Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ansi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Billy Monk (1937-1982.) a '60-as évek második felében, Cape Town egyik becsületsüllyesztőjében, a Les Catacombs Club  nevű nightclub kidobóembereként dolgozott. És fotózott. Nem művészi céllal, inkább a partyfotósok indíttatásával, így képei bő negyven év elteltével is hihetetlenül közvetlennek,…..
ansi 2011.03.03 14:23:12
@MP: nekem is!!
A Comment:com stábja idén 3145 posztot írt közös szenvedélyéről, a televízióról, és az azt övező eseményekről, bulvárhírekről, itthonról és külföldről egyaránt. Nem folyt ki a szemünk, nem lettünk butábbak, és csak néha akartuk kivájni a szemünket villával a tévé…..
A Sztárral szemben talán az elhibázott reklámkampány, talán az elnyújtott játékok, esetleg Talmácsi Gábor miatt, de nagyot bukott. Sokkal nagyobbat mind a csúfosan véget érő XXL óta bármi. Árpa Attila utolsó nagy dobása, a 2008 októberében 12,3 százalékos közönségarányt…..
A Heti hetes és Körmendi János emléke című posztunkra reagálva sok olvasónk felvetette, hogy lehet, hogy megemlékeztek az elhunyt művészről, de ezt a részt kivágták a műsorból. Mi meg utánajártunk, megkérdeztük. Kérdéseinkre Ónodi György, a műsor főszerkesztője…..
ansi 2008.01.15 21:34:26
Helyzetünk nem könnyű, ugyanis a Comment:com olvasók (és írók) többségének - tapasztalataink szerint - nem nagyon vannak közvetlen emlékei '67 karácsonyáról, így az a kellemes érzés sem fogja bizsergetni őket, ahogy tolulnak elő, szakadnak fel a régi élmények.De fő a…..
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..
Szinkrontolmácsolni iszonyatosan kemény meló. A szakmában járatlanoknak javallok egy nagyon primitív kísérletet, próbálják meg a Shark című sorozat dialógusait magyarul visszaismételni adás közben, forgatókönyv nélkül. Megvan? Na, akkor tessék ezt kapásból németre…..
hogyvolt House 3x01 - Jelentés 2007.11.22 11:00:00
Már itt is van a House 3. évada, köszönjük szépen a TV2-nek, hogy csak két hétig tartotta Greg House-t ketamin által indukált mesterséges kómában, különben egész biztosan jelentkeztek volna az elvonási tüneteink. Hetibeteggel nyitunk ahogy legtöbbször, tolószékben vegetáló…..