szombat este nyugisan telik magammal egyedül otthon,régen volt már olyan hétvégém. Szombaton napközben…..
lányként a fővárosban 2013.02.06 01:08:26
@jadu: Magamat bántom,lehet ez a jó kifejezés. De már nem sokáig
Újfiú meg a következő no comment kategória ezzel a viselkedésével :) Egyébként nem látta kivel távozom
Kicsit eltelt az idő felettem már megint.Persze ezt a mondást nem is az ilyen helyzetekre használják.de jól esett most ezt ide leírni. Az egyik barátnőm nemrég tért haza külföldről, több mint fél évig nem találkoztunk, csak néhány e-mail volt a helyzetjelentés köztünk. A…..
lányként a fővárosban 2013.02.04 23:23:49
@Jubei79: a bikram jóga 38-40 fokban zajló jóga,igen jól méregtelenít pl.
Teliholdat írtam? pedig szerintem újhold volt,na mindegy....
Úgy gondolom az egyik legmeghatóbb pillanat egy lány életében, mikor szíve választottja megkéri a kezét, vagyis megkéri, hogy élje le vele az életét.  Most hétvégén az esküvő kiállításon jártam (dolgoztam). Ugyan magából a rendezvényből, a…..
lányként a fővárosban 2013.02.04 23:21:22
Kedves Naplóm! Azt hiszem megint teljesen összezavarodtam, belegabalyodtam saját magamba,a szálaimba,a történeteimbe,a szerepeimbe,az arcaimba. A múlt heti őrület a héten már egy kicsit csendesedett,a holnapi/mai nappal pedig véget is ér,bár még mindig nem nagyon tudom mikor milyen…..
Több mint 40 óra túlórát produkáltam a héten, beleszámítva ebbe a hétvégét is. Alapvetően nem azzal van a problémám, hogy sokat kell dolgoznom, hiszen dolgoztam ennél már többet is. Az elején még úgy indult, hogy "kérlek", most pedig szinte már a diktatúra jelei fedezhetőek,…..
Ma 22:30-ig dolgoztam, ez így lesz holnap is,és egész héten,hétvégén és jövő héten. Határidős munka van, minden nap bent leszek ameddig csak bírok, és emellett persze még az egyéb saját dolgaimat is csinálni kell. Szóval lehet egy ideig csendben leszek itt a blogon...
Az alvás egyértelműen jót tesz nekem. Egyébként tegnap és ma is délután kettőkor keltem ki az ágyból, mintha hetekig nem aludtam volna, vagy legalábbis a szervezetem teljesen kimerült lenne, pedig nem az, na mindegy. Pihenni kell. De most nem is erre gondoltam. Hanem az alvás és az…..
Megtörtént a találkozás. Késtem 10 percet, nem tudatosan, egyszerűen csak pocsék az idő menedzsmentem. Beléptem a plázába,nézek jobbra balra, Felhívtam, hogy akkor mégis merre induljak el. Odajött, és már szinte rögtön megölelt. Mentünk egymás mellett, ő pólóban én még…..
Éééés kaptam smst a délelőtt folyamán, melyben megjelölte a pontos helyszínt és időpontot. Megkérdeztem tőle, hogy ha valaki két napig  nem jelentkezik, akkor szerinte nem inkább büntetést érdemelne? Azt írta, hogy az csak egy nap, és tegnap egész nap lázas volt, de akkor…..
Az újfiú rögtön külön posztot is érdemel. Elég érdekes érzéseim vannak vele kapcsolatban.... A két barátnőm összepakolt a lakásban,amíg én aludtam. Egy-egy összejövetel után nyilván van mit. Az egészben az a legérdekesebb, hogy én fel sem ébredtem,pedig bútorrendezgetés…..
lányként a fővárosban 2013.01.03 23:36:40
@jadu: Látszik, hogy nagyon régen láttam a Dogmát, csak azt tudom kik a színészek :)

Legalább egy nős pasi mindenkinek volt-van-lesz az életében, ez is angyali küldetés.
Tegnap újra visszatértem munkaföldre. Borzalmas volt. Nagyon nagyon nem éreztem jól magam, még a fizikai rosszullét is társul választott. A főnökömmel teljesen közömbös vagyok, nem reagálok, csak ha konkrétan válaszolnom kell,nem vigyorgok, nem adom a stílusom. Kérdezte mi bajom…..
Nemrég említettem, hogy már elmaradnak a buli utáni vidám másnapok: de jó volt a tegnap éjjel. De ma visszakaptam ezt az érzést. Hatékony ugyan nem voltam..... A délutáni barátnős találkozót lemondtam, mert képtelen voltam időben elindulni itthonról. A tervezett nagy óriási…..
Azt mondják olyan lesz az új éved,amilyen volt a szilveszter estéd éjfél és egy között,vagy időhatár nélkül, amilyen volt az egész szilveszter estéd. Az idei szilveszter nem különösebben érdekelt. Azt sem bántam volna, ha itthon maradok egyedül. Még néhány évvel ezelőtt…..
Nem szórakozni indultam, csak az egyik barátnőmmel beülni meginni valamit. A szettemet is ennek megfelelően választottam: hosszú nadrág atléta blézer,diszkrét smink és a nem fésülködöm hullámos kócos haj. A Mika Tivadar Mulatót választottam randi helyszínnek. Az est kérdése…..
Számomra a havi 1 hétvégi látogatás az ideális. Erre mindig rájövök. Persze az öcsém mindig hiányzik,vele több időt is töltenék természetesen. A mai ebédnél megkérdeztem apukámat, hogy létezik-e olyan dolog,amit ő kedvel,szeret vagy csak tetszik neki. És ha van ilyen, akkor…..
Karácsonykor előkerülnek a rég nem látott rokonok is. Előbb utóbb mindenki eljut ahhoz a kérdéshez, hogy hát hol a barát, vagy miért nem hoztam magammal senkit, esetleg, hogy ők még nem is láttak velem senkit.   Barát jövőre. Idén már csak némi szexualitás kellene.…..