Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morami666

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát elég fura lesz az új díszburkolat a Váci utcában - írtam pár napja az első képekről, amik megjelentek a neten a Párizsi utcáról. Pedig akkor még nem is sejthettem, hogy lesz ez még cifrább. Azokra a képekre, amiket Viktor küldött nem elég kifejező szó már a "fura".…..
morami666 2014.01.06 11:31:10
@felucca: Nem az illesztésekről van szó, hanem a kő járólapokról. Seggem verném a földhöz örömömben, ha úgy nézne ki egy vidéki buszmegálló, mint a Váci utca kövezete régi pompájában. Elég gyaran jártam arra az elmúlt 20 évben, így van némi összehasonlítási alapom.

És mondd meg nekem kérlek, hogy a Duna korzón miért kell ugyanezt a szar, ronda, undormány kövezetet lerakni, a régi, elegáns kövezet helyett, amikor elég lett volna a túlnőtt fák gyökerei körül valami elmés megoldást kiötölni.

Ráadásul a kivitelező mostanra körbevette kerítéssel a teljes Duna korzót baszki... de az elmúlt hónapban kb NULLA előrelépés volt. A kivitelező csinálja meg 3 nap leforgása alatt az újrakövezést, dolgozzanak éjjel is az emberek, hogy a túristák által frekventáltan látogatott placcokon minél rövidebb ideig legyen fennakadás.

Mexikóban bezzeg fejlámpával, reflektor mellett kövezték az utcát. Lófasz van itt kérem, amit jól be lehet kapni.
morami666 2014.01.06 12:40:12
@felucca: Nem tudom mi volt azon szar. Nekem bejött, amíg a kövek színe nem mosódott egybe és lett rágóval telipasszírozott. Mindenesetre a monstaninál nagyságrendekkel jobban nézett ki. Az külön plusz lenne, ha nem visszafelé fejlődnénk, hanem a "viakolornál" is elegánsabb megoldás születne.

Én azon rugózom, hogy a lerakott járólapok RONDÁK. Nem az ilesztéssel van bajom, hanem azzal, hogy ennél még a régi megoldás is szebb és jobb volt. Másodjára írom le...

Tehát a mostani megoldás a baszott lassú kivitelezéstől és a munka állapotától függetlenül

SZAR!
„Erkölcstesztet” töltetnek ki, egész alakos fotót és Facebook-profilt kérnek a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán a gólyatáborba jelentkezőktől. Az adatvédelmileg is minimum aggályos eljárásnak Fanó és Kisjuhász Béla nézett utána. Ha tetszett a poszt,…..
Ezen a héten elérkeztünk a kilencedik kerület azon részébe, ahol egy ötszáz méteres sugarú körben minimum három tesztelendő hambis is található – mi elsőnek a Black Cabbel kezdtük. A kilencedik kerület további hamburgereseit itt találod. Az étteremben való vacsora után…..
Megint lövöldöztek az USA-ban, ezúttal az ottani Anyák Napja alkalmából. Lassan már az ingerküszöbünket sem ütik meg az ilyen hírek, annyi hasonló történt náluk az elmúlt időben. Miközben mondjuk egy átlag magyar értelmetlenül áll már a fegyverviselési jog előtt is, az…..
A 37 éves Rebecca Dakin kilenc évig volt escort-lány, pályafutása alatt több, mint ezer férfit “fogyasztott el” s ezen férfiak javarésze házas volt.  A hölgy ma már nem űzi az ősi mesterséget, inkább a nőket tanítja arra, hogyan viselkedjenek az ágyban és hogyan…..
morami666 2013.05.13 14:47:17
Puzsér Róbert Média: a népek ópiuma címmel tartott stand-up estet csütörtökön a Bazaar Klubban. Terítékre került Hajdú Péter, Friderikusz, Tvrtko és Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője is. Kérdés, hogy mennyivel különb náluk a magyar média fenegyerekének kikiáltott kritikus, aki maga is a…..
Elképedve (a szó pozitív és negatív értelmében egyszerre) olvastam a Vastagbőr egyik posztjára adott kommentet. Idézem: Ha egy populációbol (mondjuk Magyarország lakosságából) 160 év alatt kb. ötször, vagyis generációnkként egyszer a vállalkozó szellemű, agilis,…..
morami666 2013.02.17 14:41:12
@Mária: Igen? Akkor egy sokgyerekes családban az egyik gyerek miért jó kereskedő, a másik miért szégyenlős és alkalmatlan a feladatra már tizenéves korában? Mert nem játszik közre genetikai tényező?
morami666 2013.02.17 21:08:46
@Mária: Valóban? Csak a szülők tehetnek róla? Nem vagyok ebben olyan biztos. Túlzott magabiztossággal állítasz be dolgokat kész tényként.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11723626
Bayer Zsolt Birkózás című cikkében most éppen a NOB-ot osztotta ki, a tőle megszokott keresetlen stílusban. Természetesen baromállatok és idióták mindahányan. Mégpedig azért, mert levették a birkózást az olimpia műsoráról. Ahogy írja, helyette lesz majd valamilyen „ball”,…..
Felújítják az Újszász utcát. Ez gondolom keveseket hoz lázba, mert a Cinkotáról Mátyásföldön át Sashalomra tartó út nem Budapest legismertebb közterülete, de akik erre laknak, azok biztos boldogok: az itt élőknek igen fontos gyűjtő ez. A munkáknak nem csak azért lehet…..
A hétfői diáktüntetések után gyorsan elterjedt az Apple laptoppal az ölükben tüntető lányok képe. Sokan viccet csináltak belőle, sokan bizonyítékot láttak benne arra, hogy igazából csak a rózsadombi fiatalok jöttek tüntetni a tandíj ellen. Őszintén remélem, hogy ha a…..
morami666 2012.12.14 11:50:15
@ZF2: "Akár tetszik akár nem, semmi szükség az egyetzemen notebookra. "
Mindenki saját preferenciája, hogy mire van szüksége. Neked fontos az alsógatya viselése, más meg úgy van vele, hogy miafasznak, a farmer úgyis eltakarja.

Egyébként meg, hogyne, a tollra és ceruzára sincs szükség, csak egy fokkal nehezebb nélküle az élet. Ennyi. Élni kell a kor adta lehetőségekkel. Te nem élsz vele, mert nem teheted meg vagy leszarod, a saját dolgod.

Nem Te vagy az etalon mérce, csupán képtelen vagy más fejével gondolkodni. Sebaj, egy vagy a sok közül, akiknek ez egyáltalán nem megy.
Vöröshajú lányok Angel Hott 2012.12.02 19:00:00
..
morami666 2012.12.03 17:40:21
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
Most már hivatalos: az azerbajdzsániaknak eszükben sincs magyar állampapírt vásárolni. Ha a magyar kormány arra bazírozott, hogy a baltás gyilkosért cserébe majd kapunk pénzt, hát nagyot tévedett. Egy egyébként is szégyenletes történet irtózatosan ciki vége.kép:napi.hu A…..
morami666 2012.09.04 12:08:49
@Avatar: Igen, csak a Bangbusban tudja a naív kislány, hogy mi a sztori és előre már megkapta a pénzét...
Több bejegyzés is foglalkozik ezen a blogon Örményországgal. Az első ismerkedő látogatást is beleszámítva hetedik éve dolgozom ott, 2010 óta pedig már háromhavonta megfordulok Jerevánban. Ennek most nagy valószínűséggel vége van. Hihetetlen mennyire frusztráló érzés, amikor…..
morami666 2012.09.03 15:42:41
A Heti Válasz ma megjelent száma 3 oldalas cikkben hozza, hogy a csúnya Bajnai-kormány és Szeged önkormányzata miatt került veszélybe a több milliárdos szegedi szuperlézer terve. Ebben van is némi igazság, de ez nem a teljes sztori. A cikk hosszan sorolja az előző kormány, a…..
Kíméletlen harcot vív az ország a rasszizmus terjedése ellen. Nem elég, hogy a holokauszt-üldözési mániába belebetegedett hazai zsidóság birkózik az antiszemitizmussal, a közelmúltban amerikai legátus is vizsgálta és találta aggasztónak a magyarok rasszizmusát, nemrégiben a…..
morami666 2012.08.23 18:59:52
@Gyerekek! Én vagyok Zimömen, a híres keresztény!: Nem tettél semmit, csak bizonygatod magadnak, de belül érzed, hogy gond van. A disszonancia kemény dolog, sokan nem tudnak mit kezdeni vele. Ja és ebben a pillanatban is a zsebedben turkálok :DD.
morami666 2012.08.23 19:05:37
@Gyerekek! Én vagyok Zimömen, a híres keresztény!: Jólvan, elégtételt vettem rajtad. :DDD
morami666 2012.08.23 19:06:21
@nincs semmi baj!: Tökéletesen leírtad. A sok szellemi retardáltnak pedig egy érdekes felvetés:

Ki fogadja el a bankár kenőpénzét? Ki fogadja el a kenőpénzt, hogy kiiktassák a fékeket, ellensúlyokat a pénzügyi rendszerből? Mindig a zsidók? Most akkor ki a felelős, a zsidó bankár, aki feszegeti a határokat vagy az, aki ennek a határfeszegetésnek nem áll az útjába, inkább fejet hajt előtte?!?!

ÓJAJ!!! Jön a disszonancia, kérjük a kifogásokat.
Megugrott a gázsprék forgalma Pécsett Bándy Kata tragikus meggyilkolását követően. Számos nő érzi magát az eset óta különösen kiszolgáltatottnak, egy erőszakos támadás lehetősége pedig mindenki számára sokkal valóságosabbá vált. A legnépszerűbb önvédelmi eszköz a…..
Annyira tipikusan és szánalmasan magyar történet, ami Munkácsy Mihály Siratóasszonyok a keresztfán című festményével történt a minap! Az ember lassan már azt sem tudja, hogy sírjon vagy röhögjön az egészen...Történt pedig, hogy a festményt a debreceni Déri Múzeumban…..
Tessék: a jó fej gazdag ember, van ilyen. Farmeringek helyett Lamborghini Miurákat gyűjt, minden szava tízezer dollárt ér és mégsem hordja fenn az orrát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
morami666 2012.08.15 21:57:10
Antal ősrégi olvasónk és Facebook-követőnk. Mint lelkiismeretes Totalcaros/Belsőséges, azonnal beszámol, ha valami érdekesre bukkant. Ezúttal elég messzire ment érte, konkrétan ide: Nagyobb térképre váltás Nem egy rossz hely, de ami érdekesebb, hogy a klasszikus, gyorséttermi…..